יש גולשים שיכולים לספר על חוויות עם אביב?

יש גולשים שיכולים לספר על חוויות עם אביב?

כמו התייחסות אישית שלו, הקדשה, אירוע?

חוויות עם אביב, 2001

הייתי כותב טקסטים על החיים שלי אי אז ב2001 הייתי בן 22 משהו כזה, אביב אהב (כניראה), וקיבלתי דרך האתר 2 כרטיסים חינם להופעות , שאחת מהן הייתה עשור לאור הירח , שאמא שלי נפטרה אביב התקשר להגיד לי משתתף בצערך, אני איתך, אחרי זה באירוע החתימה של מומנטו מורי הוא חתם לי ואמר לי שהוא אוהב את סגנון הכתיבה שלי, אבל עברו מים מאז בנהר ודברים השתנו,,,

וואו...

איזה כיף לך...הייתי נותנת הכל כדי לדבר עם אביב...

satlot16

New member
אני תפסתי חולצה שלו

אבל של העשור למכתב שהייתה גם ההופעת בכורה של עם הזמן

TairAtias

New member
הממ

נפגשתי איתו בהפתעה בבר מצווה, הפתעה שההורים ארגנו היה מגניב למרות שאני לא זוכר כלום

פגשתי אותו אחרי הופעה של בלאקפילד בירושלים...

הוא הסכים שאני יכנס מאחורי הקלעים כי הייתה לי יומהולדת והוא אמר לי מזל טוב חתם לי על האלבום של בלאקפילד והצטלם איתי...דיברתי איתו טיפה והוא היה ממש נחמד אבל לא נשארתי הרבה כי לא רציתי להציק יותר מידי.......

עוד קטע שהיה לי...

באתי אחרי הופעה של אביב ליד החדר אמנים עם תקליט שדרים של שנינו שווים וביקשתי משני שתחתים בשבילי את התקליט היא הייתה ממש חמודה היא הלכה לתוך החדר אומנים וביקשה מאביב שיחתום...

אני וחברה

ביקרנו אותו בביתו
להפתעתנו הוא היה ממש נחמד יצא (בפיג'מה) והצטלם והיה סימפטי

ליאורנר

New member
אאאאאממממממ......

זה היה בניצנים 2002, לא זוכר למה אבל הבאתי לשם תמונה גדולה[אמיתית] של אביב מערד 94 עם השיער האדום, קיצר חמי רודנר וירמי קפלן היו על הבמה וחבר שלי הכניס אותי מאחורי הקלעים, איזה פחות משעה לפני שאביב עלה, ראיתי אותו מתאפר ושם את הבגדים[היו לו בגדים מאוד יפים ומושקעים שם], קיצר היה לי תמונה ובמקרה היה לי עט אז חיברתי 1+1 וחשבתי לעצמי למה שהוא לא יחתום לי, קיצר באתי שיחתום לי וממש הייתי לידו והוא פשוט הסתובב ויפנה את גבו אלי מכאילו אני איזה רוח ואז מיכה העיף אותי, ממש ביזיון, וגם הביא חרא הופעה

למעלה