יש גולשים שיכולים לספר על חוויות עם אביב?

R h o n e

New member
זה לא שאני לא ממש מסמפט אותך

התגובות שלך פשוט מוציאות אותך קצת מפגרת אבל אני מצטער אם פגעתי, סליחה

עדן גפן

New member
אני מטומטמת פה בעיניי בערך../images/Emo190.gif|פיס|

כולם בזמן האחרון, וגם בזמנים הראשונים הייתי ככה. אולי אני כזו. אף פעם לא התייחסתי לאדם שלרגע חשבתי שהוא מטומטם בזלזול וכו'.. מוזר. טוב.. אני לא יודעת.. תקרא שניה נגיד את הפוסט האחרון בבלוג שלי.. אני לא יודעת אם שם אני יוצאת מטומטמת כמו פה.. משום מה או ששם אין אנשים כ"כ "נאורים וחכמים" כמו פה אז אני די טובה לידם. או שסתם יש שם פחות משתחצנים. לא יודעת. אני לא מאמינה, אתם מצליחים לבלבל אותי כל פעם מחדש. אני לא מטומטמת. אבל מי אני שאתווכח איתך. אה, ואני מקבלת את ההתנצלות

galush29

New member
../images/Emo45.gifאת באמת חמודה.

כמה מלא זמן שרציתי לומר לך את זה.. ואת מתייחסת ממש ברצינות לכל מה שאומרים עלייך פה,אני לא מכירה אותך ואני בטוחה שזה לא נכון:]

עדן גפן

New member
איזה כיף!../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif|פיס|

הרבה זמן לא אמרו לי את זה:] תודה רבה

עדן גפן

New member
תודה לכולכם/tapuzforum/images/emo190.gif|פיס|

העליתם לי חיוך על הפרצוף, וזה קשה לעשות את זה, במיוחד עכשיו.. בקורס.. אני לבד, ואני לא נהנית.. יש איתי בקבוצה אנשים לא נחמדים.. שאלו אותנו בהתחלה את מי אנחנו מעריצים וזה. אז אמרתי-אביב גפן, יצחק רבין, ג`ון לנון, הביטלס ושמעון פרס.. וזה נורא.כי זה לא הכי רגיל פה בשבילם.. אז הם לא נחמדים.. בכלל לא. בא לי לחזור הביתה.. אבל אני אתגבר.. [אני כותבת מהפלאפון..]

אלינה מ

New member
גם אני לפעמים כותבת בדור ה3 שלי...

במיוחד בלילה שאין לי כוח להדליק תמחשב..!

hagzi

New member
אוף אוף!!!../images/Emo29.gif

מה הבעיות שלך?! הגעת לגיל 14 אז אתה מגניב מדי בשביל לדבר נורמלי לאנשים?! ילדון, יש לך עוד הרבה ללמוד! קצת פחות השתחצנות תלמד אותך דברים רבים ונחמדים, כמו להיות נחמד לאנשים שאתה לא מכיר ולא לרוץ להטיח את הדעה הראשונית שלך בכל בנאדם! חלאס כבר!

R h o n e

New member
אבל למה את מתערבת?

ואני אשתחצן כמה שבא לי, לא מוזכר לי חוק במדינה הזאת שאסור להשתחצן. *אם זה מפריע לך תשלחי לי פרטית נוכל לדון על זה.

נתוש ז

New member
אתה רוצה להשתחצן? שתחצן! אתה רוצה להתלהב

do it! אבל בבקשה בבקשה...תתבגר.

S h A b i T

New member
תסתכלי איך ליאורנר לקח את העניין ותנסי ליישם

חבל סתם להפגע... זה לא אישי.

עדן גפן

New member
אני יודעת../tapuzforum/images/emo190.gif|פיס|

אני לא פחות אוהבת את המוזיקה שלו בגלל המקרה הזה.. רק קצת מאוכזבת.. חשבתי שהוא יותר.. אממ.. לא יודעת איך להסביר את זה במילים.. אולי הומני.. אחד כזה שאיכפת לו מזה שלמישהו ממש איכפת ממנו.. אבל כנראה מתי שאתה כבר במעמד שלו, זה לא כל כך משנה..

מממ..

ראיתי אותו פעם הולך לידי אבל לא ביקשתי תמונה איתו כי לא רציתי שהוא יגיד לא ואני סתם יהיה מעוצבנת עליו אז וויתרתי בכלל לגשת אליו [למרות שאני מצטערת על זה] אבל חברה שלי ראתה אותו לפני שבועיים ליד ארנה היה שם איזה ארוע, שני הכניסה אותה לשם וחברה שלי ממש התחילה לבכות שהיא ראתה את אביב והוא חיבק אותה ואמר לה אני בן אדם כמוך תיגעי בי ותראי.. טוב אני חופרת לילה טוב

למעלה