יש גולשים שיכולים לספר על חוויות עם אביב?

ליאורנר

New member
היו לי עוד הרבה אכזבות איתו....

אבל כנראה לא הגעתי ברגע מתאים, אולי קרה משהו, אולי הוא היה לחוץ מההופעה, אולי שני לא הביאה לו באותו יום, אין לדעת... ולהופעות אני הולך כדי לראות אנשים, להנות מהשירים[למרות שבהרבה הופעות קשה], ולא לקבל מאביב חתימה[אני לא נוהג לנסות לדבר עם אביב או לקבל חתימות או כאלה אבל חתימה על תמונה כזאת יכולה להיות בעוד כמה שנים הרבה כסף, ביל גייטס אני אחרייך]

אני בטוחה

שאתה לא בא כדי לבקש חתיכה וכאלה גם אני לא התכוונתי שאתה נפגע כל כך מבן אדם שהתיחס אלייך כמו לזבל קשה לקנות כרטיס להופעה שלו ולקדם לו את הרווחים הרי אתה בא או לפחות ההית בא להמון הופעות שלו והוצאת עליו ים של כסף. הבנת אותי?

ליאורנר

New member
קודם כל ברור שאני לא בא לבקש חתיכה....

אני שומר את הגוף של אביב לעצמו.... דבר שני לא כזה נפגעתי, כי אני יודע שלפעמים הוא כן מתייחס למעריצים[פה ושם] אז כנראה שלי לא היה מזל או שבאתי ברגעים לא מתאימים, ואני יודע שגם זה לא אישי אלי, הוא עושה את זה לרוב... המשכתי לבוא להופעות גם אחרי שהוא ירק עלי ב'גשם כבד עומד ליפול' בהופעה בזאפה, אני יודע שזה לא בכוונה, נפלט לו... קיצר אני אמשיך לבוא ולהנות בהופעות שלו לא משנה מה יהיה, קודם כל להתמקד בשירים ובהנאה ואחרי זה ביחס

ליאורנר

New member
התיז עלי את הרוק שיש לו בפה....

זה קורה משום מה שהוא שר את 'גשם כבד עומד ליפול'...מן תופעת לוואי

עדן גפן

New member
כן. לי יש חוויה איתו.../images/Emo190.gif|פיס|

אני, עדן. נכון? נו אתם כבר יודעים. הקדשתי מעצמי לאביב 14 וחצי שנים. לא בשבילו בעצם, בשבילי אבל עברתי אותם לגמרי רק איתו. הוא היה אבא שלי. הוא חינך אותי. ורק רציתי להגיד לו תודה, ושאני חושבת שלמרות שהוא לא ידע, הוא חינך אותי בצורה די טובה.. [לא כ"כ בריאה, בכ"ז הדכאונות והחרדות, אבל עולים על זה הרבה רגישויות שהתפתחו בגללו] ורק התודה הזו רק היא והוא סתם מניאק. כאילו, הוא לא. אבל הוא לא נחמד בעליל! כאילו, הוא בטח נחמד.. אבל לא אליי לפחות לא באותו יום לפני כמה ימים זה היה.. לא הרבה זמן. יום ראשון. הוא היה "חולה" מדי כדי להצטלם כדי שאני אגיד לו משהו.. אבל לא משנה. שיהיה. כאילו, זה כן משנה אבל לא משנה עכשיו כבר. ביי

עדן גפן

New member
אולי../images/Emo190.gif|פיס|

*לא מצחיק*
למה אתה שונא אותי? או ממש לא מסמפט אותי?.. סתם מעניין אותי לדעת, כי אתה עונה לי כבר הרבה פעמים בצורה שהיא לא לעניין, ולא הבנתי למה, כי אתה לא מכיר אותי ואני לא אותך.. מקווה שתתאפס, עדן.

למעלה