יש דגים - שרשור דוחות הדייג מהיום.

אוריא

New member
יש דגים - שרשור דוחות הדייג מהיום.

ונתחיל בשלי ברשותכם, אז ככה בשש וחצי עוד לא ידענו לאן הולכים, מה שבדרך כלל לא מבשר טובות. הגענו לגן יחסית מאוחר. שלפתי את הבולנז שכל כך חיכיתי לדוג איתו, וגילתי שירדתי לכיתה א´. אני צריך להתרגל וללמוד לדוג מחדש. הרוח שהיתה שם לא עזרה לי, בלשון המעטה. ההטלה שונה לגמרי. את הרגש אני מתחיל לקבל, אבל זה עוד יקח זמן. התוצאות 3 קרסים אחד מהם קטן. אני מתבייש לכתוב את זה יחסית לדו"ח דייג אחד, שעוד תקראו עליו. רפואה שלמה לסרגוס וליוביוב. שבת שלום לכולכם ובמיוחד למצטרפים החדשים לקהילה. דייג טוב (מת כבר לראות את הדוחות...)

cruiser

New member
תנו לי מקומות טובים לדייג בלילה

מאיזורים הרצליה ועד ראשון לציון

S K I P E R 2

New member
דוח דייג

יציאה מרינה הרצליה שעה 15.00 עד השעה 16.00 2 X טונות לבנות ( פלמידות ) יפות בכניסה למרינה בחשיכה פלמידה שלישית ( לא בתמונה ) ים נחמד גלים 50-80 צפוניים-מערביים רפלות מסוג " רפלה " גדלים 15 ס"מ ומעלה

ohad היחיד

New member
דו"ח דייג

הייתי בגן ונתפס בבולונז ע"י שלשולים חוט 25 מ"מ ומצוף 3 גרם, בהצלחה בשבת!

באדי

New member
שאלה בנושא ז´ירז´ור

באיזה מהירות אתה גורר ? איך אתה קושר את פתיון הדמי ?

dag007

New member
נמל ת"א 06:30 בבוקר, ז´ירז´ור../images/Emo46.gif

ושוב ללא תוצאות, גם ז´רז´רה 30 גרם וגםז´רז´רה 50גרם הים היה גלי וטבלתי לא מעט במים הצוננים, וזה הוסיף לאכזבה הכללית. אף אחד(כמעט) לא תפס כלום!!! אני מנסה יעד חדש, נודד צפונה. מקווה לדיווח טוב יותר מחר בבוקר.

10 סרגוסים בגדלים בין 400-700 גרם

לא תפסתי היום...
לפני כשעה חזרתי מדיג מאכזב ביותר בהילטון, שעדיין לא הפתיע אותי לטובה למרות כל הצ´אנסים שאני נותן למקום הזה... פשוט לא נתפס כלום, ושום אכילה. היית גם עם דליל וגם עם מבושל, ניסיתי גם צף וגם עומק, ופשוט כלום, לא יעזור כלום. אוף.

דו"ח דייג יום שישי../images/Emo6.gif

שלום לכו-לם. בסביבות 6:30אחרי שהחלטנו סופית על המיקום,נפגשנו בגן. הים עבד,וקצת רוחות היו,אבל שמש מהנה ,מעט דגים ולי אישית הרבה אובדני קרסים,מצופים ומשקולות בבלונז.אין מה להגיד מרוב שחיכיתי ליום שישי הזה ,מרוב דיבורים בדייג ,חוסר ריכוז,ועודף "חרמנות" דייג,הרבה מצופים בבלונז הגיעו לסלעים. ב 10:00 צלצול טלפון מ ש מ י י ם....(כי הייתי עם זה שיודע לתקשר עם גרמי שמיים)ובקיצור הצעה לצאת לזרזור מסירה . מה נדהמתי, טרולינג אמיתי? הדבר האמיתי? רגע תן לארגן ציוד (יש בבית)ומחשבות ואני אגיע.....אולי. מה אולי, קדימה, תן גז ולמרינה הרצליה תגיע. בקיצור קיפלתי בטרוף ולאחר עיכובים אני במרינה הרצליה שעה 11:30. שעה 12:00 משחררים חבלים וקדימה. סירה 29 FT, מנועים פנימיים *2, סה"כ 300כ"ס . מוצאים 4 מקלות טרולינג ואחת עם רולר (כננת) חשמלית,ממש חשמלית ושמה תשוקה בצבע אדום. רק יוצאים מהמרינה ,כוון כללי דרומה,4 רפלות במיים. עומק 7 מטר לערך,ולאחר כ 15דקות,2 שריקות בו זמנית של רצר הרולר. יש אקשן. מאבק קצרצר ,2 פלמידות ים תיכונית ממשפחת הקוליסיים , ראשונות בתא הדגים בסירה. ממשיכים הלאה פחות או יותר באותו אזור עד רדת חשכה ובקבינה יש סה"כ 13 פלמידות ו 2 טונית אטלנטית. עכשיו מה הפדיחה,אין מצלמה,נגמרו הפילים אצל הסקיפר שמסכם את היום כיום לא רע,אבל אתמול הוא מציין מס´ של 22 פלמידות. שקיעה יפה, דייג מגניב,בייחוד בשקיעה (קדימה למאסף....) כיף אמיתי. מה אני אגיד לכם,פיצוי אמיתי על תחילת היום,אדרנלין שמסרב להרגע עד עכשיו,למרות העייפות. תודה מקרב לב למארחי היקרים! ביי.

מקנא עד עמקי נשמתי...

איזה כיף, נשמע כמו חוויה אמיתית. ואהבתי את "זה שמתקשר עם גרמי שמיים"
!!! זכית לקבל כמה מהדגים אליך הביתה ? ומי מתקשר אליך פתאום באמצע היום ומציע לך לצאת לדוג בסירתו ? אוח הלוואי עליי...

חץ הכסף

New member
צרוף מקרים

גם לי יש חבר שיצא לזרזר ביום שישי מסירה בהרצליה וגם הוא תפס 13 פלמידות ושתי טוניות אטלנטיות, ממש צרוף מיקרים, אולי זה קשור לחבר שלך ה"מתקשר". תגיד, היה אתכם ילד בן 10 בערך על הסירה, אם כן יתכן שראיתי אתכם מהמזח.

למעלה