יש דגים - שרשור דוחות הדייג מהיום.

1רודי

New member
37 פלמידות../images/Emo70.gif

או טונות לבנות איך שקוראים להם... ב"מרפסת" בתחנת הכוח בחדרה בן- זוגי ואני ביום שישי מ-23:00 ועד 03:30 הממוצע לחתיכה 350 גר, היו גם 3 יח´ של 750 גר´. היו חבר´ה שהוציאו יותר, אלמלא סיבות משפחתיות... היינו נשארים עוד, דבר שנעשה שבוע הבא אבל אז בטוח לא יהיה דייג- חוק מרפי אתם יודעים...

אוריא

New member
כחלון

אם אני לא טועה, למה שקוראים פלמידה בחדרה, קוראים כחלון ים תיכוני. אבל כשהמספר הוא 37 למי זה איכפת בכלל. כל הכבוד.

באדי

New member
ע"פ ניסיוני

לפי הגודל שאתה מתאר והכמות אורי צודק בהחלט היתה תקופה ארוכה שנהגתי לדוג שם ולהוציא כמויות אדירות של אותו הדג שנקרא גם בלשון הדייגים "אטוט". אני נהגתי לדוג אותו עם פתיון דמי מגומי קשור במרחק של 2 מטר ממצוף זריקה

חדרה בלילה???

במעט הפעמים שניסיתי לדוג בתחנת הכח, לא הוצאתי כלום בלילה, ורק אחרי הזריחה תפסתי. אני בד"כ משתמש בדלתות (פתיון גומי). עם מה אתה דגת? תן בבקשה קצת פרטים - פתיון, קרס, האם זרקת עם הזרם? לאיזה מרחק? הצלחה יפה כזו חייבים ללמוד!

1רודי

New member
בהחלט חדרה בלילה!

כפתרון ל"מחלת" הדיג ושמירת התא המשפחתי... אני דג בעיקר בלילה ולרוב באזור חדרה ונכון ישנם פעמים שחוזרים בלי דגים גם מתחנת הכח, כבר כתבו כאן שהולכים לדוג לא בשביל הדגים - אבל לרוב הדיג שם מוצלח בעיקר אם אתה נכנס לדוג מתוך התחנה... דגתי ממה שנקרא ה"מרפסת" הנקודה הקרובה ביותר לגדר התחנה מצדה הדרום מערבי, זרקתי עם הזרם והשתמשתי בסבידה ובפלמידה אדומה כפתיון הקרסים (6) היו קשורים גבוה יחסית כ- 2.5 מטר ואכילות הורגשו מיד עם הפגיעה במים תכננתי לעבוד עם 2 רולרים אבל בגלל הקצב לא הספקתי... יוביוב זכור! הפעם הדיג היה מוצלח אבל פעמים לא מעטות באתי עם אותם פתיונות ואותה שיטה וחזרתי עם "סיפוק" רוחני בלבד...

alonps

New member
../images/Emo110.gifדו"ח דייג ../images/Emo22.gif

יום חמישי בלילה ממתין להחלטה לאן הולכים. מחכה ומחכה... יום שישי בבוקר ועדיין אין החלטה. אני די מעוצבן להפסיד את השעות המוקדמות. טלפון
... נוסעים לגן. אני מגיע ראשון ומתמקם במקום הטוב ביותר. אחרי מגיעה כל הג´מעה, אורי אופיר דודי והמאסטר עזרא. חכת הז´רזור נשלפת ומתחילה סריקה של המים. אין קפיצות ולא אכילות ולא גורנישט. ים פלטה רק הגלים הקרובים נשברים על הסלעים. מרכיב על הקר0ים מס´ 5 את חתיכות הבקלה שפרסתי מאמש. מרגיש קצת נקירות אבל אלו קטנים ולא נתפסים. לאחר אינספור נסיונות, ולפני התקפלות מחליף לקרסים קטנות יותר ,ומחליט לזרוק קרוב. אכילות קטנות מסביב ורק המשקולת נשארה בים. חבל...

ohad היחיד

New member
תראו הגמעא´ה...

בשביל לדוג בגן צריך רצוי בולונז והרבה לחם ריסוס. לא פלא שכולכם זועקים הים הים,היה ים טוב לדייג אם לא מצויין פשוט שבאים לדייג עם בוס.בולונז צריך לבוא עם לחם ולרסס.הבורים לא יבואו כי הם אוהבים את המקל קרבון... צריך לרסס הרבה ואז הבורי צף בכמויות.שתגלו את סוד הגן תידלקו על המקום כמוני וכמו אחרים...ועזוב אותך טורפים לא טוררפים לך על פשוטים כמו בורים,קרסים... זה הכי כייף לדוג אותם לדעתי...מה אני צריך לחכות חצי שנה כדי לתפוס דג בזירזור או על דייג חי??? תראה זו דעתי. כל טוב שבוע טוב לכם...

dag007

New member
שבת מרינה הרצליה 07:00 - דייג????

ז´ירז´ור במשך שעה - נדה מצוףזריקה + גבידה למשך שעתיים -ואיזו הפתעה? נדה רולר לעומק, פתחון סבידה, דגי טלביזיה מסכנים וקטנים לסיכום, אכזבה כללית שבוע טוב

למעלה