יש דגים - שרשור דוחות הדייג מהיום.

סרגוס

New member
היום לא הלכתי לדוג ../images/Emo7.gif

כן חברים לאחר ציפיות של כל השבוע ליום שבת אז בסוף הגיע השבת אבל מה? אני בבית. כל השבוע הייתי חולה ונלחמתי קשות בשביל להגיעה ליום שבת עם חיוך אבל מה- היום אני קם ב5:00 בבוקר ומה אני רואה: לאבא שלי יש כאבי מוות בשן. הוא בקושי יכול לדבר... טוב אז אני כבר הבנתי שזה לא השבוע שלי.
בשעה הזאת הייתי כבר צריך לכתוב את הדו"ח דייג שלי. אבל אתם רואים שאני כותב דוח חולים. נ.ב- תומר אני מצטער שלא הגעתי היום לאשדוד כמו שאתה רואה זה לא היה תלוי בי. שבוע הבאה עם הים נשאר ככה וגם המזג אויר אז אני מקווה שניפגש! שבוע טוב לכולם והחלמה מהירה לחולים

ToMeR B2

New member
כודם כל תיהיה בריא..

ואין לך על מה להצטער עוד לא הלכתי אני הולך עוד חצי שעה נקווה לטוב :p)

rondadon

New member
4 תרחונים ו-3 פלמידות....

נתפסו היום משייטים להם בים בכיף....
אז ריחמתי עליהם והשארתי אותם שם....חחח אופיר, אחותו של אופיר, ואורי הצטרפו הים למעגל "הדמים" של עכו... אבל... יבש כמו הנגב......לא קפיצה, לא סימן, מים צלולים וים שטוח... ורוח שכמעט זרקה אותנו למים.... אורי נכנע לאחר רבע שעה בערך...ולאופיר לקח יותר זמן...חחח אני נשארתי אחר כך אבל לא הואיל כלום...הרוח נשארה, הים נשאר, והדגים גם נשארו...בים.....

helpmeplz

New member
הייתה היום רוח מזרחית חזקה!

אמנם הדייג לא היה משהו... אבל הצלחתי לזרוק למרחק דיי גדול של איזה 40 מטר עם משקולת 20 גרם וחוט 0.50...

אוריא

New member
ואני רק רציתי.... קפה?../images/Emo185.gif

דייג טוב צריך גם להבין מתי הוא אכל אותה. כן, התעוררנו מוקדם, נסענו (חלקנו יותר וחלקנו פחות) וכשהגענו הבנו שגם אכלנו. רוח מזרחית מאוד חזקה, הפכה את הדייג לסיוט. לדוג אומרים, לא הולכים בשביל הדגים וכשלא נהנים צריך לחזור הביתה. כשאופיר שכנע אותי לפתוח את החכה החדשה, היא פשוט התקפלה מהרוח. זה מדהים לראות מצוף 3 גרם טס למרחק של 20 מטר. בקיצור, מקלחת וקפה היו ממש מתבקשים כשהגעתי. ושוב המסורת נמשכת כשאני עם אופיר הוא לא תופס דגים, וכשאני ואופיר עם רון (רב ז´רז´ר ראשי) - אז גם הוא לא תופס. מי אמר נאחס?

piranhafish

New member
יום נאחס

הגעתי ב 9 בבוקר , שלפתי את בוס ה7 מטר שלי והבצק הדליל , עד 11 אף לא דגיג אחד . רוח מזרחית חזקה הקשתה על הדיג . חוץ מזה חבר שלי שבר את החכה שלו ולסיום הוא לכלך לי את המושבים במזוט . (למזלי אבקת כביסה עוזרת מאד :) )

helpmeplz

New member
דוח דייג יום שבת נמל יפו

כמו כולם בערך, ים פלטה יפה, עם מצוף לכיוון הבריכה פיתיון בצק מבושל, דליל ופיתה, 2 ארסים קטנים שאלוהים יודע איך הקרס נכנסה לפה שלהם, הקרס מספר 12 ו-9 ש-מספר 9 בגודל חצי והגוף שלהם והם אכלו אותו, היו שם אנשים עם משולשות הוציאו בורים גדולים, אבל אני שונא את הדייג במשולשות... רולר לכיוון המרינה, פיתיון שלשולים, כלום אפילו לא אכילה... עם גמברי לכיוון המרינה גם יבש אכילה אחת של דג שלא זיהיתי אז החזרתי למים, הדג היה קטן... לכיוון הים - לא דגתי עם מצוף אלא כמו קודם עם הרולר - חוט 0.50 ראשי על התלאי 0.25 2 משקולות דקות של 10 גרם כל אחת, לא נתקעו בסלע אפילו פעם אחת, רק הקרסים... אז עם רולר לכיוון הים עם גמברי סרגוס יפה שאני לא יודע את משקלו כי הוא ברח לי, הערכה 300-500 גרם, ממש גדול חבל שלא עלה... טוב, אז הדייג לא היה משהו, הים היה יפה ומחכה לפעם הבאה... איבדתי 2 קרסים מספר 9 על הרולר וזהו, אפילו לא משקולות, אז הנזק לא היה חמור...

ohad היחיד

New member
תגידו על מה אתם מדברים?דו"ח דייג

היום היינו אני,אליעזר,הבן של אליעזר וחבר של הבן של אליעזר בגן.באנו ב-7 בבוקר ופתחנו את הבולונזים והתחלנו לרסס בלחם את המקום. הבן של אליעזר התחיל למלאות לאט לאט את הדלי בבורים יפים עד שאני ואליעזר התעוררנו והתחלנו להוציא בלי סוף בורים. פתאום אני זורק ונשבר לי המקל... אני בבאסה לא נורמלית ואז אליעזר קימבן לי משהו עם הזיקונים וזה החזיק מצויין עד סוף הדייג. בקיצור נהננו מאוד ואני לא יודע מאיפה הבאתם ש"לא היה דייג היום"... איזה רוח חזקה ואיזה בטיח היה דניסים וקרסים למטה רק חבל שלא אכלו והיה מלא בורים צפים אחרי שזרקנו ים של לחם... בקיצור חזרנו עם סלים מלאים של בורים והרבה הנאה ... בקיצור היה כיף מאוד מחכה לשבת הבאה... (לייזר תודה על האוכל היה טעים)

אוריא

New member
אתה רואה אופיר.

אני אמרתי לך ! חלאס על ז´רז´ור. עד עכו נסענו ופה היו הדגים. אני שומע את לייזר צוחק עלינו עד פה.

אז אני כנראה הנאחס שלכם, בחיי....

אז הבנו שאורי הוא הנאחס של אופיר, וביחד הם הנאחס של רון. ועכשיו מסתבר שאני הנאחס של לייזר ושלך. איכשהו, תמיד כשאני לא מגיע לדיג, לייזר תופס מלא דגים, זה כבר מרגיז
כשאני מגיע הדיג נאחס, אבל כשאני לא בא - אתם מוציאים כמויות. נאחס.

ohad היחיד

New member
ניר אין לי מילים,פשוט הפסדת שלא

באת היה חוויה חבל על הזמן היה שיא הכייף וימים כאלו לו רואים הרבה, פן ירבו... תבוא שבת הבאה אם יהיה יפה...

ToMeR B2

New member
עכשיו חזרתי מהים...

אשדוד הייתי בים משעה 1 ים פלטה יותר שטוח מהכינרת התחלתי לדוג.. לא היו אכילות עברתי ליד השובר גלים החדש גם יבש אבל אחרי כמה זמן התחלתי לראות מרדפים המרדפים נמשכו כשעה שעה וחצי זה היה בסביבות השעה 2-3 ניסיתי לז´רזר אבל לא הלך היה לי חוט קצר מידי חזרתי לדוג רגיל עם משוקלת וגמברי תפסתי קווא קווא וארס והדג המגעיל הזה של הסלעים שיחררתי את כולם וחוץ מיזה היה יבש אבל כיף:p) המרדפים חזרו בשעה 5 לאיזה רבע שעה סוף סוף לא היו רשתות במים והיו דגים טורפים ואני חשבתי שאין כבר דגים טורפים באשדוד :) סרגוס לא הפסדת הרבה שלא באת! חוף מהים היפה ומהשמש החמה לא הפסדת כלום. נקווה שפעם הבאה יהיה טוב יותר לכולם בהצלחה .

למעלה