יש חדשות ב-PALLYWOOD

פשוט הצגה אחת גדולה

ראיתי את חדשות הבוקר פשוט לא יאומן איזה הצגת ענק הם עושים בעולם הערבי לעולם הערבי, אם איי פעם זילזלתי באינטלגנציה של החמאסניקים אני חוזר בי מייד.

והתבוסתנים שלנו מתגייסים לעזרת ההצגה שלהם

YNET על הבוקר: 21/01/2008 08:42 מבזקים ביילין: העלטה והמשבר בעזה משחקים לידי חמאס יושב ראש מפלגת מרצ, חבר הכנסת יוסי ביילין, אמר כי "המשבר ההומניטרי והעלטה בעזה משחקים לידי חמאס. זהו מעשה לא אנושי, לא יהודי וגם לא יעיל, העלול להצית פוליטית את חמאס שהלך ואיבד את התמיכה ברחוב העזתי". לדברי ביילין, "במקום לממש אחריותה לתושבי מערב הנגב על ידי הפסקת האש שתחזיר גם את גלעד שליט, בוחרת הממשלה באופציה הגרועה ביותר". (אמנון מרנדה)

חח ביילין הזה מצחיק

לשעבר ראש מר"צ מדבר על מה משחק לידי החמאס, חזק

מה לא נכון במה שאמר?

הוא צודק! אם באמת יגיעו לרחבי העולם תמונות של עזתים רעבים ויושבים בחושך, זה לא יהיה טוב לישראל. למי זה כן יכול להיות טוב? למי שאירגנו את המצגת הזו, כלומר לחמאס! ישראל היתה אמורה לנתק מגע ככל האפשר עם ממשלת החמאס, להניח לה להירקב מבפנים ואפילו לא להצטייר כמי שרוצה בנפילתה. בדיוק כמו שעשו הערבים כששרון עלה לשלטון.

נקווה........

שמישהו "יצית פוליטית את מרצ שהלכה ואיבדה את התמיכה ברחוב הישראלי".

זה 'מפי הסוס', כלומר מפי.....ביילין.........

"יושב ראש מפלגת מרצ, חבר הכנסת יוסי ביילין, אמר כי "המשבר ההומניטרי והעלטה בעזה משחקים לידי חמאס. זהו מעשה לא אנושי, לא יהודי וגם לא יעיל, העלול להצית פוליטית את חמאס שהלך ואיבד את התמיכה ברחוב העזתי"."

חמאס איבד את התמיכה ברחוב העזתי? ../images/Emo6.gif

טוב נו... בהיעדר ביסוס כלשהו לדברים, חלומות הם דבר טוב......

../images/Emo163.gifחכמי חלם או ...

סתם חסרי
? "אם באמת יגיעו לרחבי העולם תמונות של עזתים רעבים ויושבים בחושך, זה לא יהיה טוב לישראל" אם באמת תגענה תמונות כאלה למקומות רחוקים ?! [מזל שבאמת הגיעו תמונות ושמועות בנוגע ליהודים במחנות... ] אחרת מי היה מציל אותם ? למי איכפת מה טוב לישראל עכשיו במצב שלהם ?! איך אפשר לחשוב רק על ישראל כשאנשים שרויים / חיים במצב כזה ? מה יש ? מפני שאנחנו לא חיים במצב של עלטה ומחסור [בגז, בתרופות, במזון, בחשמל, במים...] ?! ואל תגידו לי לא להשוות ולא לקשקש שוב ושוב על יהודים בשואה כי הנזייה של היהודים - הביאה לידי הנכבה של הערבים !! [בסופו של דבר].
כמה אטומים יכולים בני האדם להיות?

הציונים הם היחידים שאחריות מוטלת על כתפיהם

הם הבינו שאף אחד בעולם לא ירצה להציל אותם באם יעשו טעויות גורליות. אין מה לעשות, חיי ישראלים יקרים אך ורק ל..ישראלים. כלומר לציונים. אף פעיל חמאס לא יקח אחריות על חייהם של ישראלים. להיפך - אחריות הם לוקחים רק על רצח ישראלים! כבר ראינו מה קרה כשבכל יום התפוצץ פה מתאבד שיעי ורצח עשרות חפים מפשע - גם אז, כל הסביבה, בלי שום יוצא מהכלל, האשימה את ישראל! ולמרות כל זה, למרות השנאה ותאוות הנקם, יש ישראלים שבמקום לשאוף לנקמה, פשוט מייחלים להתפכחות שתבוא יום אחד, אמן ואמן, בעולם הערבי, שתגרום לו להתחיל לקבל את האחריות על גורלו בידיו. כמו שעשו הציונים לפני 100 שנה וממשיכים בכך היום.

לא זה ולא זה!

קודם כל, אני לא חושב *רק* על ישראל, אני לא שמח על גורלם של העזתים שיושבים בחושך - אבל בהחלט שמור לי מקום טוב בלב לישראל - ואני מאד, אבל מאד לא רוצה לראות את החמאס או את החיזבאללה מנצחים!! ההשוואה שאת עורכת בין גורל היהודים במלחה"ע ה- II לבין המצב בעזה, יכולה לעשות טוב רק לישראל. חבל שאת לא מבינה את זה. כל מסביר ישראלי היה קופץ בשמחה על השוואה כזו, והיה מזכיר שהיהודים לא תקפו את הגרמנים אלא בסה"כ חיו לתומם במדינות אירופה - לעומת ממשלת החמאס שתוקפת ערים בישראל ואח"כ בוכה כשישראל החזקה יותר מגיבה! שאלה: ממשלת החמאס יורה קסאמים בגלל הנכבה שאירעה לפני 60 שנה? תושבי שדרות אשמים בנכבה הזו? איזשהו ישראלי אשם בה בכלל??

מה לא ברור לך? ישראל כן מספקת חשמל, גז ודלק

לרצועה, מספקת באופן מוגבל אומנם אך מספיק בשביל האזרחים ובתי החולים. החמאס הוא זה שמונע מחשמל זה להגיע לתושבים כדי שיהיה על ישראל לחץ בינלאומי שתוריד את הלחץ מהם, אירגוני הטרור בלחץ והכל כשר מבחינתם כדי שהם יוכלו לתפקד, חוץ מזה כל מה שיגרום לישראל להראות רע יותר גם כשר, כן כולל גרימת סבל לתושבים שבכל מקרה לא יאשימו את החמאס במצבם אלא רק את ישראל. ביילין באמת חושב שישראל הפסיקה את החשמל לעזה, זה ממש לא נכון ואחד כמוהו צריך לדעת את זה ולהגן על זה במקום להצטרף לעדת מכוערי הנפש מחו"ל שבאמת חושבים שאנחנו כאלה. התמונות רעות? סבבה, שיהיו רעות, הפלשתינים גם ככה טובים מאד בפוזות של מסכני העולם, הם לא באמת מסכנים, באפריקה יש מסכנים הרבה יותר, מסכנים אמיתיים. עם תמונות אי אפשר להתחרות אולי אך המסר חייב להיות ברור - ישראל להפסיקה את החשמל גז ודלק לעזה אלא רק הורידה אותם למינימום הדרוש, הפלשתינים שיעשו עם זה מה שבא להם.

אגב בקשר לכתבה

אני מרחם על האיש הזה..הוא מספק חשמל שחוזר אליו בקאסמים על ילדיו, עצוב שלא נדבר על הזוי.

THE WIZARD 55

New member
יכול להיות שיחשיכו את עזה

בכוונה ויטענו שישראל עשתה את זה...אךך אבל הם טוענים שסגר יגרום למשבר הומניטרי חריף. החמאס גורמים לסגר,ומי סובל? האזרחים, הילדים האנשים שרק רוצים שקט.

מוחמד5

New member
"התפוצץ מזעם" !!

שיפסיקו את אספקת החשמל לעזה בצורה רשמית ,ושלא ישחקו אותה "הצדיקים המעונים ". יש חלופה לחשמל המסופק מישראל. ניראה אותו אחרי שהחשמל יתחיל להגיע ממצרים מה יעשה עם העובדים שלו. ישראל חייבת להתנתק באופן מוחלט מעזה ,ולא להיות קשורה אליה בשום דרך. טובות הם לא עושים .ואף אחד לא מכריח אותם להיות הספקים הראשיים של החשמל לעזה. ממצריים בטח יהיה יותר זול, וגם הגז (הגז שישראל קונה ממצרים ומוכרת אותו בחזרה לעזה ). אכן שיעור בצביעות . עד כמה וכמה שהצביעות הזאת עובדת ומשפיעה על גזעניים ושונאי אדם ,שלא יודעים לזהות את האמת ולקרוא מעבר לשורות.

כל זמן ששליטי עזה חושבים יומם וליל

על שיטות לחיסול ישראלים וישראל - טוב שישראל יכולה להטיל עליהם מצור כשבא לה.

אתה צודק. צריך לתת למצרים לטפל בעזה

יש להם ניסיון רב מהתקופה שלפני 67' כשהעזתים היו חופשיים ומאושרים תחת כנפי נאצר. אופס, היה להם עוצר כל לילה ואסור היה להם לצאת מהבית.
אבל לנו היה טוב כי בין 56 ל-67 (הודות למבצע סיני) היה שקט בגבול: לא קסאמים ולא בטיח.

למעלה