יש חדשות ב-PALLYWOOD

THE WIZARD 55

New member
האמת יובל

אם לא היו נהרגים אזרחים חפים מפשע וןהייתי יודעת שיטפלו אך ורק בטרוריסטים האלה, גם אני הייתי בעד. בעיניי הטרוריסטים מהווים יותר מצבא אוייב. הם הרסו את עזה, הם ימשיכו להרוס כל סיכוי לשלום. הם מפגעים בכולם. אני יודעת שהמצב הזה הוא בלתי אפשרי.

THE WIZARD 55

New member
ועוד תוספת

אבל אני לא הייתי שוקלת לצאת למסע חיסולים רק בגלל דבר אחד, אזרחים חפים מפשע שאני יודעת שיהרגו יחד איתם. ילדים שאני אדע שיש לנו את הדם שלהם על הידיים שלנו אם נתמוך בצעד שכזה.

כאשר המציאות היא כל כך מורכבת אז גם ההחלטות

הן קשות אבל אין מה לעשות, גם החלטות קשות צריך לדעת לקחת ולא רק להגיד "זה לא" אם "זה לא" אז מה כן?

תראי, זה עיניין פיזיקלי:

כאשר הטרוריסטים והאזרחים הפשוטים מאכלסים את אותו תא שטח, באותו תא שטח הם מייצרים קסאמים, מאחסנים חומרי נפץ ומצד שני לומדים, מתפרנסים, קונים אוכל, כאשר אותו תא שטח הוא הצפוף בעולם, יותר בני אדם פר קמ"ר מכל מקום אחר והרי גם לא כתוב לטרוריסט טרוריסט על המצח. ומצד שני אין, פשוט אין שום נשק טכנולוגית שיכול לפגוע אך ורק במטרה בכל פעם וברוב המקרים הוא פוגע רק במטרות. אז ככה יוצא שגם אזרחים שבהרבה מקרים על לא עוול בכפם נהרגים, אין מה לעשות. אין אלטרנטיבות אחרות, האלטרנטיבה האחרת היא לא לחסל טרוריסטים בכלל וזו הפקרה של ממש את העורף הישראלי.

THE WIZARD 55

New member
כשאתה מציע רעיון

אתה צריך למצוא דרך ליישם אותו. לא ניתן לדעת מי הם הטרוריסטים. הם חיים במקום צפוף שעלולים לההרג יותר אזרחים מטרוריסטים ולא ניתן לאמר, אין מה לעשות, ובכל לכפר על ההרג. התוכנית לא יכולה לצאת לפועל. אם הייתי על X טרוריסטים, הייתי יודעת מי הם והיכן שוהים כן, הייתי גורמת לכך כילכו לעולם שכולו טוב ויפסיקו לעשות כאן רע. אבל לא במקרה הזה

שוב פעם, יודעים מי הטרוריסטים, את מי שצריך

להכיר, מכירים. הם חיים במקום צפוף - בעיה שלהם, לא שלנו. הם יורים ופועלים מתוך שטחים מאוכלסים -בעיה שלהם, לא שלנו. יהרגו יותר אזרחים מטרוריסטים? - ממש לא, אלא אם כן הטרוריסטים ישתמשו באזרחים כמגן אנושי, אם כן - בעיה שלהם, לא שלנו. תראי אין אופציה אחרת, זה או זה או לספוג ולא לעשות כלום. הטרוריסטים תמיד ישהו ליד אזרחים, עזה תמיד תהיה צפופה, והירי תמיד יהיה בקרבת אוכלוסיה - זו המציאות ועם זה מסתדרים, מחסלים כמה שיותר מחבלים ומשתדלים עד כמה שניתן לא לפגוע באזרחים, זה הכל.

למעלה