יש חדשות ב-PALLYWOOD

THE WIZARD 55

New member
מוחמד הביא את הכתבה כחומר למחשבה

והרי לא יזיק אם כולנו נודה, שבאמת ישראל לא יודעת איך להתמודד עם הפלסטינים. באזרחים החפים מפשע הם הגיבורים בסיפור העצוב הזה, הם מותקפים מידי יום ע"י כולם.

מוחמד5

New member
ויז !!!

מאז 67 מנסים להכניע את העם הפלשתיני בגדה , בכל דרך ובכל אמצעי ולא מצלחים, אין דבר שלא נעשה בכדי לגבור על רצומו של העם שחי תחת כיבוש ובמצור . על אף כל ההשפלות,הטבח ,מעשי הנקמה ,ושלל ארסינל המעשים הבלתי אינושיים ו.. העם הזה עדיין עומד איתן. זה לא מה שיבור את רוחו.

fifanowftw

New member
איזה עם ואיזה נעליים

עם מה הם התמודדו? עם רצח של נשים וילדים? ככה הם מתמודדים? אני לא יודע מה איתך, אבל אני בעם כזה לא הייתי מתגאה. עם שמעודד רצח של חפים מפשע, עם שכולו שנאה. בסה''כ עם שלא שונה מהסורים או מהירדנים. עם שחי על החרב. עם, שכדאי שיבין שמלחמה לא תועיל לו.

67? זה מספר שנפל בהגרלה או ברולטה? ../images/Emo8.gif

מאז ראשית הציונות (רציתי לכתוב '48 אבל אז נזכרתי בטבחים של 1929 ו- 1936) מנסים להכניע את היישוב היהודי בפלסטינה, בכל דרך ובכל אמצעי, ולא מצליחים. אין דבר שלא נעשה בכדי לגבור על רצונו של העם שעבר טראומות נוראיות אך הבין שהאחריות לגורלו מוטלת עליו, ובכי לא יעזור לו להשתקם. על אף כל ההשפלות, החרם, הטבח, טרור המתאבדים, ושלל ארסנל המעשים הבלתי אנושיים - העם הזה עדיין עומד איתן. זה לא מה שישבור את רוחו. ועכשיו, אחרי שהשמענו טיעוננו, אולי תסביר לי למה כוונתך "ישבור את רוחו"? אולי רוחם של ערביי הגדה ועזה כן שבורה? ואולי רוחו של העם הפלסטיני שבורה ורצוצה? מה לדעתך האינדיקציה עבורנו לדעת זאת? מה ההבדל בהתנהגותם אם רוחם שבורה או לא?

kryp

New member
אם כך, בוא ותראה לי הוכחות שהיה עם כזה.

אני רוצה הוכחות לעם פלסטיני. אני רוצה הוכחות למדינה פלסטינית או חבל ארץ שנקרא בעבר פלסטין. אני רוצה לראות מתי בדיוק הערבים טענו לבעלות על הארץ הזו והביעו רצון להקים מדינה. אני מחכה.

אני כבר העליתי הוכחות לפורום

לא באלי להעלות שוב חוצמזה הערבים שגרים פה לא הוכחה מספקת מה יעני שמענו שיהודים באים לפה אז באנו ממדינות אחרות כדי למנוע אותם

היו פה ערבים

לא היה עם פלסטינאי.. והדבר שמעיד על כך הכי הרבה זה שרק ב1968 האשף הצהיר "מה זה פלסטינאי" שזה בעצם כל מי שגר פה מלפני 1947 (מלבד היהודים
) ואיזה הוכחות הבאת??

נוו באמת

אפילו בבלפור היה כתוב שיינתן ליהודים זכות להקים מדינה בארץ פלסטין אם קראו לה פלסטין בכל ההיסטוריה (חוץ מבתקופה שבה הגיעו היהודים ממצריים ואז קראו לה ארץ בני ישראל ולפני זה היא נקראה כנען ואחרי היהודים היא נקראה פלסטין) אז בטוח שהעם שחיי פה הוא עם פליסטינאי

אין שום קשר בין השם הרומי לבין הערבים שגרו

כאן. אין שום קשר בין רומים לערבים. אין קשר בין פלישתים לפלשתינים מלבד הדימיון בשם. אין קשר בין העמים הקדומים - כנענים, עמלקים וכו' יותר מזה שיש קשר בין האדם הקדמון לבני האדם של היום. לא שזה משנה...היום יש עם פלשתיני, יש קולקטיב מסויים שקורא לעצמו כך ומוכר בעולם ככזה, אך העם הפלשתיני הוא עם חדש יחסית, לפניו תושבי הארץ היו "סתם" ערבים, אוסף שבטים, לא כולם מקומיים, חלק הגיעו מאיזורים אחרים בעולם הערבי. חוץ מזה, לפני הציונות שהיא בעצם תנועה לאומית יהודית לא היו לערביי הארץ שאיפות לאומיות, לא היתה להם לאומיות. כמו שליהודים לא היתה תנועה לאומית (הציונות) לפני התנועות הלאומיות האירופה, בגרמניה ואיטליה, משם ההשראה.

הבעת רצון להקים מדינה או לבעלות

עדיין לא הופכת אף אחד לבעלים של מקום מסויים. מקום שייך לאלה שגרים בו כמה דורות נקודה, ולא משנה מאיזה עם הם. בדיוק בגלל זה הארץ שייכת כיום לכל תושביה ערבים ויהודים. כשהתחילה הקולוניזציה הציונית היא ממש לא היתה שייכת למהגרים שבאו מאירופה.

הארץ שייכת למי שנמצא בה עכשיו אך מאחר ולשני

העמים/לאומים כאן יש שאיפות לאומיות מנוגדות צריך לחלק את הארץ ל2 מדינות נפרדות.

אין גבול לרשע והציוניות של הטרור הפלשתיני

ישראל הרי מספקת את המינימום הדרש של חשמל, גז ודלק ואילו החמאס מונע מהתושבים להגיע אליהם או להשתמש בהם כדי שישראל תראה רע, יפעל עליה לחץ בינלאומי והיא לא תוכל להפריע לו לעשות טרור נגדה. עם זה אנחנו מתמודדים, מתי יפול האסימון של ממשלת ישראל? מתי נתחיל לעשות באירגוני הטרור טיהור אתני? מתי נבין שאין דרך אחרת מאשר להרוג כמה שיותר פעילי חמאס, ג'יהאד איסלמי ושאר חבריהם?

THE WIZARD 55

New member
יובל

איך תגיע לכולם, איך תדע מי פעיל ומי לא? כמה יהרגו בדרך? אתה חושב שרק ככה ניתן יהיה לפתור את הבעיה?

אפשר להגיע לרובם, בטח לחשובים מבינהם

אנחנו יכולים, אין לי ספק. כמה יהרגו בדרך? אין ספק שיהיו כמה טעויות בדרך, יהיו, ואם המחבלים ישהו בין אזרחים אז פשוט יותר אזרחים יהרגו, אין מה לעשות, זה לא אמור לעצור אותנו, אין שום דבר שהם יכולים לעשות שאמור לעצור אותנו, כולל לפנות לרחמי העולם ולרחמי האו"ם. וכן, רק ככה ניתן להשמיד אירגון טרור ולעצור את הקסאמים, רק ככה. אי אפשר לדבר עם החמאס, אי אפשר לשנות את חמאס, אי אפשר לחנך את החמאס, אי אפשר לגרום לחמאס לחשוב בהיגיון, אי אפשר לפנות אל הרגש של החמאס כי אין לו, אי אפשר לגרום לחמאס לקחת אחריות, בקיצור אי אפשר כלום. ניתן אך ורק לחסל אותו פיזית או לפחות עד לרמה שהוא לא מתפקד.

למעלה