יש יום למרק יותר מהיום הזה???? יאללה שרשרו

מאיוש י

New member
מרק עדשים ואורז

טעים טעים המצרכים: כוס וחצי אורז אני משתמשת באורז מלא כוס וחצי עדשים כתומות בצל אחד קצוץ מלח ,פלפל שחור מרק עוףכורכום גרונות של עוף או הודו ההכנה לקצוץ את הבצל ולטגן עד שיזהיב. למלא סיר גדול במים, שלושת רבעי סיר למלא. לשטוף היטב היטב את האורז והעדשים ולהוסיף לסיר ,להכניס את הגרונות ולבשל חצי שעה. אחרי חצי שעה להוסיף תבלינים מלח ,פלפל שחור ,כורכופ ,ומעט אבקת מרק עוף, להמשיך לבשל עוד 40 דקות בערך אם חסר נוזלים להוסיף. זהו לכבות גז ולאכול עם קרוטונים או שקדי מרק בתאבון. אין צורך להשרות את העדשים לפני הבישול הבישול הארוך מספיק להם.

מאיוש י

New member
מרק אפונה יבשה

• בבקשה מתכון למרקו מאיוש י ו 07:53 | 19/11 מרק אפונה \מאיה אני מרתיחה בסיר גדול 3 כוסות אפונה יבשה נותנת למים לרתוח ואז שופכת את כל המים עם הקצף מסננת היטב את האפונה ומתחילה להכין את המרק. בסיר הגדול מטגנת בצל קטן וכרישה קצוצה אחת, רק החלק הלבן.......אם לא אוהבים את הבצל והכרישה...במיוחד ילדים ניתן להכניס אותם שלמים למרק ואחרי שהוא מוכן לזרוק אותם. לאחר הטיגון להוסיף מים עד שלושת רבעי מגודל הסיר להכניס אפונה יבשה.2 תפוחי אדמה גדולים או 3 קטנים קלופים כמובן. וגבעולי סלרי עם עלים להכניס שלמים אחרי שהמרק מוכן אני מוציאה אותם. לתת למרק להתבשל שעה בערך. להוציא את תפוחי האדמה לרסק אותם היטב כמו פירה ולהחזיר למרק לקצוץ כוס של עלי סלרי ולהוסיף למרק . את השלמים להוציא כמובן. ולתבל במעט מוסקט,מלח,מרק עוף,פלפל שחור כורכום וזהו לבשל עוד 10 דקות ולהגיש חם עם קרוטונים טעיםםםםםם ניתן לשדרג את המרק ע"י הוספת קוביות של נקניק קצוץ קטן קטן למרק. מומלץ

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifמרק חרירה - מרק המשי

מרק חרירה - מרק המשי נוסח יוכי בסיר גדול: טיגון בצל קצוץ להוסיף עוף/בשר לטעם להוסיף לסיר עגבניה מקולפת וחתוכה לקוביות להוסיף מס' עלים וגבעולים קצוצים מכרפס טרי להוסיף חופן נכבד של גרגרי חומוס שרויים להוסיף כוס עדשים חום/כתום - כדאי להשרות מעט במים לפני לערבב את כל הנ"ל בסיר להוסיף: פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כורכום ומעט כמון אם רוצים...לערבב עם התבלינים כדקה ולהוסיף מים בכמות שלמעלה ממחצית הסיר...לבשל כשעה פלוס עד לריכוך ואז להוסיף מלח, מרק עוף. בכוס יש לשים 3 כפות גדושות קמח ולהוסיף מים כ 2/3 כוס- לערבב היטב ולשפוך את הבלילה לסיר הרותח תוך כדי ערבוב - עד להסמכה. להוסיף כלימון אחד סחוט - כדאי להוסיף את הלימון הסחוט כולל הקליפה פנימה לתוך המרק......לטעום ולתקן תיבול....לשובע!!!!!. מזין.........טעים..........כולם אהבו!!!!!!!!!!!!! כדאי!!!!!!!!!!!!!!

cial 1

New member
יוכי68 האם את מרוקאית? אוי../images/Emo136.gif../images/Emo183.gif

מתוקה בלי לכעוס עלי. מרק המשי. הוא גם עשיר נכון בקטניות. ועשיר מאוד גם בבית המלוכה. אז יש חרירה וישחחרה.. יש לי מתכון בשונה וקסי מאוד. אם את מרשה לי אני אכתוב. את המתכון על בי חני וגם זאת למדתי מחברה טובה לפני הרבה שנים. עכשיו הערבים המרוקאים לא אותו הדבר מכנים זאת ויש גם יהודים שמודף כך אבל זה כול כך צורב. כי הכול חום ודומה לאמבטיה של כולות המדבר. והמתכון שאת נתת הוא גם קל.. ושונה משלי . מבקשת סליחה. ובאהבה לחרירה אני הגבתי אני מכינה אותה פעם אחת כי יש בה עבודה וגם כי אני לבד. אוהבת אותה יש שכנה נוצרייה הים גם לותחת ממני יום טוב לך אם את רוצה אני אתן כאן את המתכון הקלסי שלי? וגם באהדה לך יוכי68

יוכי68

New member
חני נשמח לכל מתכון שתתני, באהבה../images/Emo24.gif

אני אוהבת לעשות את הדברים יותר פשוטים ויותר קלים.......בגלל זה כתבתי מרק חרירה בנוסח יוכי........יש הרבה גרסאות ונשמח לקרוא את שלך............את בארץ?

cial 1

New member
א אין עליך. ואמת בא מהלב.שלי לך המתכון החרירה

כך החומרים הנדרשים? ל=8 מנות ו..(. הרי אם זה טעים אזממלים את המול. בצרפתית זה צלוחית למרק עמוקה.) לסיר קדרה . 2 כוסות חומוס גרגיר - - יבש כמובן אחרי שהשרנו אותו טוב. והעבודה הקשה זה להסיר את קליפת החומס.? > ואז הגריר הופך לחצאי גרגיר נכון יוכי. וזה גם יופי שבזה? כוס אחד עדשים השחור. 100 גרם אתרויות הדק לא חייב. 4 עגבניות גדולות בשרניות לא בשלות? 4 בצלים בינוניים. עלי סלרי ירוק קצוץ המידה כוס גדולה. חצי כוס כוזברה. 1 לימון סחוט. תרי. 5 כפות קמח. חצי כוס שמן קנולה או תירס. 3 כפות מרק עוף טוב כפית קטנה מלח כף אחד קרקום תחון לא גדוף מעט פלפל לבן תחון. אופן ההכנה. לוקחים פומפיה על הגדול. מגרדים 3 עגבניות +1 קצוצה. ואת 4 הבצלים גם מגרדים בפומפיה על הגדול מכניסים לסיר הקדרה יחד עם עלי הסלרי החומוס המושרה והמקולף והעדשים מוסיפים את השמן ו3 כפות מרק עוף.-לתת לבישול 50 דקות.לבדוק רק עם החומוס מוכן.? וחשוב את עלי הסלרי למעלה. אחרי שזה מוכן מניחים הסיר הקדרה? ומוסיפים את הקוזברה כך שהיא נשארת בתריות שלה. ובמגביל בצלחת עמוקה מערבבים את הקמח ומיץ לימון וגם לא עם מים אלה במי התבשיל. מערבבים עד להסמחה. ומוסיפים לסיר. בוחשים ושוב על אש קטנה עוד 6 דקות. ויש שרוצים את תוספת האיתריות אז יחד עם זמן הוספת כוסברה . ועל יודת את האיתריות מחום הסיר הם מתבלים טוב4 דקות. שוב לא חייב האתריות. והרי לך חרירה קלסית עם המרקם של העגבניה . וגם אין צרבות. הכול בריא. מקווה שכתבתי נכון כי אני ממך מתרגשת. וכול כך מתגאה שאת נותנת לי לרשום. כאן את ההמתכון. באהבה לך למקום הזה. חני.

cial 1

New member
../images/Emo71.gifהיי גודה מאיר1 מאוד משמח אותי מתוקה

וכך הם כול החרירות ללא בשרים. זה הלכך. אומרים לא על הלחם לבדו... וגם לא רק על הבשר. הרי הברזל גם בכטניות יש ומי כמך יודעת בעדשים הכי עשיר בברזל. שמחתי לתת ויש עוד מלה . וגם ממך כאן יש מה ללמוד הרבה. . יוכי68 שאלה אם אני בארץ. אכן כן בצפון גרה. ממש בנצרת עלית אם אתם מכירות ואם לא תתקבלו בכבוד גם אצלי . חני ויחד לילה טוב וחמים לך

cial 1

New member
יוכי68 תודה..גם מילה טובה זה הכול../images/Emo141.gif||כלנ

ולך הבתי כלניות.. איך שרה הגדולה שושנה.דמרי. היום זה מה שהיה לי חשוב לראות משהו. טוב כאן בתפוז אנשים. מברך כותב מגיב בנועם והוא שלך יוכי68. כלת המקום הזה. היום פגעו בי הכי הרבה. אבל יש בורא עולם והוא מביט. בנו. על כול- מעשה טוב תקבל תגמול. וזה ברכה טובה. והיא כאן הערב נכנסתי לכאן. -ומצתי........................ מה אגיד לך מי שטוב תמיד יהיה טוב מי שרע רע. אני יד אמשיך לזרום עם הדברים יפים כאן שלך עם החברות המופלאות כאן. ערב טוב. חני קצת עצובה.
גם הלכה... יש כאן מורל גבוה

cial 1

New member
גולדה כן מבקשת עזרה. לגבי קישורים?

איך אני יכולה לשלוח למעכרת תפוז את המסריפ שלי? וגם למשל דף שרשור? הם מבקשים קישורים ואני לא יודעת איך לעשות זאת. פגעה בי אחת? ורצה אני לתת צדק? והערב הגבתי על המעשים שלה.. גם יש שם משמתש בשם בני. הכול הפף לפחד אחת גדול. הנהלת פתוס לא מסתפקת בשם המשתמש הכוונה ניק.? מודה לך גולדה אם יכולה את כן לעזור לי מבקשת אני רק בוכה ואני גם אשלך לך את המסרים הכואבים כמובן אם זה לא יפריע לך. סליחה על מסר הודעה זו כאן. אבל כך הם החחים לא הכול ורוד. חני מבקשת

חני תכנסי

את מדברת על מסרים שמישהו שלח לך בפרטי? אם כן את לא צריכה להתייחס יש כל מיני משועממים ששולחים מסרים סתם. גם לי זה קורה. פשוט אל תתיחסי. בכל מקרה את יכולה לשלוח לי ואם את רוצה שאני אגיב אז בשמחה אני אעשה את זה. לגבי קישורים אם את מתכוונת לקישורים פה בפורום אז את נכנסת למקום שאת רוצה לקשר. מעתיקה את הקישור למעלה בלי ה:http שכתוב בהתחלה ואז את כותבת בפורום את ההודעה שלך ולמטה יש שורה שכתוב בה "הוספת קישור" את לוחצת על השורה הזאת ומדביקה את מה שהעתקת מקודם. ובמלבן ליד את כותבת מילה שמופיעה בתוך ההודעה שכתבת. למשל אם את רוצה את יכולה לכתוב בהודעה: אני מצרפת לכם קישור תלחצו כאן. אז את כותבת במלבן ליד הקישור את המילה "כאן" ואז את לוחצת על ה"שלח". ואת תיראי שהמילה "כאן" בהודעה נצבעת בכחול וזה אומר שאם לוחצים עליה נכנסים לקישור שלך. אני לא יודעת אם זה מה שביקשת. אני קוראת שוב את ההודעה שלך ואני פתאום חושבת אולי את מתכוונת לקישרו של ההודעה ששלחו לך? אם לזה את מתכוונת אני עוד מעט יבדוק. בכל מקרה את יכולה לכתוב לי לפרטי אם בא לך. ואין שום סיבה בעולם שתבכי בגלל הודעה שאיזה פסיכי כתב לך!!! אפחד לא שווה את זה!!

חני תכנסי 2

למערכת תפוז אני חושבת שיש מתחת להודעה תלונה על הודעה. תנסי ללחוץ שם. חוצמיזה תכתבי ללמון דבש או לפלפל שאטה שהם המנהלים פה אם זה משהו שקשור לפורום הזה. בכל מקרה בכל פורום יש מנהלים. יכול להיות שיש אפשרות לכתוב למערכת. אני פשוט לא יודעת בוודאות. לגבי קישור לשירשור תסתכלי שבכל מסר בשירשור כתוב למטה "קישור להודעה" ואם את לוחצת על זה נפתח לך אותה הודעה רק בעיצוב טיפה שונה. תעתיקי אז את הכתובת בשורת הכתובת והנה יש לך קישור . אם את רוצה את כל השירשור תפתחי את המסר הראשון בשירשור ותלחצי שם על קישור להודעה. כשיפתחו את הקישור יקבלו את כל השירשור. מקווה שעזרתי לך ולזה את מתכוונת. אם לא תכתבי.

cial 1

New member
ממש תודה אני אנסה.

אני רק בוכה יש כול גבול זה מסר עם ניק בשם הבן שלי ומילים מאוד קשים.. למה למערכת תפוז כך הם יעלו.. על שמם מי הוא זה הניק הכוונה שם משמש. אני אנסה. חמודה שלי. מחר בעזרת השם אני אשלך לך מסר במה מדובר. הכול כואב. לילה טוב לך מודה אני לך על העזרה אני אנסה. חני אוהבת אותך את כולם. הבכי כי לבד אני בבית. . חני

לילה טוב. אל תבכי!!! מחר יבוא

יום חדש. ומי שכותב מגעיל הוא זה שצריך לבכות ולא את. קשה לי להאמין שיש למערכת תפוז שם אמיתי של ניק מסוים. זה בלתי אפשרי. אבל בודאי שאפשר לכתוב לו. תשלחי אלי ונראה אחר כך במה מדובר ומה אפשר לעשות. בכל מקרה יאללה תני חיוך!!! רציתי לכתוב לך בדיחה אבל לא עולה לי בראש כרגע.

למעלה