ובעברית???( וגם מתכון)
נזכרתי שיש לי מתכון בבית אז הכנתי ויצא נהדר! והנה הוא לפניכם חומרים: 1 בצל חתוך לקוביות (קצוץ) 2 גזרים ו-2 גבעולי כרפס (סלרי זה לא בעברית) חתוכים לקוביות 2 עגבניות חלוטות ומרוסקות 4-5 כוסות מים קופסא קטנה של רסק עגבניות כפית פפריקה (אפשר פחות) כף גדושה מאד אבקת מרק 1 כף מיץ לימון סחוט טרי 1/4 כף סוכר קורט מלח 1/2 כוס אורז שטוף (אני משתמשת באורז מלא) ההכנה: מטגנים הבצל עד שקיפות, מוסיפים הגזר והכרפס ואח"כ העגבניות החלוטות מביאים לרתיחה מוסיפים כל התבלינים האורז והמים - מרתיחים מנמיכים הגז ומבשלים כ- 30-45 דקות לערבב מידי פעם בתאבון שכחתי לצלם,מבטיחה פעם הבאה.
נזכרתי שיש לי מתכון בבית אז הכנתי ויצא נהדר! והנה הוא לפניכם חומרים: 1 בצל חתוך לקוביות (קצוץ) 2 גזרים ו-2 גבעולי כרפס (סלרי זה לא בעברית) חתוכים לקוביות 2 עגבניות חלוטות ומרוסקות 4-5 כוסות מים קופסא קטנה של רסק עגבניות כפית פפריקה (אפשר פחות) כף גדושה מאד אבקת מרק 1 כף מיץ לימון סחוט טרי 1/4 כף סוכר קורט מלח 1/2 כוס אורז שטוף (אני משתמשת באורז מלא) ההכנה: מטגנים הבצל עד שקיפות, מוסיפים הגזר והכרפס ואח"כ העגבניות החלוטות מביאים לרתיחה מוסיפים כל התבלינים האורז והמים - מרתיחים מנמיכים הגז ומבשלים כ- 30-45 דקות לערבב מידי פעם בתאבון שכחתי לצלם,מבטיחה פעם הבאה.