יש יום למרק יותר מהיום הזה???? יאללה שרשרו

shokolate

New member
ובעברית???( וגם מתכון)

נזכרתי שיש לי מתכון בבית אז הכנתי ויצא נהדר! והנה הוא לפניכם חומרים: 1 בצל חתוך לקוביות (קצוץ) 2 גזרים ו-2 גבעולי כרפס (סלרי זה לא בעברית) חתוכים לקוביות 2 עגבניות חלוטות ומרוסקות 4-5 כוסות מים קופסא קטנה של רסק עגבניות כפית פפריקה (אפשר פחות) כף גדושה מאד אבקת מרק 1 כף מיץ לימון סחוט טרי 1/4 כף סוכר קורט מלח 1/2 כוס אורז שטוף (אני משתמשת באורז מלא) ההכנה: מטגנים הבצל עד שקיפות, מוסיפים הגזר והכרפס ואח"כ העגבניות החלוטות מביאים לרתיחה מוסיפים כל התבלינים האורז והמים - מרתיחים מנמיכים הגז ומבשלים כ- 30-45 דקות לערבב מידי פעם בתאבון שכחתי לצלם,מבטיחה פעם הבאה.

zhavaeli

New member
מרק עגבניות ,הצצתי ונענתי לבקשה בכיף

מרק עגבניות ואורז- שרית פשה מצרכים מצרכים בצל קצוץ 5-6 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות 1 כף קמח מים 4-5 כפות אורז רסק עגבניות תבלינים: מרק עוף, מלח, פלפל, מעט פפריקה מתוקה אופן ההכנה מטגנים בסיר עמוק עם שמן את הבצל, מוסיפים את העגבניות ובוחשים היטב, מוסיפים את הקמח להסמכה. מוסיפים את הרסק עגבניות (100 גרם), מים ותבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-45 דקות. לאחר מכן מוסיפים את האורז ומבשלים עוד כחצי שעה. מגישים חם.

../images/Emo91.gif אני מוסיפה למרק עגבניות עלי דפנה

שמשדרגים יפה את הטעם של המרק. הכנתי בשבוע שעבר מרק עגבניות עם גריסי פנינה ויצא נהדר. את הגריסים אני מבררת ומשרה במים לרבע שעה בערך, ומוסיפה אותם למרק בשלב שמוסיפים את המים.

שחמטית

New member
../images/Emo20.gifמרק ירקות

לשים בבלנדר: 3 גזר 2 תפו"א בינוניים 1 בצל בינוני כמה רצועות מגבעול של סלרי אמריקאי חצי קולרבי 1 שורש פטרויזליה 2 שיני שום לקצוץ הכל לקטן ולשים בסיר עם מים, להרתיח, לתבלן במלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה ועוד תבלינים שמתחשק לכם. אפשר להוסיף למרק גריסים, עדשים כתומים/ירוקים. משך הבישול שעה עד שעה וחצי.

שחמטית

New member
../images/Emo20.gifמרק ויטה (ככה אמא שלי קוראת לזה)

לחתוך 3-4 תפו"א לקוביות ולשים בסיר גבוה (מרק) עם מים. לגרד בפומפיה גסה גזר (שיהיה רצועות), לטגן אותו בשמן ולהוסיף לסיר עם התפו"א. לתבלן במלח, פלפל, פפריקה, ואבקת מרק עוף. לבשל כ45 דק'- ולהוסיף חופן איטריות דקיקות ולבשל עוד כ-10 דקות.

שחמטית

New member
../images/Emo20.gifמרק שעועית חלבי

לשים בסיר גבוה: 2 קופסאות שימורים שעועית צהובה עם המים שלהם 3 תפו"א חתוכים לקוביות לתבלן במלח, פלפל ופפריקה לבשל שעה וחצי ולקראת הסוף לשפוך 2 שמנת חמוצה ולערבב.

shokolate

New member
אפשר מתכון למרק קובה סלק?

אני ממש אוהבת מרק קובה ומוכנה להשקיע ולעבוד למי יש מתכון אמיתי ולא מיופיף כמו שמצאתי באינטרנט תודה

shokolate

New member
ראה טוב וטעים

בעז"ה אני אנסה שבוע הבא ואעדכן אותך

למעלה