hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
אהבתי את איך שאתה מעתיק את המשפט שלי כי אתה לא חכם מספיק בשביל לחשוב על משהו משלך, וטוען עליי וממציא עליי שאני מתלונן, נעלב, בוכה וצורח, בשעה שזה מה שאתה עושה, ואז אתה שם תמונה שלך מתלונן, נעלב, בוכה וצורח, ברגע פציעתי הגדולה ביותר אותך, כאשר יום אחד פצעתי אותך פציעה קשה במיוחד והשארתי אותך לדמם על הרצפה ואתה זה ששם את זה? אתה זה שמזכיר שוב ושוב את רגע פציעתך הקשה ביותר על-ידי?
כנראה שאיינשטיין צדק. הוא טעה עם תורת היחסות, אבל סוף-סוף, במשהו, הוא צדק. כנראה שהטיפשות האנושית באמת לעולם אינה נגמרת
צפה בקובץ המצורף 110320
נסיים עם ההוכחות שלא רק אני, אלא כולם, חושבים שאתה מפגר, מה שמוכיח את זה שזה נכון:
צפה בקובץ המצורף 110321
צפה בקובץ המצורף 110322
צפה בקובץ המצורף 110323
צפה בקובץ המצורף 110324
צפה בקובץ המצורף 110325
צפה בקובץ המצורף 110326
צפה בקובץ המצורף 110327
צפה בקובץ המצורף 110328
צפה בקובץ המצורף 110329
ולסיום, ואחרי שהראינו שרוב חברי הפורום (במקרה שלך כל חברי הפורום) חושבים שאתה מפגר, עכשיו אנחנו נראה אותך מודה שכאשר מישהו, רוב חברי הפורום (שוב, במקרה שלך, כל חברי הפורום) חושבים שהוא מפגר, סימן שהוא מפגר, ובכך, מכיוון שכאמור, עובדה שכל חברי הפורום חושבים שאתה מפגר, אנחנו נראה אותך למעשה מודה שאתה מפגר:
כולם כבר הסכימו והודו שאתה מפגר. רק ההודאה וההסכמה שלך, הייתה חסרה, והנה הודית, כי כתבת שמפגר מי שעונה על תנאי מסוים שכתבת אותו, והנה עובדה שאתה עונה על התנאי הזה.
תמה ונשלמה המלאכה