יש כאן גם ילדים ממשפחות מורכבות?

עלמה 3

New member
אני מכירה רק ../images/Emo128.gif שהיא מכשפה....

זה הקטע...... ששנים החליטו להיפרד או שאחד מהם ואז יש את הצד הנפגע שיכול לפעול באובססיביות בקנאה... ה -
שלנו, היא זאת שפרקה את מה שהיה, התהליך היה ביוזמתה ובדרכה האובססיבית והקנאתית לאורך כל הדרך...... עד פגיעה בילדיה שלה... מרוב חרדות וקנאה וטיפשות, לא ראתה מה היא עושה לילידה, איך במו ידיה גרמה לילידה פצעים וצלקות שאיפלו שמן נבט חיטה לא ירפאו את הצלקות.
יונה , כתבת כאן משהו נפלא : שבאנשים האלה (לרוב זה נשים) אין להם מטרה לשמח ולעשות טוב, והאקסית בעצם מתפרשת כ- מכשפה, והלואי שיבינו כבר שהכל חוזר כבומרנג והפגיעה היא בנפשם של הילדים - "הילדים שלה" ומה את חושבת ? לדעתך ? הם מסוגלות להיות מלאך של הקשר הבא ? לדעתי לא ולא ?????? תכונת הרוע, זה משהו מולד. עלמה

עלמתי

אולי האקסית שלכם היא זאת על המטאטא..... אני בטוחה שכהמורכב שלך הכיר אותה ,היא לא היתה מכשפה,ואפילו לא כאשר התחתנו ובטח לא כשהולידו ילדים.

עלמה 3

New member
יונתי תמתי

כשאני כותבת על האקסיות, אני בודאי מתכוונת להכרות בנושא עם האקסית שלנו. ופה אני ירחיב, לא היתה לי בכלל כוונה לפגוע או להעליב אותך כאקסית את יונה - " אישה נפלאה " וגם כאקסית את לא יכולה להיות על מטאטא כי הביפנוכו שלך, מקבל , אוהב, תומך, מתוק ונפלא. ונכון יונה האקסית שלנו היא על מטמטא ושחתי לציין , את נפשה הפגועה, (לא מהמורכב, יתכן שזה מולד) יש מקרים שנולדים ו/או עם הזמן עוברים וחווים את מה שחווים ואז נהפכים להיות חולי נפש, מתוסכלים, קנאים, ומשלכים את מחלתם לכל עבר. לגבי איך שמורכב מכיר אותה ומה היה כשיתחתנו, אני נותנת לו לספר... אבל הוא כאן לידי , אומר שתמיד היתה מכשפה ובגלל זה הם לא יחד !!!! עלמה

עלמה 3

New member
אישה ,

ברוב המקרים היא מכשפה, ממה שאני מכירה ! המוטו שלי בחיים זה - חייה ותן לחיות.... ועם אותה
, הופכת את הילדים לכלי שמשרת מטרות חולניות שלה...... אז את זה רק מכשפה יודעת לעשות, לעשות שימוש לרעה בילדים, חסרי ישע. להשתמש בהם לנקמות אישיות שלה. עלמה

למעלה