יש כאן הרבה שאוהבות את קריס אז:סינגל לינק

heart1soul

New member
אני מאוד מאוד התחברתי לשיר

והקול של קריס ממש מתאים לזה רק חבל שזה אותה הגרסא כמו של the script שתי הגרסאות נשמעות לי אותו דבר

mish56

New member
צודקת

הוא לא שינה כלום....וזה מאוד כריס VERY SAFEׁלא יותר מזה...חביב וזהו...האמת אחרי פעם אחת של משיעה זה דיי משעמם...SORRY

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo41.gif מי שלא שמע-הנה השיר

אצל ריקי (הבלוגר ה
) http://www.rickey.org/?p=23026

mayarel

New member
אם הסינגל של אדם גם יהיה טיפשי סתמי כזה

אני רוצחת את מנהל חברת התקליטים שלו וחותכת את הורידים. ולא. אני אף פעם לא מגזימה. קריס. מתוק מתוק שלי. מאחלת לך מכל הלב למצוא את הדרך שלך בעולם אחרי שיהיה לך מספיק כסף להפיק לעצמך את הדיסק הבא.

mish56

New member
מצטרפת אליך

על אף שאני נגד אלימות
ואת האמת מרגע זה כריסי כבר אותי לא מעניין אין יותר קראדאם במילא...ואת כל האיחולים והאנרגיות ב-100% אני נותנת לאדם,

mayarel

New member
כן אבל תסלחי לי עשו לו ממש עוול

ואולי קראדם נגמר אבל זה היה מקסים מקסים ולא מגיע לקריס שיעשו על הגב שלו את החרא הזה. אוףףףףףף מדאיג אותי הדיסק של אדם יותר ויותר בכל שנייה.

t r e c o o l

New member
אבל תסתכלי מי עבד עם קריס ומי עם אדם

עם אדם עבדו המפיקים הכי גדולים עכשיו ועם כריס עבד המפיק של כריס דוטרי.. אז אני לא חושבת שצריך לדאוג לאדם כ"כ..

../images/Emo45.gif לגמרי מסכימה.אדם יודע מה הוא עושה

יש לו טעם ממש טוב במוזיקה והוא לא יעשה משהו שהוא לא אוהב ולא נראה לי שהוא באמת אוהב דברים סתמיים טיפשיים או משעממים. ובאמת עובדים איתו המפיקים הכי נחשבים ממש מאמינים בו. אני לגמרי אופטימית שהאלבום יהיה מדהים וישבור שיאי מכירות.:)

InbarKiii

New member
לצערי, אני לא חושבת שזה קשור למי שהוא עובד

ממה שאני מבינה הם שניהם עדיין נמצאים באותה הפקה [של 19?] בכל מקרה.. לא יודעת עד כמה הם בעד לעשות מה שהכי טוב לקריס.. לאדם אולי כן. נקווה לטוב בכל מקרה..

t r e c o o l

New member
ברור שזה קשור! הם נמצאים באותה חברת תקליטים

אבל לא הפקה, מוזיקלית יותר נכון, יש להם מפיקים מוזיקלים שונים! לאדם יש את המפיקים הכי גדולים ומפורסמים עכשיו!

InbarKiii

New member
נכון,ברור

אבל המפיקים הם לא אלה שבוחרים איזה שירים יכנסו בסופו של דבר לאלבום \:

כן זה באמת היה קצת משעמם וסתמי אבל נחמד

טוב אבל זה קריס לא ציפיתי ליותר.. ולא זה אדם לא נראה לי שזה יהיה סתמי אני בטוחה שזה יהיה הרבה יותר טוב ומוצלח הוא בעצמו אמר שהוא לא רוצה שירים סתמיים כי זה ישעמם אותו :)

t r e c o o l

New member
גם אני לא ציפיתי ליותר,

תמיד אמרתי שהוא יהיה משו בסגנון ג'ון מאייר וג'ונאס בראדר, במיוחד אחרי ששמעתי את מה שהוא עשה לפני איידול, הוא יהיה אמן מתוק קיצ'י אמריקאי כזה וזה לא בהכרח רע. השיר הזה מאוד מתאים לו, ואני חושבת שזה יכול להפוך ללהיט.

mayarel

New member
למה שיר שנשמע כמו פליט של אבריל לוין מתאים

לו??????????? זה שיר כל כך טיפשי. ביצוע כל כך טיפשי. אז מה אם זה יהיה להיט. מה הוא בן 14 שנתנו לו לשיר שיר כזה מפגר?

t r e c o o l

New member
זה שלך היו צפיות כ"כ גדולות ממנו זה משו אחר..

זוכרת את השרשור בקומונה, שאת אמרת שאת מצפה שהוא יהיה כמו דילן/כהן..לא פחות.. אי אפשר לצפות ממישו שבה לאיידול להיות אומן כזה.. גם מאדם אני לא מצפה שיכתוב או ילחין משו מפוצץ.. אבל אדם כבר הוכיח את עצמו כזמר ופרפורמר. ועכשיו כריס צריך להוכיח את עצמו בתור אומן (כותב שירים/מלחין) וכנראה שזה מה שהוא וזה הסגנון שלו.. שמעת את מה שכריס עשה לבד לפני אידול? אני חושבת שזה יותר טוב.

mayarel

New member
לא השוותי אותו אליהם בתור אומן

אלא הסברתי שמה הבעיה באומן שהוא לא פרופמר אקסטרווגנטי כמו אדם כדי למלא אולמות. אמרו שקריס לא יכול למלא אולמות כי הוא לא פיצץ בגמר. וזה היה פשוט טיפשי. לא היו לי ציפיות בשמים מקריס, אבל גם לא באדמה. אהבתי את העיבודים שלו ואת הטעם שלו במוסיקה. אם הוא הצליח לגרום לשיר של קנייה וסט, או של דונה סאמר להשמע טוב... זה חתיכת הישג לדעתי. אני יודעת שהוא צעיר. אני יודעת שקשה לו להתראיין ולפעמים הוא יוצא ממש דביל, אבל כשאני שומעת אותו מנגן, הוא עושה עיבודים ממש יפים, ודברים שקשה לחשוב עליהם כמו להחליף פסנתר בגיטרה. זה קשה. אז באמת שהשיר הזה עם המילים המטומטמות האלה לא מגיע לו. לא מגיע.

למעלה