יש כאן הרבה שאוהבות את קריס אז:סינגל לינק

תראו מה פרז הילטון כתב על הסינגל:

PerezHiltonI just listened to (American Idol winner) Kris Allen's new single, "Live Like We're Dying", and it's so awful! Bad. Bad. He's no Daughtry!

mish56

New member
נו מה אתן מצפות מהדפוק הזה???

אני מסכימה שהשיר משעמם אבל לא צריך לקטול אותו לגמרי...נראה מה יכתוב על הסינגל של אדם...אוי הוא כזה מהבול

t r e c o o l

New member
חחחח.. קטל אותו לגמרי! הוא אוהב מאוד

את אדם..עם דגש על המאוד..ועוד אדם עובד עם המפיק של לילדי גאגא, אהובתו..לא נראה לי שהוא יכתוב משו רע..

ר ו ח ל י

New member
אני לא רוצה לחשוב על מה יקרה

אם חס וחלילה הסינגל של אדם גם יהיה פושר ומאכזב.. נראה לי כל רשת האנטרנט בכל העולם תקרוס. בוואו נקווה שלא נגיע לזה. או לפחות שהיא תקרוס מהסיבה השנייה וזה שהסינגל יהיה כ"כ טוב והכל יהיה מוצף רק בתגובות טובות ונלהבות!

חחחחח ../images/Emo6.gif כן הוא פשוט הזוי חח

אבל אם הוא לא אוהב אותו זה דעתו מותר לו.. וכולנו כבר יודעות שהוא מאוהב באדם עד הראש הוא בטח יעשה מהסינגל שלו כזה סיפור הוא לא יפסיק לכתוב על זה חח

InbarKiii

New member
חחח טוב פרז, אני יסתדר גם בלי הביקורות שלך

טמבל.. מה קשור דוטרי בכלל? למה שהוא ירצה להיות דוטרי? מספיק לי שג'ים ומייקל עוד שנייה מתעלפים על קריס חחח

InbarKiii

New member
משוגעים

חחחחחח אני צריכה הסבר לזה שג'ים נשוי לאישה..לא מובן לי העניין.

mayarel

New member
פגשת את קריס? ../images/Emo3.gif

אולי הוא יצליח להסביר לך. הוא סובל מאותה תופעה.

InbarKiii

New member
חחחח כן אני ישאל אותו פעם הבאה ../images/Emo6.gif

ג'ים אמר שהוא העליב את קריס בראיון איתו היום..הוא אמר שהמעריצים יאהבו את זה. יש לי ממש הרגשה שזה היה משהו שקשור להיותו 100% סטרייט חחח [כי ג'ים מת על קראדם וקורא פיקים תמימים שלהם חחח]

mayarel

New member
לא רק קורא.. יש לי הרגשה שגם כותב.. חחחחחחח

ויש לו תחרות.. ההוא מאידולטרי לגמרי מרייר על קריס... ועוד אחרי שהוא שמע את הסינגל שלו (סורי סורי). אהבת אמת כנראה. בלתי מותנת. אבל לשניהם אבוד. אי אפשר להתחרות באדם

InbarKiii

New member
חחחח לקריס יש עיניים רק לאדם ../images/Emo3.gif

חחחחחח ומישהי הגיבה על כתבה של סליזק [שעסקה בקריס] "אני רוצה להתחתן איתו..רק חבל שהוא הומו\תפוס" [כתבה על מייקל] ומישהי כתבה לה "אל תדאגי..גם קריס היה מתחתן איתך
" מתההה

mayarel

New member
גועלי לרשום את זה אבל כל דבר שפרז רושם

פשוט לא נעים. הוא כאילו חבילה שלמה של אנרגיות שליליות...

שאלה../images/Emo9.gif

טוויט חדש מאדם: In Denver recording w Ryan Tedder!!! Get ready for your Sonic Lobotomy! Sonic Lobotomy-מישהו הבין מה זה?אולי שם של שיר?או השם של האלבום?נשמע שם מגניב חח

mayarel

New member
כריתת אונה סונית...

לא יודעת איך לתרגם את זה לעברית אבל הרעיון הוא שזה יהיה מפוצץ
ושאחר כך המוח שלנו לא יוכל לתפקד. אמן. ורק מסיבות טובות שלא נוכל לתפקד.

למעלה