יש כאן הרבה שאוהבות את קריס אז:סינגל לינק

חחח התגובה של אחותי לסינגל:

שמתי אותו ושאלתי אותה מה היא חושבת "מה איזה שיר לא שמתי לב בכלל זה כל כך משעמם" חחח הרגה אותי

magenta73

New member
זו לא אותה חברת תקליטים.

מדובר בשתי חברות תקליטים שונות בתוך חברת הפקה גדולה יותר. אבל מדובר בחברות בת שונות.

ר ו ח ל י

New member
כזאת טעות מבחינתו

להוציא כסינגל ראשון קאבר. אבל זה קאבר נחמד והשיר קליל ויום יומי כזה, מתאים לו...

t r e c o o l

New member
חחחחחחחחח ריקי חמוווד!

אני זוכרת שהוא שלח מישי לראיין את האידולים אחרי ההופעה, אז שמעו את האידולים וראו את הפרצוף שלו, וזה היה כ"כ!! מצחיק לראות את ההבעות פנים שלו, מליון הבעות בשניה, הוא היה צוחק בוכה מתרגש מדבר..

mokasosex

New member
קליט וחביב ביותר

מתאים לקריס וזה שיר שבהחלט יחרש ולדעתי יהפוך אותו לפופולרי בארץ. החברות שלי *לא המעריצות אדם* מאוד התלהבו מזה ! מקווה שלאדם יהיו שירים, אממ שיותר יתאימו לו ויפיקו באמת את המיטב מהקול שלו ופחות לאדעת אם זאת המילה הנכונה , אבל קיטצ'ים ..

שיר ממש חמוד!

הקול שלו ממש יפה ודומה לסולן מ-THE SCRIPT הוא באמת לא שינה יותר מדי אבל די אהבתי. עוד 21 יום עד לסינגל של אדם!! לא יכולה כבר לחכות

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo13.gifוהסינגל שלו גם יוצא ביום שני !

וזה בטח גם יהיה ברדיו בשעה הזאת ! חשבתי על להבריז ביום הזה אבל...דחפו לי ליום הזה מבחן בכלכלה ):

t r e c o o l

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo26.gif../images/Emo64.gif../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif

זה יהיה באותה תחנת רדיו? אני הולכת לעשות בבית מסיבה, עם אוכל שתיה והכול.. מקווה שזה יהיה באותה שעה.. באיזה תאריך זה?..

mish56

New member
אני סומכת עליו

זאת תחושה שלי על אף כל הדאגות,אני בטוחה שאדם יודע בדיוק מה הוא עושה ומה הקהל המכור שלו אוהב וקשה לי להאמין שזה יאכזב..אתם לא מבינות איך המעריצים מחכים לכל פיסת מידע שלו זה מדהים ועוד יותר לסינגל,רק פירסמו את התמונה שלו ושל דריקוש
וכבר 380 תגובות,ומההופעה של קריס בתחנת הרדיו היו 150 תגובות,, אנחנו צריכות לשאת תפילה עד לחשיפה(אנח חושבת שזה 12-10...לא)

חח אוי אני כל כך מבריזה ביום הזה

זה גם יהיה יום אחרי חופשת סוכות אז יהיה לי עוד יום חופש יאי :) חח זה גם יום חג
טוב לא נורא תשמעי כשתחזרי יהיה לך הרבה למה לחזור למרות שבטח יהיה קשה להתרכז במבחן עם כל כך הרבה התרגשות אבל לא נורא

MIDNIGHT SKY

New member
הדבר היחיד שאני אחשוב עליו זה אדם

רק עכשיו נזכרתי..המבחן בשעור 3-4 ! אז אחרי זה אני בכל זאת אוכל להבריז !!!!! ואעשה לי פארטי בבית ואשים פול ווליום את כל השירים שלו

heart1soul

New member
אני לא מבינה למה כלכך הרבה זמן עד הסינגל

של אדם.. אם האלבומים יוצאים בהפרש של שבוע, למה גם לא הסינגל?!

mayarel

New member
שייקח את הזמן ויוציא סינגל נורמלי.

אני בטראומה רצינית.

heart1soul

New member
חחח אני בטוחה שאדם יהיה בסדר!!!!

ואפילו יותר מכך.. אני לא מצפה ממנו לפחות ממושלם! חוץ מזה אל תשכחי שאדם לא לוקח שיר קיים כמו קריס(תהרגי אותי עד עכשיו אני לא מבינה למה עשו לו את זה) אבל הסינגל כבר קיים הstrut הזה.. אז למה לתת לנו לחכות??!?!?!

Hadar07

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo20.gifלכל מעריצות אדם המקסימות../images/Emo20.gif

היי לכולם , סליחה על ההתפרצות. אני פשוט רואה שיש כאן הרבה בנות שאוהבות את קריס וחשבתי רק לידע אתכן שיש גם לקריס קומונה פה בתפוז ואתן מוזמנות לכתוב גם שם על קריס. http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=35507 אני נכנסת לכאן לפעמים לקרוא ואני חייבת לשבח אתכן כל הכבוד על ההשקעה ועל כל העדכונים. אני מאחלת בהצלחה גם לאדם וגם לקריס בקריירה החדשה שלהם. אז תבואו לבקר אנחנו לא נושכים

למעלה