יש כאן מישהי מחיפה

osnat229

New member
בעוד חודש ב- 24/3

נאמר לי שפעם בחודש מספיק לעשות ביקורת

ligo

New member
הי שחר

אני מחיפה (יותר נכון מנשר) אבל אני רק בשבוע 20

ligo

New member
ואגב, יש לך המלצות על קורס

הכנה ללידה בחיפה?

אז זהו שאני עשיתי קורס בהריון הקודם

אבל מטעם בי"ח תל השומר, כי גרנו אז בת"א. אבל כל הקורסים די אותו דבר, לא נראה לי שיש הבדלים משמעותיים כל כך. כדאי לברר בטיפת חלב ובבתי החולים. איפה את מתכוונת ללדת?

sigaliot

New member
שאלה לשחר וליגו....../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

בעלי ואני מחפשים להשכיר בחודשיים הקרובים דירה בחיפה....היות ואתן משם...תסתכלו מסביב אולי תראו איזה שלט?

יש הרבה דירות להשכרה

תתני קצת פרטים כמו- מספר חדרים, איזור מועדף, דגשים מיוחדים, טווח עלויות. אני גרה באיזור אחוזה- רחוב מתחת לבית חולים כרמל, איזור מקסים עם נוף משגע ויחסית לא יקר כל כך.אם מתאים, אשמח לחפש. בכל מקרה- צריך לקנות בימי שישי את העיתונים המקומיים (הכי טוב- כלבו) ושם יש שפע של דירות אקטואליות להשכרה.

sigaliot

New member
איזור אחוזה נשמע יקר...

אבל אם את שם את יודעת יותר טוב ממני....בעיקרון אנחנו מחפשים שלושה חדרים , אם זה בית דירות מעל קומה שלישית אז רצוי מעלית....לא חייב שיהיה בדירה מזגן כי יש לנו ובעלי יתקין בעצמו....אין צורך ברהיטים כי אנחנו מצויידים ו.....עד 420$. הלוואי הלוואי שתמצאי לי משהו כי אני מיואשת....ראיתי הרבה דירות באיזור נשר וסביבות מרכז זיו אבל הדירות שם מאוד יקרות בגלל קרבתן לטכניון או לאוניברסיטה....אני מקווה שתמצאי לי משהו... אני גרה כרגע בעכו ואין לי איך להשיג את עיתון כלבו...את יודעת אם הוא נמכר בקריות?

דירה בחיפה

אני חושבת שכ-400$ לדירת 3 חדרים לא מרוהטת, זה נשמע סביר, גם בכרמל. כלבו זה רק בחיפה אבל את הלוח הבטוח, שבו יש את המידע הרצוי לך, אפשר להשיג בעיתוני רשת שוקן גם בעכו ובקריות. צריך לשאול לאיזה עיתון הוא מצורף באיזורך. בכל מקרה- אני אבדוק גם! אתם עוברים לתקופה קצרה או בקביעות?

sigaliot

New member
לפחות לשנה שנתיים...

אנחנו בכלל לא יודעים עדיין אם אנחנו נשארים לגור בצפון , לכן אנחנו לא קונים דירה... על כל פנים , אם נשכיר בחיפה לעניות דעתי זה יהיה לשנתיים מינימום. את הלוח הבטוח אני יכולה להשיג בעכו , אבל עיתונים מקומיים (דוגמת כלבו) תמיד מכילים יותר כי גם יותר זול לפרסם בהם....אם תראי משהו מעניין תכתבי לי?

אני חושבת שבכל מקרה

אין להם מידור בלוח הבטוח, כל מודעה מתפרסמת לכל התפוצה הצפונית שלהם! חיפה עיר מקסימה. גרנו באיזור ת"א במשך 5 שנים ומאוד שמחנו לחזור לאיכות חיים של חיפה.

sigaliot

New member
גם אני גרתי בת"א...

כשבעלי ואני היינו יותר צעירים , לפני שהתחתנו , אבל באותה תקופה לא מצאתי את עצמי שם והייתי מאוד בודדה.... היום אני חולה על המרכז , על בתי הקפה ועל האפשרויות הרבות הטמונות באיזור , גם מבחינת עבודה. רק היום קיבלתי הצעת עבודה נוספת ואני חושבת לדחות כי אני לא מסוגלת עם הנסיעות האלה.... אולי אם אגור בחיפה יהיה לי יותר קל עם הנסיעות...

מה את עושה בחיים?

באיזה תחום את עוסקת? אני נוסעת כל יום לקריית ביאליק- הרבה יותר קרוב לעכו מאשר לחיפה...אולי פשוט נתחלף

sigaliot

New member
אני מנחשת שאת מורה...../images/Emo3.gif

אני אדריכלית בנין ומעצבת פנים , עצמאית בימים אלו , כרגע יש לי פרוייקט אחד בת"א ואני לא מעוניינת בעוד אחד!

sigaliot

New member
רוצה להתחלף???

יש לי דירה בת שלושה חדרים מקסימה ממש , באיזור טוב בעכו (ואין הרבה כאלה) , את שוכרת או שזו דירה שלך?

יש כמה בעיות ברעיון המהפכני שלנו../images/Emo9.gif

1. שאנחנו צריכים לפחות 4-5 חדרים (וגם הדירה שלנו שיש בה 5 חדרים כבר מתחילה להיות קטנה לנו) 2. שבעלי עובד בנתניה ועכו יהיה בשבילו הרעת תנאים טוטאלית אבל נמצא גם לכם דירה כייפית בחיפה ונטייל עם האפרוחים בטיילת או בכרמל או בקניונים, אפילו שהרווח בינהם יהיה די גדול וכבר לא אהיה בחופשת לידה...

sigaliot

New member
מקובל עלי...

אחלה רעיון... אגב , אני תקועה בצפון כי בעלי עובד ברפא"ל וממש לא מתחשק לו לעזוב...

חס וכרפס...בלי לפגוע באף אחד

אני הכי לא מורה שיש...אני עובדת בחברת אינטרנט ותוכנה כמנהלת שיווק ופרוייקטים. אחותי עובדת במשרד אדריכלים גדול בחיפה- כנפו כלימור, שמעת עליהם? אגב- למדתי אדריכלות בתיכון ובן דוד שלי אדריכל.

sigaliot

New member
צוחקת...../images/Emo6.gif

מכירה את המשרד בשם אבל אין לי איתם שום קשר.... איזה עולם קטן....מי זה בן דוד שלך?

למעלה