יש כאן מישהי מחיפה

אבל אולי דרכם אפשר יהיה למצוא משהו

בחיפה...בן דוד שלי די צעיר בתחום- סיים לימודים בטכניון לפני שנתיים בערך. שמו אוהד לבנת מזכרון יעקב (דווקא חתיך לא נורמאלי, אם למדת איתו, בטח תזכרי
)

sigaliot

New member
לא מכירה...

כי לא למדתי בטכניון...גם אני די חדשה בתחום , בערך שנתיים והחלטתי לקפוץ ישר למים העמוקים ולעבוד לבד...

ligo

New member
הי סיגליות

אני בדיוק היום חתמתי חוזה לדירה- אבל בנשר. זה יוצא יותר זול מחיפה ויותר נוח לנו. בכל מקרה, אני ממליצה שתיכנסי לאתר של אגודת הסטודנטים בטכניון- www.asat.co.il יש שם מבחר דירות להשכרה ורובן 3 חדרים. אני בטוחה שתמצאי שם משהו.

sigaliot

New member
שאלה לשחר וליגו ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

בעלי ואני מחפשים להשכיר דירה באיזור חיפה , היות ואתן משם , תסתכלו מסביב אולי תראו איזה שלט?

הדרך מזכרון לחיפה לא כל כך ארוכה

אני אשמח מאוד לערוך טיולי עגלה גם אם זה ידרוש ממני לנסוע קצת לפני כן.

היייייי אמא´לה, איזה כייף לשמוע ממך

עכשיו קיבלת שידרוג מיוחד- זה מעלה אותך הכמה רמות ועוד שיר כזו מלאכית יפהפיה (עשיתי פה טקסי טפו טפו טפו שלמים להברחת רוחות,שדים ועיניים רעות
). קראתם את השיר שכתבתי לכבוד שיר בשירשור שבו חיים הודיע על צאתה לאור בשיר?
ואת צודקת, אנחנו יכולות לצעוד גם במדרחוב המהמם של זכרון וכלמיני כיופים כאלו. רק חכי לי איזה חודש- חודשיים... איך המרגש אצלך? איך הולכת ההנקה? איך שיר בלילות?

קראתי כל מילה בשרשור

אם היה לי כח, הייתי עונה לכל אחד בנפרד אבל זה לא מעשי. אצלי הכל בסדר. שיר רוצה לאכול גם בימים וגם בלילות אבל אני לא מתלוננת. ליל שימורים כזה איפשר לי להעלות כמה תמונות לאינטרנט ולשלוח לדודה של ליאור בגרמניה שתראה לסבתא של ליאור שתשמח בנינתה הראשונה. ההנקה בסדר, אבל עכשיו אני מדאגת מאוד. יש לשיר צהבת תינוקות והיום רופא הילדים בקופ"ח נתן לי הוראה להפסיק הנקה ל 24 שעות ואני לא מוכנה לעשות את זה. אני פוחדת שזה יהרוס לנו את כל ההנקה (וגם הבנתי שזה לא ממש עוזר לצהבת) אז אני מחפשת חיזוקים בפורום הנקה ומקווה לטוב. מחכה לך ולטיולי העגלה, חנה

יקירתי

למה ומדוע להפסיק להניק בגין צהבת? מה ההגיון? ההנקה דווקא עוזרת כל כך לאפרוחים הקטנים האלו להתמודד עם המחלה. הנקתי את שחר חצי שנה והיא לא חלתה בכלום. ברגע שהפסתי להניק, התחילו כל החולירות למיניהן.

הטענה היא

שמרכיב כלשהו בחלב אם גורם לעיכוב בפרוק הבילירובין. אחותי (האחות) טוענת שכיום כבר לא מאמינים בזה אבל מסתבר שיש עוד רופאים שחושבים כך ואני מרגישה ממש רע על שאני מפרה את הוראתו של הרופא. אין מה לעשות. אני לא רוצה להרוס לנו את ההנקה.

על כל רופא שחושב ככה

יש שניים שחושבים הפוך...את יודעת. תמשיכי ללכת עם התחושה שלך ועם אחותך האחות
ושיר תחזור להיות ורדרדה ושמחה! איך עבר לכם השישישבת? אני מצטערת שלא עניתי קודם- פשוט האינטרנט בבית לא התחבר (כאן אני בעבודה). אני עברתי סוף שבוע סיוטי, גם שפעת, גם כאבים מוזרים...ורמי לא היה כדי להציל אותי (הוא נסע עם שחר לשבוע סקי באלפים). מזל שאחותי (הלא אחות) היתה איתי.

למעלה