יש כתבה על מקפלי.. P:

lihila

New member
יש כתבה על מקפלי.. P:

יש כתבה על מקפליי בראש1 הם מופעים על השאר!! איזה כיףף!!
טוב זזתי לטיול המחורבן שלי!! בבי D:

Yu vi

New member
באתי לנצלש על זה בדיוק../images/Emo85.gif

הם על השער D:

adiozery101

New member
חחח גמאני רציתי לכתוב על זה P:

חחח ניראלי רק בגלל שאני שולחת לראש 1 מיליון אימלים כל יום ואני חופרת להםם הם סמו את זה יווו חיחיח איזה יהתחרגשות היה לי בבוקר שראיתי את מקפליי :) אהה ויש למישהי מושג איפה איפשר לקנות את הדיוידי שלהםם?!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif בהרבה קניונים XD

תכתבי בגוגל או משהו
חחחח

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אני לא גרה בגבעתיים... XD

אז אין לי מושג מה שהתכוונתי זה שיש מלא סניפים של טאוור רקורדס בארץ אז תיכנסי לגוגל תכתבי טאוור רקורדס ויש שם רשימת סניפים. טוב בגלל שאני משועממת (אך נחמדה XD) הנה הקניונים שיש בהם טאוור רקורדס
קניון גבעתיים (גבעתיים), קניון אילון (רמת גן), קניון לב אשדוד (אשדוד), קניון שבעת הכוכבים (הרצליה), גרנד קניון (חיפה), קניון לב המפרץ (חיפה), קניון הקריון (קרית ביאליק), הקניון הגדול (אבנת) (פתח תקוה), קניון הזהב (ראשון לציון), קניון אדומים (מעלה אדומים), קניון רחובות (רחובות), קניון הנגב (באר שבע), קניון ארנה (הרצליה), קניון אם (M) הדרך (בית חרות), מרכז קניות בילו סנטר (קרית עקרון), קניון מרכזית ירושלים (ירושלים), קניון הסיטי (אשדוד), קניון סי מול (אשדוד), ביג כרמיאל (BIG) (כרמיאל), ביג באר שבע (BIG) (באר שבע) וזה הטלפון של הסניף בקניון גבעתיים (כי רצית קניון בגבעתיים) : 03-7311897
לא היה קשה בכלל XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif בקניון הזהב בראשל"צ זה 90% שיש

אני התקשרתי אליהם לפני שקניתי והם אמרו שהם מזמינים D: וכן, סליחה שנדחפתי >< אמממ ואם את יכולה להגיע לת"א אז יש בדיזינגןף סנטר ב'דיסק סנטר' [שם אני קניתי] או בחנויות דיסקים מחוץ לקניון. צריך לחפש טוב, לחלקם יש. :]

adiozery101

New member
תודה ../images/Emo9.gif

סורי שאני חופרת .. אבל את יודעת איפה קונים את העיתון הזה נוו pop to top או משהו כזה .. עיתון אנגלי?!?!

rox love BSM

New member
ב 'עולם הירחונים' בדיזינגוף

סנטר קוראים לו top of the pops. וגם יש אחד ברעננה אם אני אל טועה... אבל לא תמיד יש אותו בדיזינגוף סנטר כי קונים אותו די מהר,אבל את יכולה ללכת לשם ולבקש לעשות מנוי,אין לי מושג כמה זה עולה אבל..

YuvalJones

New member
מי טו ברמתגן! היכן ברמתגן? ^,^

אם זה לא סודי פרטי ופרייבטי מדי:)

adiozery101

New member
חחח זה לא סודי בכלל ../images/Emo3.gif בקרניצי >>

מול הבקוםם ..וליד ובית חולים תל השומרר איפה אתת!?

למעלה