יש כתבה על מקפלי.. P:

Charley XD

New member
../images/Emo45.gif

תחשבי שעד עכשיו הם אמרו הערות ממש מגעילות כלפיהם... ופתאום הם ממש מפרגנים, גם עם יש הערה צינית, שלדעתי יעלמו עם הזמן כדי לא לפגוע במי שזה כן פוגע גם עם זה ציני, כמו כל העיתון על זאקוונסה או משהו כזה שלא תראי הערות רעות כלפיהם ><"

JuSt My LuCk

New member
יאייי!!!!!!!!!!יום מושלם../images/Emo99.gif

אני לא מאמינה!!! איך זיהיתי את דאגי דרך הנילון הלבן XD חעחע התחלתי לצעוק מהתרגשות בתחנה וכולם הסתכלו עלי כמו לא יודעת מה XD שמרתי על העיתון כמו לא יודעת מה

adiozery101

New member
חחח גמלי זה קרה

זיהתי רק את טום והיתחלתי לצרוח ואז פתחתי ... חחח איזה היתרגשות הייתה תכתבוו לראש 1 הם מקשיבים .. שלחו להם תמונות של מקפליי והם שמים אותם!! [email protected] - תמונות [email protected] - וזה בכלל אהה וזה איזה חברת תקליטים שלהםם ... שעם בא להם הם מעבירים למקפליי תאימלים - ,[email protected]

rox love BSM

New member
זה לא נראה לי האימייל האמיתי

זה לא איימל חברת תקליטים כמו איילנד רקורד זה נראה כמו איימיל של ילדה בת 14

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני חושבת שזה לא יכול להיות

האימייל של החברה כי זה מסתיים ב-co.il זה אמור להסתיים ב-com או משהו אחר, לא? ><

../images/Emo58.gif חחחח כן גםאני זיהיתי את טום X D

והתחלתי לעלות במדרגות בריצה וצרחתי לאמא שלי והיא כזה "נו מה יש לך?XDDDDD" אז אמרתי "מקפליי!!! מקפליי!!! הם בשער!!!!DDDDDDD:" ואז אמא הסתכלה על התמונות של דאגי, היא אוהבת אותו X DDDDDDD

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאתן לא מבינוווות איך התלהבתי כל היום!!

אני כזה רואה עיתון אצל אחת מהשכבה ואני קולטת את דאגי כזה יושב לו ואני צורחת ''אאאאאא!!!הם בשער!!!!" היינו בספארי וחפרתי לכולן על זה
אחרי שנתיים משעממות בראש 1 זה קורה!! ביג מק DDD: טוב חפרתי והתלהבתי.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif עאעא כן כן!!! תוד לנועם ולחברתי

היקרה שארמרו לי חח XD.. ישר אחרי שחברה שלי ווידאה שנועם באמת צודקת ויש כתבת שער של מקפליי טססתתתיי לקנות ומהר מה רקראתי הכל.. ועכשיו כל התמונות הולכו תלהיות איפה? על הדלת שלי D:... איך לא צייפייתי איממאא... ואני שולחת לראש 1 בקשה לפירסום פוסטר:].

lovemcfly2

New member
../images/Emo59.gif כן..כן.. הכל בזכותי הודעתי גם לבוט..

ותודה לפוינטרית המהממת שלי שהודיע לי

DoLi it is Me

New member
טוב תקשיבו! הינה המכתב שאני שולחת לראש 1:

קודם כל רציתי להגיד שאתם ממש ממש גדולים[!!]על הכתבה והשער של מקפליי בגליון של היום. ותודה עננקקייתתת מכל הפורום הרשמי של מקפליי ועוד מאות מעריצים ישראלים של הלהקה על הכתבה והפרגונים המדהימים! ואם כבר על הדרך מקפליי..אני מבקשת בשם כל המעריצים הישראליים של מקפליי אם אתם יכולים בבקשה לפרסם פוסטר שלהם אפילו כבר בגליון הבא[מעריב לנוער לא ממזמן ניזכר שיש להקה כזאת בשם מקפליי ואחרי שיכנועים רבים הם פירסמו פוסטר שלהם אבל אותו פוסטר שאתם פירסתם בגיליון פוסטרים חח].בקיצור אינלכם מושג כמה נישמח שתפרסמו . ועוד משו קטנטן^_^...עדכנו את מקפליי במיספייס הרישמי שלהם על הכתבה המכובדת שלכם! תודה מראש:]..דורית וחברי פורום מקפליי בתפוז רק הבעיה היא שאינלי מושג לאיזו כתובת לשלוח את זה... לקוראים או לפוסטר ^_^..

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif תשלחי לקוראים...

גם אני שלחתי מכתב XD ובכוונה יצאתי חנפנית! אל תצחקו עליי
אוקיי כמובן וכמובן שאני לא אשבור את המסורת המקסימה- אתם עיתון מעולה, כל יום רביעי בבוקר אני מתנפלת עליו ואחר כך בבית ספר ואני וכל החברות שלי יושבות וקוראות אותו בכיף :) ממש ממש ממש ממש ממש תודה על הכתבה ה-מ-ד-ה-י-מ-ה שעשיתם על מקפליי, עשיתם לי את היום! העיתון פשוט מושלם! טוב לדעת שסוף סוף הקשבתם למכתבים הרבים של מעריצות מקפליי (ויש הרבה...). אך בכל זאת- ראיתי שבכתבה שמתם הרבה תמונות שבחיים לא שמתם לפני, אז זה רק מראה שאתם יכולים לגוון בתמונות במדור שואו-ביז וטופ 10 :) הייתי שמחה אם הייתם מפרסמים קצת יותר על הלהקה המדהימה- ארקטיק מונקיז ועל השחקן- אורלנדו בלום 3> ושוב פעם, תודה ענקית על השער והכתבה! עכשיו נשאר רק פוסטרים חחח :) רוני

rox love BSM

New member
אני כבר שלחתי מכתב למקפלי על

הכתבה ושלחתי את התמונות שהעלו פה. כי האמת לא נראה לי שלראש 1 יש אינטרס לשלוח להם את הכתבה. והייתי ממליצה לך להוריד את ה"חח". וזהו חוץ מזה זה בסדר

sweet shir

New member
יוווו כן!! כלכךךךךךךך התלהבתי!!!!!

נסטיה הביאה לי את זה ושתינו היינו מאושרות כמו פוסטמות XDDDD חחחחחחחחחח אבל מה? כמובן שיהיה כתוב שם על המירוץ של הארי XDDDDD

rox love BSM

New member
XDDDDD אבל למה לא בעצם?

כאילו כן אני יודעת שהוא די חופר עם המירוץ הזה אבל in the end of the day זה בשביל מטרה טובה,ואם זה יעזור לילדים החולים,אז זה טוב,כי הרבה תרמו רק כי הארי נתן את האתר הזה,אחרת הם לא היו טורחים להסתכל אפילו

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אני יודעת, ואת צודקת.

זה סתם ספק משעשע ספק מציק שזה נטחן בכל מקום.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אכן! קניתי DDD:

למרות שהם לא חידשו לנו כלום אז אולוויז היה חביב מאוד לראותם על השער :]]

למעלה