יש כתבה על מקפלי.. P:

rox love BSM

New member
בזה של אוסטרליה הם לקחו את זה

מהבולטין שטום שלח,שהוא ודני באולפן והארי ודאגי מבלים בחוץ XDDDDDDDDDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gifואו שזה נשמע כאפות בעברית

או שהם תרגמו את זה גרוע..

rox love BSM

New member
אולי נשלח להם את זה?

כאילו במיספייס לא כתוגבה כהודעה ואז הם יראו שכותבים עליהם פה

rox love BSM

New member
שלחתי להם את התמונות

וכתבתי להם בקצרה מה כתבו עליהם בעיתון

Bleed for Me

New member
../images/Emo124.gifממש לא להעלות סרוקים!

נוגד את חוקי תפוז! נא לשים לב!!

Bleed for Me

New member
לא התכוונתי למתונות שהיא העלתה

התכוונתי למשפט הזה: "מי שרוצה להעלות את הכתבות הסרוקות מוזמנת" - לא להעלות שום דבר סרוק לפורום,זה הכל.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמותר להעלות מצולמים לא../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אה וגם אם משעמם לך
סטטיסטיקות|מסמיק|
XD

sweet shir

New member
נראה לי שלא, כי זו עדיין פגיעה בזכויות יוצרים

בדיוק כמו סריקה, אין שום הבדל. אני חושבת. חחח

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifלהלהלה קניתי ../images/Emo3.gif

אני ממש שמחה שיש עליהם כתבת שער אבל גם כן הן לא פירגנו שם :\

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif ממש פרגנו. חח אני ונסטיה היינו בשוק מרוב

הפרגון! ברצינות. XDDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifכמובן שהם פירגנו יותר מאי פעם

אבל ראוים שהם דיי שונאים אותם, הם מנסים לדחוף בכל מקום מתאים הערה לא נחוצה שמורידה את הרמה של מק' שקוראים בכתבה הזו ופעם ברואים איזה מחמאה נחמדה ובסוף הם כותבים (אנחנו חנפנים היום) וכשזאק אפרון לא חיודעת מה עושה הם כותבים לו אוהבים אותך וכל זה :\

adiozery101

New member
לא נכון

כאילוו ברור שהם יותר אוהבים את זאק ומיילי... אבל הם פירגנוו מלאא.. כאילו סתם ניסוו להיות מגניבים ולהגיד .. "כמה שאנחנו נחמדים היוםם.."

sweet shir

New member
לדעתי זה *ממש* לא נכון. מה זה לא אוהבים אותם?

חחח זה עיתון - הם צריכים להיות אובייקטיבים וזה מה שהם. הם כותבים יותר על זאק וחבורתו כי מה לעשות, זה מוכר. הערה לא מתאימה? קוראים לזה ציניות. כתבהמאוד חמודה ומשעשעת (בגלל ההערות הלא מתאימות = ציניות), שאני אהבתי. הרגשתי דווקא שממש מפרגנים להם (יותר ממה שאני מפרגנת בנושאים מסויימים אפילו חח) והייתי די בשוק מזה. XD ותאמיני לי שאני לא אוהבת את ראש 1, וחושבת שהם ממש ירדו ברמה ועיתון לא משהו בכלליות, אבל את פשוט מדברת שטויות לדעתי. ^_^

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifטוב^^

זאת דעתך ומותר לך לחשוב ככה, לדעתי אז את מדברת שטויות כי אני חשובת משהו אחר ולי זה לא נשמע ציצני, וכן- יש לי חוש הומור. טוב, אבל זא תדעתי וזאת דעתך^ אני גם לא מתה על ראש1 והם לא כותבים שם מצוין וזה אבל לפי כל הערה מסוימת שהם מוסיפים למקפליי רק כדי לא להראות כמה שהם טובים וזה סתם מוריד ומבאס- זאת דעתי.

sweet shir

New member
זה לא שלח לי את מה שכתבתי X:

~מנסה לשחזר~ נכון, זו דעתי, וזכותך לחשוב מה שאת רוצה. אבל... לא, לא כתבתי שלדעתי את מדברת שטויות כי "היו לנו דעות שונות" אלא כי לדעתי באמת דיברת שטויות. אבל וואטאבר, סוף דיון. ^^"

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifבסדר,

את יכולה לחשוב מה שבא לך גם אני יכולה לחשוב שזאת שוטת שאת חושבת שכל דבר שהם כותבים זה ציני וכ לזה, אבל טוב ><" טוב- גמרנו ^^

למעלה