יש לי בעיה עם האייקונים החדשים!!!

יש לי בעיה עם האייקונים החדשים!!!

= נראה לי כמו ברווז לבן עם חץ שתקוע בו!!! מסכן!!!
= נראה לי כמו איש כחול (בעיות בזרימת דם? מוטציה גנטית?) עם בעיות קשות של הזעה!!! מסכן!!! וחוץ מזה חסרים כל האייקונים החשובים באמת!!! אין קרמבו! אין שמיכת פוך! אין מרק (טוב נו - נשתמש בשוקו...) זהו... הייתי צריכה להוריד מהלב את הבעיות המעיקות הללו על חיי....

דפי26

New member
בחייאת גלגליתוש,תכיני תה

לטובת אלו שאין להם אייקונים חדשים

אתי@

New member
הבעיה שלי עם האייקונים

היא ש...אין לי אייקונים
יש רק כשגולשים דרך MSN. אם גולשים ישירות דרך
אין אייקונים של חורף, אלא עדיין נמצאים האייקונים מהיום לזכרו של רון ארד

דפי!!! יא איגנורנטית!!!

(תרגום = מילה יפה באנגלית שאומרת שאת נורא נחמדה) את לא מכירה את זה? זה סוג של תה!!!

הנה הקישור

השם של החברה, בתרגום לעיברית, הוא תבלינים (או תיבול) שמיימי. הם חבורה של פסיכים אמריקאיים שמגדים רק אורגני, האריזות ניתנות למיחזור וכותביים הגגים מתורת הזן על האריזה. מאד משעשע. התיה שלהם חבל על הזמן. זה התה שאני הכי אוהבת בחורף SLEEPY TIME שהתעורבת שלו אמורה להיות מאד מרגיעה. "ניתן להשיג בסופרים והמכולות המובחרים הנמצאים קרוב למקום מגורייכם" (אני בטוחה שגלגליתה אומרת את זה יותר יפה ממני
)

גם אני גם אני!!! רוצה שוקוצ´ינו!

תה זה איכס! זה לחולים! מוזר הקטע עם האייקונים... מה זה כאן?!? אפלייה!!! מה הקריטריונים להתקבל למועדון "רואי אייקוני החורף"?!?!

זה לא עומד בתפריט של הדיאטה!

את יודעת כמה חסה את תצטרכי לערום (מלשון ערמה) בכדי לפצות על כל הקלוריות? גליתוש- וגם כל השאר, אתן לא יודעות כמה אני מקנא בהכנות להריון... אני סה"כ הדיאטה שלפני החתונה...איך בה לי גם...(למרות שגיא טוען שזה רק ההורמונים).

דפי26

New member
הלו הלו...............

אני רוצה תה עם נענע רגילה מהגינה!!!!!! עזבו אותי מדובונים. אגב אל תקנאי באלה שרוצות להכנס להריון.כולם אמרו לי שכדאי להגיע להריולן לא בעודף משקל וגם בכושר.אני לא אף אחד מהם!

למעלה