יש לי בעיה עם האייקונים החדשים!!!

תשובה לתלמידה המתמידה../images/Emo132.gif

אוי כמה שהבעיה מוכרת... אחרי פעילות גופנית מוגברת ממש לא רעבים.... ואז... שעה אחר כך... בום!!! הרעב של המילניום תוקף!!! מה עושים? מכינים מראש תוכנית פעולה לקרב מול הרעב... מה זה אומר? אפשרות א´ - להתחכם לו! לפני שהוא מגיע לאכול בננה! או חטיף גרנולה (אני מחזיקה קבוע באוטו, או במבה קטנה אני גם מחזיקה באוטו...) ואז הוא יגיע קטן יותר ובר שליטה... אפשרות ב´ - ללכת איתו אבל בתנאים שלך... להיות מוכנים בבית עם אוכל שתופס נפח אבל דל קלוריות... סלט!!! או סתם ירקות חתוכים עם קצת גבינה / חומוס... ואז הוא יורד ואפשר לאכול משהו נוסף בהגיון... אפשרות ג´ - לשילוב עם שיטות א´ וב´ - דבר ראשון לשתות והרבה!!! מים! תה!!! גם מחזיר נוזלים שהלכו בספינינג וגם ממלא את הקיבה... (אזהרה: מביא לתופעות לוואי... המשך "פעילות גופנית" - ריצות לשירותים). ולסיום - נקודת אור אופטימית - בזמן שלאחר האימון יש כשעה של חלון הזדמנויות בו עדיין הגוף שורף הרבה ולא אוגר את המזון כשומן... ולמי שרוצה לבנות שריר מומלץ לאכול מזון עשיר בחלבונים מהר אחרי האימון - זה אמור להיות יותר אפקטיבי בבנית שרירים... סתם נקודה למחשבה.. וכן! תיק באוטו עם נעלי ספורט ידוע כמנטרל קלוריות יעיל למדי!!!

danonit

New member
תודה אחותי!!!

אמרתי כבר שאת
? - מבטיחה לנסות מחר ולדווח תוצאות
תגידי - בוינגייט מלמדים גם את הגישה האלטרנטיבית לכושר והרזיה (חסה בתיק, מבט על ההליכון וכו´)?

שששש...../images/Emo8.gif אל תגלי לאף אחד!!!

בוינגייט עוד לא גילו את הגישה האלטרנטיבית! הם עדיין מאוד מיושנים! אבל (זה סוד!) אחרי שאסיים את הקורס אני אפתח מכון מתחרה (עוד אין לי שם... "מכון גלגלייט"?!?) ושם אלמד את השיטה האלטרנטיבית בעד סכומים "סמליים"... ואז יהיו לי 5 מיליון ש"ח בלי טובות מהלוטו/פיס!

danonit

New member
גדול אחותי ../images/Emo13.gif

אפשר להיכנס איתך שותפה? נהיה גלגלייט ודנונה-דיאט כושר, הרזיה, שמחות וצחוקים בע"מ

דפי26

New member
אני בהלם!אני בשוק!אני ה-מ-ו-מ-ה!

עושים עסקים בלעדי???? גועל נפש. אני הייתי שוטפה פעילה בפיתוח השיטה האלטרנטיבית ולדעתי הדיאט קולה כמנטרל זה רעיו שלי! אני רוצה את סניף ר"ג. תתארו לכם איך זה יהיה......... אנשים יבואו,יסתכלו על מכשירי כושר,יאכלו סטקים פיצות וכו וכו (ניקח מחירים מופקעים)ואח"כ ניתן להם שיקוי מנטרל (תמצית חסה בטיפות שלא יעלו על המרכיבים) יש רעיונות לשכלולים?

היתרונות בטבעות על השיניים:

אסור לאכול: * פיצה * ביסלי * דברים קטנים עם חרצנים (כמו זיתים) * פיצוחים * דברים קשים באופן כללי אחרת הטבעות נופלות. חוץ מזה אסור להשתמש בשיניים החותכות (הקידמיות) ליעוד שלהן. ז"א אסור לי לקחת ביס עסיסי בתפוח או בכלל. אני צריכה לחתוך את האוכל לגודל של ביס. בקיצור- יופי של דיאטה. מקודם ניסתי לאכול מלפפון. בדר"כ אני סתם מכרסמת אותו אבל עכשיו אני צריכה לחתוך אותו (עם סכין חד פעמית, כי זה מה שיש) אחרי חצי התיאשתי. לפחות יתרון אחד כבר מסתמן: זה יעזור לדיאטה!

למעלה