יש לי בעיה עם האייקונים החדשים!!!

לגבי עודף משקל

עוד 4-6 ק"ג. 5 כבר התעופפו להם...
אני בר חצי שנה עושה יוגה פעמיים בשבוע. יש לי מכשיר הליכה בבית (שמשמש כרגע כאוסף אבק) וגם הויטמינים בהשג יד. צריך שהבחור ישתף פעולה. דוד שלי (לפני הבת השלישית) ניסה להתחמק וחודש ישן בסלון עד שנשבר...

daldan

New member
הנה עוד שיטה להפטר מהקלוריות

מכשיר הליכה בבית, גם עוזר להפטר מהקלוריות וגם שומר על כושר. מספיק מבט אחד ביום על המכשיר, ו/או לתלות עליו את הבגדים. וזה עובד!!!!!

אוי אוי אוי.... אין לי מספיק חסה...

אני לא מספיק מחוסנת (מלשון חסה כמובן) בשביל שוקוצ´ינו?!?! ההכנות להריון אצלינו עדיין בשלבים מאוד מאוד מוקדמים... אמנם עשינו חלק גדול מהבדיקות (מחכים לתוצאות...) אבל המעשים המעשיים יותר מתוכננים רק לעוד מספר חודשים... ואני בינתיים מתנדנדת בין רצון לחשש... נוע´לה! את תראי שפתאום הכל יסתדר ותהייה גם חתונה וגם מהר אחר כך הריון... ברגע שזה יתחיל להתגלגל הכל יבוא מהר... אני כל הזמן אומרת לעצמי שחשוב לדעת ולהנות מכל שלב בחיים ולא לחשוב מתי יגיע כבר השלב הבא...(קל לי להגיד... אני כבר מסתכלת על כל אישה בהריון ותוהה איך זה מרגיש...)

ברור שצריך להנות

עשינו ניתוח כל של המציאות העתידית: וגיא הולך לישון מהיום לפחות 12 שעות ביום, כי אחרי זה כבר לא ישנים יותר אף פעם. אני מקווה שההודעה על החתונה תיהיה בסופ"ש שגיוש יחזור הביתה מהמילואים (לא שבת הזו- הבאה). על הריון אני לא כלכך לחוצה, אבל כנראה שאי אפשר להתחמק מההורמונים.

דפי26

New member
היי חכו לי

יהיהכיף אם נהיה בהריון יחד (למרות שאתן משמיצות אותי)

אנחנו משמיצות = אנחנו אוהבות!!!

ובאמת יהיה כיף להיות בהריון יחד!!! יאללא! מתי אתם מתכננים להתחיל את העבודה הקשה?!?

דפי26

New member
כמוכם,רק עוד כמה חודשים

רוצים קודם לקנות דירה. בנתיים לוקחים חומצה פולית ועושים בדיקות

הרופא נשים אמר לי

לקחת את החומצה הפולית רק בחודשיים של לפני תחילת הנסיונות, אותם חודשיים בהם אנחנו אמורים להיות בלי הגלולות... וגם בדף ההוראות של החומצה הפולית שקניתי כתוב שלא מומלץ לקחת את זה עם גלולות... אז אני מחכה בינתיים... ודירה אנחנו יכולים לחלום לקנות...

דפי26

New member
נחפש במרכז

בעיקר כרגע אנחנו שוכרים בר"ג אבל היא מאד יקרה אז כנראה שזה יהיה בין רשל"צ להרצליה לא ברור איפה בדיוק

יעלי2

New member
נועה, פיספסתי משהו?

הודעה על החתונה שלכם לנו, או שכבר החלטתם (הוא הציע) ואתם תודיעו להורים? wazzzzzap?

ההצעה עדין לא הגיעה

גם היא צפויה להיות מיד אחרי שגיא חוזר (ולפני ההודעה הרישמית, מין הסתם).

danonit

New member
ומה עושים עם ../images/Emo78.gif?

נראה לי שאין מספיק חסה בעולם בשביל לקזז את כל הפיצה שבלסתי אתמול
נראה לי שהפתרון הוא לפחות לשים חסה רגילה+חסה עגולה בתיק... לקנות נעלי ספורט חדשות ואיזה טייץ או שניים... אולי איזה מנוי להולמס פלייס (אם היה בי-ם)... זה מספיק?

danonit

New member
בעוונותי ../images/Emo8.gif

או ליתר דיוק, בעוונות הוריי, העבודה שלי ובעלי.

לא בוכים על ../images/Emo78.gif שנאכלה...

לא נורא... החסה כבר עוזרת.. תקפידי גם לשתות דיאט קולה - זה גם עוזר לניטרול! ואני בטוחה שיש בי-ם אחלא חדרי כושר!!! אולי מישהי פה יודעת! או שמישהי תמכור לך את מתלה הבגדים... סליחה... ההליכון שיש לה בבית?!... לא נורא... העיקר לדעת להגיד - אתמול אכלתי ונהניתי והיום אני ממשיכה הלאה - ולא להמשיך לאכול דברים משמינים רק כי נשברת אתמול! וגם לא לכעוס על עצמך! אני לא מרשה!!!

דפי26

New member
למה לא לאכול דברים משמינים?

תאכלי מה שאת רוצה ואח"כ תנטרלי בחסה!!!!!!!!

danonit

New member
שאלה למלכת הספינינג ../images/Emo47.gif

רק שתהיי גאה בנו - אנחנו מתמידים יפה בספינינג ואפילו די נהנים
אבל הבעיה יא שבערך שעה אחרי שחוזרים הביתה תוקף הרעב - ומה זה רעב, שום דבר לא משביע אותו ... אז מה עושים? מה הטעם בלשרוף מלא קלוריות אם מיד אחרי זה חייבים להשלים אותן בטירוף? אגב - לארגן תיק לחדר כושר ושלמור אותו קבוע באוטו עוזר?

למעלה