יש לי בעיה עם האכלת חתולים

מסכימה חלקית

אני מסכימה עם זה שמי שמאכיל את חתולי הרחוב, צריך לדאוג שהמקום יהיה נקי ברמה סבירה. יש אנשים בעלי כוונות טובות, שמניחים שאריות מזון מבושל, כולל עצמות - גם לא בריא לחתולים וגם לא הגייני. למשל, יש לי שכן שזורק נקניקיות שלמות באמצע המדרכה, ויש שכנה שמשליכה שאריות אוכל מחלון ביתה אל החצר. שנית, לתת את האוכל והמיים במקום מוצנע עד כמה שאפשר, שלא יפריע לאנשים, וזאת כדי למנוע ככל האפשר תגובות לא סימפטיות. זה גם נח יותר לחתולים שיכולים לאכול בשקט. אגב, אני לא מאכילה את חתולי הרחוב ליד ביתי, כיוון שיש פה כמה שכנים שדואגים לעניין זה, יש פה כמה פינות האכלה, והדבר האחרון שאפשר לומר על חתולי השכונה שלי, זה שהם רעבים
לעומת זאת, יש לי באופן קבוע מזון יבש באוטו, ואני תמיד נותנת לחתולים שאני פוגשת באקראי. וגם בעבודה אני מאכילה קבוצה קטנה.

ניקי237

New member
אצלי מתחת לבניין יש כמה חתולים קבועים

שמדי יום כמה פעמים ביום יש להם ארוחות קבועות ובשעות שלא מפריעות לאחרים וגם לא נשארים סימנים כי זה אוכל יבש ופה ושם גם דברים אחרים אבל דואגים לנקות מהר שלא ישארו סימנים כולם שמנים, כולם נראים טוב ומטופלים מתחת לבניין יש גם חור ביוב ישן עם פתחים, חודש שעבר היתה שם עכברה עם גורים, החתולים ישבו סביב הבור כמה ימים שרק חבל שלא צילמתי אותם, 3-4 חתולים בעיגול סביב החור, ביניהם גם החתולה השמנה והשבעה לי וחיכו שהם יצאו ולבסוף תפסו את כולם כשאת אחד מהם החתולה שלי רצתה להביא לי במתנה ומזל ששכן שירד הבהיל אותה והיא ברחה איתו לחצר כך שאצלי לא חסר להם אוכל מספיק יש להם חיים קשים לשרוד בחוץ עם הקור, חום, כלבים, מכוניות, אנשים רעים, מחלות ורק זה חסר שגם יהיו רעבים וימותו מרעב ועובדה שהם כן הרגו את העכברים, כמה מהם היו אדישים וכמה עם חוש ציד ביניהם החתולה שלי שחיה בבית עם שפע אוכל ופינוקים אבל היא הכי ציידת מכולם החיים מספיק קשים להם בחוץ אז למה לא להקל עליהם

lasi 3

New member
מה את מקשקשת קישקושים טפשיים ?

יו....כמה שטויות בבת אחת ?!?!?!? יש לך איזה שהיא בעיה עם המושג "שמן" ו- "שמנים" ?? יש לי הרגשה כזאת.....

misty10

New member
אז ככה... אין לי שום בעיה עם זה שהם

אוכלים, שיהיה להם לבריאות, אבל ופה די הבעיה, כשהם אוכלים יותר ממה שהם צריכים, ורואים את זה עליהם, כשהם לא זזים, ולא מתנהגים כמו חתולים, זה מפריע לי בהחלט. בנוסף לזה מפריע לי שאנשים לא חושבים שצריך לנקות אחרי הטינופת שהם זורקים לחתולים, הם חושבים שהחתולים פשוט ינקו, למה לא? הרי אני מאכיל אותם, הם יגמרו הכל, כי הם פח זבל גדול שזולל הכל, אז לא!!! הם משאירים מלא אוכל ברחוב שהופך לאיכסה אחת גדולה. אני לא פעם ולא פעמיים ניקיתי את זה, ואני מתכוונת לפנות לעיריה כדי שגם המנקים של הרחובות יעשו עם זה משהו.

../images/Emo45.gif

האמת,במחשבה שנייה יש לי רעיון יותר טוב -אישפוז דחוף במחלקה סגורה. טרול כה מעצבן ,כה אטום ,כה דוחה לא ראיתי הרבה זמן . חתולים יוצרים טינופת???? ברור -זה הם זורקים כלים חד פעמיים ,בדלי סיגריות,שיקות ניילון ,חיתולים מלאים בחרא של תינוק בחוף הים,הם משאירים טונות של זבל בפארקים בשבתות וחגים.ואיך לא - זה חתולים החוצפנים שלא עושים את העבודה שלהם (ללכוד עכברים) כותבים דברי הבל בפורומים. לרוב אני קוראת סמויה כאן אבל גועל נפש הזה פשוט גרם לי להגיב.מתנצלת בפני הגולשים הקבועים אם הייתי יותר מידי גסת רוח.

misty10

New member
כרגיל, פספסתם את הנקודה...

האנשים שזורקים כמויות אדירות של אוכל, ולא חושבים שצריך לנקות, הם אלו שגורמים לטינופת, כי החתולים לא צריכים כמויות כאלו של אוכל... התחלתי לחשוב לתפוס חתולים באוזרים אחרים ולהביא אותם לאיפה שאני גרה, אבל אז כל מי שמאכיל שם את החתולים יתקל באותה בעיה...

לולה177

New member
לסטוק

אכן, רעיון מצוין! מיסטי10 כ"כ דואגת לאיכות הסביבה... אז כדי שהיא עצמה לא תהפך ל"עיסה מגעילה" כהגדרתה, עליה לסגור חזק את הפח...

adoshe

New member
יש לי רעיוןןן

אולי תישקלי לאמץ חתול ?.......... מה דעתך ?... אני חושבת שאם תאמצי חתול אחרי חודש תגידי לאצמך איך יצא לי מילים כאלה מהראש בכלל.... אני חושבת שזה פיתרון מצוין ...

misty10

New member
בעיה קטנה...

יש לי תוכי שמסתובב בבית חופשי... נראה לך שהם יוכלו להסתדר ביחד? או שמא התוכי יהפוך לארוחת בוקר בשביל החתול... וזה כנראה בסדר... בנוסף גם יש לי כלב שאותו לקחתי מצער בעלי חיים... היה לי בעבר חתול מדהים אהבתי אותו מאוד, ואני אוהבת חתולים אם זה לא היה מובן אז ככה זה...

tamroarn

New member
מצחיקה..

יש לי תוכי שמסתובב חופשי בבית ויש לי 10 חתולים ו5 כלבים..תאמיני לי שאף אחד לא אוכל את השני וחוץ מזה תוכים יודעים להסתדר מצויין וברור כשאת לא בבית ואין פיקוח הגיוני ביותר לסגור את התוכי בתוך כלוב שלא יהרוס לך ספות ויעשה קקי בכל מיני מקומות ,וגם לסגור תוכי מידי פעם זה בריא בשבילו אחרת הוא הופך למרדן,תוכים חייבים גבולות הם שובבים כמו ילדים. זה שיש לך כלב ואולי חוסר זמן וכו'..זה משהו אחר...

צופציקה

New member
אז מה את מציעה?

יש לך כוונה ברורה בדיון הזה. מה את מציעה שנעשה? אני למשל מאכילה גם חתולים ליד מקום עבודתי וגם חתולים על הגג שלי באופן קבוע. הם תמיד רודפים אחרי עכבר או ציפור, לגמרי מחוברים לטבע החתולי שלהם. בדרך כלל הם מקבלים אוכל הרבה פחות מחתולי הבית ועדיין נדרשים לחפש בעצמם. קר להם עכשיו ובקיץ חם ולא נוח להם. את מציעה שאת המעט שאנחנו כן נותנים להם ניקח מהם ונניח להם לרעוב? כי אני יודעת בוודאות שהחתולים שאני מאכילה ירעבו אם לא אהיה יותר. אז הם יחפשו מקורות אחרים בפחי זבל שבדר"כ סגורים ואין שם אוכל מספיק או מספק והם ימותו הרבה יותר מהר, ויחלו הרבה יותר, ויהיו אומללים הרבה יותר. חוץ מזה שמה פתאום הם האחראים לנקיונה של עיר כשאני משלמת מיסים עבור זה? יש מחקת נקיון ותברואה בערים השונות ויש להם תפקיד. חוץ מזה גם בפינות האכלה שאין בהם הקפדה על נקיון לא נתקלתי בבעיית תברואה קשה או בנזקים ממשיים. אלה הכל מניפולציות.

לולה177

New member
צופציקה

אני, בעוונותי, מאכילה חתולי רחוב בשעות הערב, ובבוקר אני שמה לב שהכל נעלם! אם יש שאריות, מנקה הרחוב כבר העלים אותם וכמה דקות אחרי עובר גם מטאטה הרחוב... גם אני לא הצלחתי להבין את מטרתו של הדיון הזה. מיסטי10 שייכת ל"יפי הנפש" שרוצים שנפסיק להאכיל את החתולים, כי כך אנו מתערבים בטבע... ולא לרעים שרוצים לירות בהם כי הם סכנה לחיות הבר..

misty10

New member
קודם חשבתי שאולי יש לכם

פתרונות, אבל מסתבר שפה, כל מה שיודעים לעשות זה לתקוף... אני בסך הכל לא רוצה שיהיו שאריות של מזון איך שאני יוצאת מהבניין... וכן, שאנשים ינקו אחרי הטינופת אם הם אלו שנותנים את האוכל לחתולים... מה כל כך מסובך בזה... עוד מעט יהיה אפשר לדבר עם העיריה, ונראה מה הם יכולים לעשות בנידון, קצת קשה לי לחשוב שהם יעשו משהו כי לא מדובר ברחוב... אבל במקומות שזה ברחוב, אני בהחלט יבקש מעיריה לטפל... (יש כמה מוקדים)

אין פתרונות פשוטים לסכסוכי שכנים

העירייה לכל היותר תשלח מישהו ממחלקת התברואה לנקות את המפגע אם קיים, הם בטח לא יפתרו לך את הסכסוך עם השכנה, זה לא מעניינם. אני מבינה לליבך כי סכסוכי שכנים הם בעיה כאובה ואני סבלתי מאוד משכנים. אני בטוחה שאין פה גולש אחד שלא נתקל בשכן שמירר לו את החיים וזה לגמרי לא קשור לחתולי הרחוב. אם השכנה באמת כזאת פסיכית כפי שאת מתארת, בכל מקרה היית אוכלת קש ממנה. הניסיון האישי שלי עם שכנים כאלה הוא שבדרך כלל התנגחות רק מביאה להסלמת המצב והדבר היחיד שעוזר זה לנסות לגייס את אותו שכן לפעול איתך בשיתוף פעולה או לעבור דירה.

למעלה