יש לי בעיה עם האכלת חתולים

Rיקושט

New member
אני מתחיל לחשוב שזה מאפיין

של מאכילי חתולים - פסיכיות. אנחנו הצלחנו להעיף מהבניין את הפסיכית שלנו, היא הזרימה את כל חתולי הרחוב עד לדירה שלה (האחרונה, למעלה) והביאה על כולנו לכלוך, יללות, שתן על הדלתות, פרעושים ונביחות כלבים אין סופיות ב2 בלילה. כל פניה אליה נגמרה באיומים וצעקות מצידה, עשתה לנו טרור. איימה על בעלי חתולים שהם לא דואגים להם מספיק ועוד ועוד. אחרי שנה כשכל הבניין נרתם למאמץ הצלחנו לגרום לבעל הבית שלה לא לחדש לה חוזה. ding dong the witch is dead

לא. השכנים הפסיכיים שלי ממש לא האכילו חתולים

אנשים רעים ואלימים וחסרי התחשבות הם פשוט אנשים רעים ואלימים וחסרי התחשבות וזה לא קשור בשום צורה לחתולים . אני מאכילה חתולים, אני די בטוחה שאני לא פסיכית ומעולם לא גרמתי למטרד של לכלוך או ריח ולמרות זאת זה הפריע לכל מיני אנשים "לראות חתולים". לעומת רוב שכני שלא מאכילים אבל מרשים לעצמם להשליך בדלי סיגרית בחדר מדרגות, לשחרר את הכלב לטייל לבד למרות שהם יודעים שהוא תוקפן לכלבים אחרים והורג חתולים שלא לדבר על המוקשים שהוא משאיר אחריו, להשתלט על שטחי ציבור, להרעיש בכל שעות היממה, להשליך אשפה מהחלון וקצרה היריעה מלפרט הכל.

misty10

New member
מעבר דירה לא כדאי וגם לא אפשרי

ודיירת לא מוכנה בשום אופן לקחת את האוכל יותר רחוק מהכניסה לבית, ואת האוכל צריכים לחסל החתולים, כך שהיא לא צריכה לנקות... וזה בערך הטענות שלה. העיריה אמרה: הבעיה ידועה, ואין הרבה מה לעשות (ובמילים שלהם: הבעיה בטיפול)... וזהו... דיברתי עם השכנים זה המצב כבר כמה שנים...

אז חבל על האנרגיות שלך

לי דווקא נשמע מאוד כדאי להתרחק מהסביבה הזו מאשר להתעצבן כל פעם מחדש וגם עשיתי את זה בסופו של דבר למרות שגם אני שנים טענתי ש"אי אפשר" ו"לא כדאי". מסתבר שכשממש סובלים, פתאום זה אפשרי וכדאי
בכל מקרה, אין טעם להאשים את החתולים כשהבעיה נעוצה בההתנהגות האנוכית של בני האדם (ושכנה כזו, אם היא לא תאכיל חתולים תעשה משהו אחר שיציק לאחרים).

יצורה

New member
ולי יש בעיה

עם אנשים שמתפרצים אלי הביתה, אוכלים מהסירים בידיים ומעיזים להעיר לי שהתיבול לא לטעמם. בעיה דומה יש לי עם אנשים שנכנסים לפורום של אוהבי חתולים, שמוציאים מדי חודש מאות ואלפי שקלים על האכלה וטיפול בחתולי רחוב, ומעירים להם בצורה מאוד לא נעימה על פועלם (המבורך). מה שכן, בימים בהם כו-לם מאשימים את החתולים בציד שמפר את האיזון האקולוגי, טוב לדעת שבקרב הציבור יש גם דיעה הפוכה

misty10

New member
חתול הוא צייד... לא יעזור כלום

אני לא מעירה על העניין של האכלה עצמה אלא על האבאסה, וכן, גם על הלכלוך... הלוואי ושאת תקבלי שכנה שבפתח ביתך תמצאי את שאריות המזון שלה כי היא רוצה לתת לחתולים המסכנים.

YGIM

New member
אז תדברי עם השכנה שלך, מה הבעיה פה?

ואל תבואי אליה בקטע של "תפסיקי להאכיל את החתולים כי זה מלכלך", כי היא לא תקשיב לך- ובצדק, תבואי אליה בקטע של "אין לי בעיה שתאכילי את החתולים, רק בבקשה תנקי אחרי זה כי זה בניין של כולנו". ואת יודעת מה? גם אם היא כזאת פסיכית ואין מה לדבר איתה, אז את יכולה להגדיל ראש- ואפילו, כן כן, אפילו לנקות בעצמך. את מספיק מגדילה ראש כדי לבוא ולנהל דיון ארוך ונלהב בפורום, אבל לקחת שקית ולהרים קשה לך?

misty10

New member
גם את זה ניסו השכנים האחרים...

דיברתי עם השכנים האחרים, הם אומרים שלא משנה מה עושים, היא פשוט לא מוכנה לקחת את האוכל יותר מאשר בכניסה, כי זה כבד לה... (אבל להוריד את זה 4 קומות זה לא...), ניסיתי את מה שהציעו פה, ומצוא מקום קצת מרוחק, וגם ביקשתי שתנקה, היא לא מוכנה לנקות, החתולים צריכים לאכול הכל (זה מה שהיא טוענת) דיברתי עם העיריה וזאת התשובה: הבעיה ידועה, אבל אין הרבה מה לעשות בנדון. עכשיו מה שנשאר זה לחכות שיאשפזו אותה (מסתבר שהיא על כדורים חזקים) כדי שיהיה קצת נקיון בסביבה... ועכשיו הבנתי למה קיבלתי דירה במחיר נמוך (יחסית) מסתסבר שלפני שהגעתי בעל הדירה ניקה שם כדי שלא אראה את הלכלוך והבלגן שהאישה הזאת עושה... אפרופו... אפשר לתבוע אותו על כך אולי? (לא שאני מתכוונת לעשות את זה, אלא אם זה באמת יהיה מתאים)

יש לך סכסוך שכנים די שגרתי,מה קשורים החתולים?

לי היה שכן שבפתח ביתי היה מוכר שקיות חשיש. עוד שכן שהתיר לכלבו לשחוט חתולים בפתח ביתי ו"קישט" את הקירות בנתזי הדם שלהם - אני בשמחה הייתי בוחרת תחת זאת שישאיר שיירי מזון מתוך חמלה לחלשים ממנו. לכלוך אפשר לנקות, מווות ורשעות לא יורדים בכביסה. במקום זאת הוא מצא סיפוק סדיסטי חולני בפגיעה בחלשים ממנו (דרך אגב, הטיעונים שלו להצדקת מעשיו היו דומים באופן מצמרר לשלך). לשיטתך בעצם הכלבים אשמים ולא הוא. גם היה שכן שבאופן קבוע מייצר מטרדי ריח ורעש. בכל אחד מהמקרים האלה וגם בשלך הבעיה היא בבני אדם ולא בבעלי החיים שבסך הכל מנסים לשרוד ולא עושים לך דווקא.

irisFridman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

יצורה

New member
תודה על האיחולים החמים

למזלי, אכן קיבלתי שכנים מדהימים, אוהבי ומאכילי חתולים והכי חשוב - כאלה שיודעים לקיים דיון נעים ותרבותי. הביקורת שלי לא הייתה על הנושא שבחרת לדיון, להיפך - זה נושא חשוב מאוד בעיני. הביקורת שלי הייתה על הדרך בה בחרת לפתוח דיון בפרובוקציה פוגעת ולא בנסיון לקיים דו-שיח נעים עם המאכילים בפורום.

היי מיסטי

חתולים לא צדים עכברים כדי לאכול אותם, המיתוס הזה לא נכון. אומנם חתול הוא צאצא לחיית צייד אבל הוא עבר כל כך הרבה דורות של אבולוציה והיום כל מה שנשאר להם הוא רק האינסטינקט לתפוס אותם ולהרוג אותם (ללא הצורך לאכול). החתולים רודפים אחרי כל מה שזז במיוחד אחרי שהם אוכלים טוב ונחים כהלכה, יש להם זמן לרוץ ולרדוף אחרי עכברים. הסיבה שאיפה שיש חתולים אין עכברים היא בגלל הריח שלהם, עכבר יכול להריח חתול ממרחק רב ויעדיף לא לגור בקרבתו. אצלנו בשכונה יש חתולים שמואכלים על ידי 3 אנשים שונים החתולים גדולים ויפים ואין אצלנו אפילו עכבר אחד קטן. אני כן יכולה לספר לך שמקקים כן נכנסו אלי הביתה והחתולים שלי חיסלו את כולם (למרות שהם מקבלים אוכל בלי סוף) אני מקווה שתהפכי להיות חלק ממאכילי החתולים או לפחות תשימי להם מים מידי פעם.יום טוב

למעלה