כמה פעמים...
לחזור על משוואה פשוטה! בארץ ישראל יש 2 עמים בעלי שאיפות לאומיות, זאת עובדה בלתי ניתנת לשינוי, גם אם אנחנו נוותר על שלנו, הם לעולם לא יוותרו על שלהם, כך שלא עשינו כלום. מאחר שישראל כרגע היא מדינה דמוקרטית, מי שיש לו את הרוב בכנסת הוא קובע את החוקים כרעות עיניו. האוכלוסיה הפלשתינית-ישראלית מכפילה את עצמה כל 15-20 שנה, כל שגם אם נחזור לגבולות 67', מספר לא רב של שנים אחרי זה יהיה רוב פלשתיני במדינת ישראל, כלומר רוב פלשתיני של ח"כ בכנסת ישראל, כלומר ישראל תהפוך למדינה פלשתינית, חוק השבות יבוטל ועוד חוקים רבים אחרים, ישראל תפסיק להיות מדינה חופשית, כל חוקיה יהיו למען האינטרס הלאומי פלשתיני, לאחר מכן לא יהיה שום דבר שימנע סיפוח של שטחי מדינת ישראל לשעבר למדינה הפלשתינית הקיימת בגבולות 67', את זה אני רוצה למנוע בכל מחיר, הרבה אנשים אחרים רוצים למנוע את זה, ברגע שנתקרב לזה, תהיה פה אנרכיה, מליציות פלשתיניות הורגות במליציות יהודיות ולהיפך, את כל זה אפשר למנוע. ההדגרה מיהו יהודי היא דתית כי יהדות היא מעל הכל דת, זה הכל, ישראלי?, אין כזה דבר, מי שתושב הוא ישראלי, אבל קודם כל המדינה היא יהודית. אין הוויה ישראלית, זה פיקציה, יש הוויה שהיא של יהודים, דרוזים, חלק מהבדויים, צ'רקסיים וערבים נוצרים ויש את ההוויה הפלשתינית בישראל. אני לא בעד שלילת אזרחות מהפלשתינים-ישראלים, אני מציע חילופי שטחים, כל הישובים הערבים הקרובים לקו הירוק יעוברו לפלשתין, כלומר, קו הגבול הקבוע יזוז מערבה ובתמורה גוש עציון ואיזור י-ם (מעלה אדומים והסביבה) יסופח עלינו, שכונות מזרח ירושלים יעברו לריבונות אזרחית פלשתינית, השכונות היהודיות ישארו ברבונותינו, מישהו אמר כאן שאני לא פרגמטי, לדעתי אני שובר שיאי פרגמטיות ואפילו בגידה בעייני הרבה מאד אזרחים ישראלים. כמובן שישארו עוד פלשתינים רבים בשטחי ישראל ואיתם הפתרון הוא מורכב בהרבה.