יש לי הצעה..מעכשיו נחליף לשפרה את השם מ"שפרה"

yonni1111

New member
יש לי הצעה..מעכשיו נחליף לשפרה את השם מ"שפרה"

ליושבת במרומים/יודעת כל/אורקל....אוקי? יושבת הדוחה הזאת ממש ברגעים אלה ומכריזה כי מאיה בוסקילה מזייפת בשירה שלה.... אוי...כמה שחצנות מאישה כזאת טיפשה, פשוט נוזלת ממנה זחיחות. היא ממש בקטע שהיא יודעת הכול וזה מעצבן אותי.... פשוט אני מבקש שתשימו לב לשיחות שלה עם כל חברי הבית.....כל שיחה ושיחה לא משנה על מה הנושא היא פשוט חושבת שהיא יודעת הכול. היא לא אומרת שיש לה דעה שונה ומפרטת או שהיא חושבת אחרת מהם, היא פשוט מציבה מעיין עובדה שמה שיוצא לה מהפה זה התורה מסיני. אני מקווה שהיא תעוף שבוע הבא, האישה הזאת התחילה להגעיל ולהבחיל מדינה שלמה. ואני עוד בהתחלה אהבתי אותה......עד שב-3 שבועות האחרונות היא התחילה להיות בלתי נסבלת....

אכדית

New member
אני לא בעד לקרוא בשמות

אבל זה באמת היה מעצבן, במיוחד שליאון ניסה להביא דיעה ואמר שהיא דווקא שרה בסדר והוא חושב שהיא אפילו לקחה שיעורים בפיתוח קול, אז שירה אמרה שלא מספיק לקחת אלא צריך גם ליישם
תאמת זה היה קצת מצחיק
אבל שוב - מילא אם היא הייתה מבקרת מוזיקה, או לפחות יודעת לשיר קצת. אבל היא לגמרי השתיקה את ליאון עד שהוא נכנע ושניהם התחילו לחקות את מאיה בוסקילה בנביחות. עוד אחד בלי עמוד שידרה.

ordiki

New member
לא צריך לדעת לשיר

או להיות מבקר מוזיקה כדי לבקר מוזיקה. לכל אחד יש אוזניים וכל אחד יכול להחליט אם המוזיקה מתאימה לו או לא. אני לא צריך להיות שף או מבקר מסעדות כדי לדעת שהאוכל לא טעים לי. ומבחינתי הבוסקילה היא האוכל הכי גרוע שיש ולא רק זה הוא גם מבושל יתר על המידה.

הדוגמה שלך לא מתאימה

לא צריך להיות שף או מבקר מסעדות כדי להבחין באוכל טעים\לא טעים, אבל צריך להיות שף או מבקר מסעדות כדי להבין אם המנה צריכה להיות כך או אחרת והאם צורת ההגשה שלה טובה או לא. מקווה שהצלחתי להעביר את ההבדל הדק. לגבי שירה בפרט ומוסיקה בכלל - לקבוע אם X מזייפת או לא זה עדיין רחוק מלהיות "לא אוהבת איך שהיא שרה". קאפיש?

ordiki

New member
כן, בזיוף אפשר להרגיש

גם בלי לאהוב את המוזיקה ובמקרה של הבוסקילה זה צועק למרחקים (תרתי משמע).

yonni1111

New member
איך עושיפ אצבע מורמת? כאילו V? אני רוצה לעשות

לך אחד כזה :) הבנתי את ההבדל שלך וזה מה שניסיתי להבהיר בהודעה השנייה שלי. כנראה שיש כאלה שלא מבינים את ההבדל וזה מצער אותי. אגב, ביקורת כזו שקוטלת את מאיה בוסקילה למול כל המדינה ובמיוחד כאשר היא מועברת ע"י הדיוט בתחום המוזיקה, לדעתי גובלת בחוצפה ובלשון הרע.

אכדית

New member
ניסחת יופי ../images/Emo45.gif

ההחלטיות שבאמירה שלה ואיך שהיא קובעת באופן חד משמעי (שיט אני נשמעת כמוה) שהגב' בוסקילה לא יודעת לשיר. נקודה. וכשליאון אומר שהיא שרה יפה היא ישר פוסלת - היא פשוט מזייפת. רק חסר עוד קצת חירטוטים על אינטונציה ודיקציה
מעניין שהיא לא שלפה את המילים האלה.

yonni1111

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה.....המתכון הנכון

לחרטוט בשפה גבוהה- מאת שפרה.... *כל אחד בבית הזה כבר נהיה ניטשה...

yonni1111

New member
כמו שרבים אחרים כתבו פה ובצדק....שפרה לא

התנסחה בצורה של: "אני לא אוהבת איך שהיא שרה".....המגעילה הזאת פשוט החליטה שהיא המומחית בעניין וקבעה כי דעתה היא הדעה היחידה והמקצועית. כמו שנאמר, להגיד האוכל לא טעים לי ולבקר את השף שהוא משתמש ביותר מידי תבלין כזה או אחר או להגיד שהוא צריך לקחת עוד כמה קורסים בבישול זה דבר אחר לגמרי. ואגב, ראיתי שנאמר פה על שפרה שיש לה ידע כללי טוב....אז רבותיי, איזה ידע כללי טוב ואיזה נעליים. היא חכמה על חסר חוט השדרה ליאון....שכל מה שאומרים לו הופך אצלו מיד לחוקה הכתובה.... דבר נוסף, מי שמדבר בלשון זחוחה וגבוהה לא בהכרח צודק.....עליי היא לא מצליחה לעבוד בשפה הלכאורה גבוהה שלה, דבריה הם דברי הבל לרוב...

MnM Girl

New member
מה קשור, זה מה שהיא חושבת

כמו שאתה אוהב לשמע זמר מסויים וחבר שלך יגיד שהוא שונא איך שהוא שרה ולא אוהב לשמוע אותו על טעם ועל ריח..

שם אחרון ../images/Emo92.gif

נגיד אני מאוווד רוצה לחבב את שיפרה. חוץ מידע כללי טוב, מה יש בה?

אני לא בצד של שפרה..

ואני לא אכנס ל-מה טוב בה, כל אחד אוהב\שונא אותה מהסיבות שלו, פשוט יש מקרים כמו במקרה הזה שבאים אליה בטענות כי היא אמרה את דעתה על איזו זמרת ומייחסים את זה למשהו רע, הרי גם אנחנו יכולים לא לאהוב איזה זמר, אבל זה לא הופך אותנו לטיפשים ושחצנים, כמו שנאמר פה.

מה עם טון הדיבור,הפרצופים והליגלוג

זה יותר שערוריה ממה שהיא אומרת. וזו הבעיה הגדולה של שיפרה,וזה גם שמעצבן לצפות בה. היא מתנשאת ברמות בלתי נסבלות. והשבוע תלך הביתה עוד לפני איתי המבולבל.

MnM Girl

New member
איזה פרצופים היא עשתה???

במקרה ראיתי את השיחה הזאת, ולא ראיתי את ה"פרצופים" שלה, היא כולה סרגה ודיברה אל לאון.. אז חלאס להשמיץ

למעלה