יש לי הצעה..מעכשיו נחליף לשפרה את השם מ"שפרה"

yonni1111

New member
צריך קטנות כדי למצוא אותה??? חחח הצחקת אותי

כל דבר שהיא עושה בבית זה במטרה להשניא את הקהל ואת דיירי הבית על צמד הבובלילים.

אתה מעוות את מה שרשמתי.

לא התייחסתי לכל המקרים בהם מחפשים אותה, אלא רק למקרה הספציפי הזה, ברגע שבן אדם מעביר ביקורת על בן אדם אחר, זה לא מעיד עליו שהוא שחצן וטיפש כמו שאתה רשמת.

yonni1111

New member
ככלל ביקורת על אדם אחר באמת לא מעידה על

שחצנות, ואם אתה טוען כך אז אתה מוציא מהקשרם דברים שטענתי. תשים לב שלכל אורך הדברים שלי אני מזכיר שביקורת היא חשובה ובלי ביקורת ודעה חופשית אנחנו לא שווים כלום. אבל כל ביקורת נשפטת לגופה ולגופה בלבד. לא ביקורת אחת זהה לרעותה. מה שאני כן טוען זה שבזמן האחרון הביקורות והדעות של שפרה ממש נעשות מנקודת מוצא שמשדרת התנשאות. היא כיביכול תמיד יודעת הכי טוב, והיא תמיד צודקת (שוב, כביכול...). למשל באותה שיחה שליאון הביע דעה והיא גרמה לו להתחרט על דעתו (כנראה שבגלל שליאון הוא צעיר מאוד הוא מושפע מדעות של דיירים אחרים ולא מחזיק בדעה מוצקה משלו, אבל זה לא מוריד מהעובדה ששפרה קטלה את דעתו). ושוב אחזור על דבר שנאמר פה (ודווקא לא אני אמרתי): אם שפרה אומרת שהמון בחורים מתחילים איתה בכל הארצות שאליהן היא מגיעה בעבודתה הוא אדם שמתנסה ומתגאה מעבר למידה הראויה.

BMCB

New member
../images/Emo45.gif

זה הרי ברור כבר שלא משנה מה שפרה תגיד, זה יהיה לא בסדר.

באמת שערוריה

הי ממש ככה אמרה שלדעתה מאיה בוסקילה מזייפת??? איך היא מעיזה!!!! היא לא יודעת שצריך לקבל פה אישור עם שלושה העתקים מכל חברי הפורום לפני שמעיזים להביע דעה על משהו? שורה תחתונה: שפרה אמרה שלדעתה מאיה בוסקילה מזייפת לאון אמר שלדעתו היא שרה יפה וזה יעסיק את חברי הפורום הנסערים בשלושת העמודים הבאים נו טוב

אכדית

New member
שכחת את ההמשך

שפרה אמרה שלדעתה מאיה בוסקילה מזייפת לאון אמר שלדעתו היא שרה יפה שיפרה ביטלה אותו עד שהיא שיכנעה אוו שהיא בעצם לא שרה יפה וזה נגמר בנביחות הדדיות שאמורות להיות חיקוי של הבוסקילה

ordiki

New member
נו אם הצליחה לשכנע אותו

אחלה, אולי יום אחד הוא יאהב מוזיקה טובה.

ומה עם טון הדיבור,הפרצופים הליגלוג וההתנשאות

כל אלה יותר שערוריה ממה שהיא אומרת באמת. בלתי נסבלת. מי מבין ויודע איך אדם הופך להיות מתנשא ברמות כאלה? איך?

ordiki

New member
אני אסביר לך

שומעים מוזיקה טובה ואח"כ עוד קצת. ואז שומעים שמאיה בוסקילה זוכה בתואר תגלית השנה והיוצר של השנה וגם האלבום של השנה. באותה שנה שאהוד בנאי מועמד לאותם הקטגוריות עם האלבום המופתי "ענה לי". ברגע שמתייאשים מכל האבסורדים האלה מה שנותר הוא להתנשא.

לא סיבה מספיק טוב...

במקרה הזה יש מקום לכעס (על התקשורת אולי)ולא התנשאות. מה יעזור התנשאות להרגיש מעל כולם ולדבר למבוגרים כמו גננת לילדים...זה מקדם אותה? מחמיא לה?

קרמפה

New member
ההתנשאות רק בראש שלך.

וזה חבל. שפרה לא מתנשאת ולא קובעת שום דבר לאף אחד. את פשוט לא מבינה אותה, את הדעות שלה ואת הסגנון שלה. אם היית יודעת לקרוא אותה היית מבינה שאין שום התנשאות בשפרה. ההפך, יש קצת חוסר בביטחון עצמי.

אכדית

New member
איפה מסתתר חוסר הבטחון במשפט

"גברים רודפים אחרי, במכל מקום רוצים אותי" ???

yonni1111

New member
חחחחח את גדולה אכדית....יש קשר למלך העקרבים??

אני זוכר שהיא אמרה את זה בהקשר שהיא דיילת...אמרה שבכל העולם באיזו עיר שהיא תהיה רודפים אחריה מלא בחורים. ממש שיא הצניעות במזרח התיכון....לדעתי יש לה פנים גבריות, אז היא חייבת להוריד קצת מהביטחון העצמי המופרז שיש לה...ועוד אנשים אומרים חוסר ביטחון.....שיהיו לי רק בריאים....

אכדית

New member
היא דווקא יפה מאוד לטעמי

אבל האופי שלה מכער הכל. ואכדית - חברה שלי לומדת את השפה וזה קצת שיעשע אותי. מלך העקרבים סרט נחמד אבל זה לא בגלל זה.

סתונית5

New member
שוב מסתמכים על אמת חלקית?

בשבוע שחשפו את תאום ההדחות של עינב ואשר, צבר בעידוד שי התחיל לחשוד בכל אלה שכביכול "ישבו על הגדר". שי רצה להרחיק אותו משפרה וכמעט הצליח. הוא כל הזמן טיפטף לצבר ששפרה משוחחת כל בוקר עם איתי והוא לא סומך עליה כפי שהוא לא סומך על איתי. חזר כמה פעמים שהוא לא נותן אמון באף אחד מלבד רנין. צבר מאוד התרחק ממנה בימים האלה והיא היתה מאוד אומללה. היתה לה שיחה עם ונסה שבו הודתה שהיא אוהבת אותו אבל לא נראה לה שהוא מרגיש משהו כלפיה. כדי להדגיש את המצב האומלל שבו היתה שרויה, אמרה שבחוץ מחזרים אחריה המון גברים, שולחים לה פרחים ושוקולד ורוצים אותה ואילו כאן הסיטואציה הפוכה והיא מאוהבת במישהו שלא מתייחס אליה. כך שלמרות שאני מאמינה לה שלא חסרים לה מחזרים, היתה כאן בפירוש הפרזה ל"תפארת המליצה", להדגיש את המצב האומלל אליו נקלעה. נוח כמובן להשתמש רק בחצי מהנאמר ושוב להוציא את שפרה רע.

זה בהחלט קשור לחוסר ביטחון

כי מי שיודעת את זה ומרגישה את זה לא צריכה לומר את זה כל כך הרבה פעמים ולהדגיש. בטח שזה בא ממקום של חוסר ביטחון. גם לי קשה להבין איך כל דבר ששפרה אומרת נחשב כהתנשאות. מה הקשר בכלל? אסור שלאדם תהיה דעה משלו? ושוונסה קוראת בשמות גנאי לכל 'הטיפשות' שהיא מספרת עליהן מהחיים האישיים שלה, ואומרת 'איזו שטות היא עשתה' וכדומה. למה זה לא נחשב כהתנשאות? שפרה מעצבנת אנשים כי היא אינטליגנטית ברמות. נקודה. לרוב לא מבינים אותה.

למעלה