יש לי יש לי יש לי

יש לי יש לי יש לי../images/Emo163.gif

יש לי רעיון ... אני מקווה שתעזרו לי... אני רותם, גוזי,גוזלניה וכו'... ילדת הבלונים .. חשבתי לרגע... איך זה שמחצי הפורום הזה אני בקושי מכירה את השמות שלכם... אז חשבתי לעשות שוב.. שירשור הכרויות... אז תכתבו..את הדברים הבאים.. שם: שם משפחה: עיר/ישוב/מושב...: כיתה: מוזיקה אהובה: איי סי קיו,מסנג'ר וכו'... אימייל תמונה.(של עצמכם ולא של דוד גואה או משהו כזה... ואם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח... והזכויות שמורות לסמיון©

amirbilu

New member
אני ראשון?

שם: אמיר. עיר: רמת השרון. מוזיקה אהובה: רוק, הארד רוק, מטאל ומוניקה(
) איי סי קיו: 9091125 (לא להטריד!:) אימייל אתם לא מקבלים. אורך: 23 ס"מ. סתם סתם... זה 21. טוב, דיי, בצחוק
נטיות: נמשך לבנות ולגיטרות חמודות. יד חזקה: ימין. לשון: קצרה. עדה: ספרדי.(למרות שאני נראה אשכנזי) שיער תוכלו לראות בתמונה. נמוך(יש לזה יתרונות!!) ואין לי כח להוסיף. תמונה בצד שמאל.

brz

New member
לא ממש חבר קבוע בפורום אבל בכל זאת

אני קורא ורושם לפעמים אז גם אני ישתתף... שם: לירן בר זאב גיל:17 וחודש אני גר באשקלון... icq:281763574 אני אוהב רק מוזיקה עברית שונא לועזית ועוד יותר שונא מזרחית...מה שלא אחד משניהם אני לרוב שומע כאשר ההתמקדות שלי היא בעיקר על רוק ישראלי ממוניקה דרך ירמי קפלן,אביב גפן,דנה ברגר,עברי ח=לידר וכו', אני אוהב גם היפ הופ ציוני....(הדג נחש למי שלא הבין) ושונא אבל ממש שונא את סאבכלומינאל וחברו הטוב הצל.. עוד דבר חשוב עליי שאני לא יכול שלא לספר זאת העובדה שאני אוהד את מכבי חיפה בכדורגל ושונא את מכבי ת"א (גם בגדורסל) יום נעים שיהיה לכם וחג שמח

brz

New member
איך שכחתץי לציין ??

גם את היהודים אני אוהב (לאחרונה) מאז עיר הנוער בחיפה...

טוב אזמשעמם לי ואני אתחיל../images/Emo163.gif

שם:רותם..ועוד.. משפחה:גוזלן או גוזי... עיר:אשדוד... כיתה:ט'... תחביבים(לא היה במיקודם): צופים, לנגן על גיטרה ועל עוד...,לדבר... הרבה לדבר ולהצחיק אנשים בגלל שכל החיים שאני בערך אני על כפית... מוזיקה אהובה: בעיקר רוק ישראלי מוניקה סקס ולאחרונה היהודים,מטאליקה,נירוונה ועוד... איי סי קיו:158723052 כולם מוזמנים... אימייל[email protected]שלחו אימיילים יהיה מצחיק.. תמונה:אממ פרסמתי אותה כבר אבל...
אהה ו... אל תייבשו אותי בבקשה תכתבו גם אתם!! פליז.??!?!?!

nomchu

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

שם: נועם. שם משפחה:
. שכונה בחיפה
: קרית חיים. כיתה: ח', אבל... נו לא חשוב
מוזיקה אהובה: רוק ישראלי, סתם רוק, ומוניקה סקס
. אייסיקיו: 147447429. אי-מייל: נה
תמונה: *חסה עליכם*

nomchu

New member
*חשיפה ראשונית :-B*../images/Emo105.gif

כי התחחרטתי, אתם לא כאלה נחמדים שמגיע לכם שאני ארחם עליכם
אני הימנית, הקטנה

nomchu

New member
*... ../images/Emo122.gif../images/Emo105.gif

*
. *אני השמאלית, הקטנה.

jingle bell

New member
גם אני מצטרפת ...../images/Emo6.gif

שם:כיסוף משפחה:לוי כיתה:ט' עיר:בעיר הזאת!!!(סתם לא.... אשדוד) אס"ק:238010674(ולכאן אין לי משפטי חכמה) מוזיקה אהובה:מוניקה סקס!!!,היהודים,דיסני(מצטערת מחלת הילדות עדיין שולטת עליי) תמונה:פה בצד...

MiToOsH

New member
איזה פאקין שם יפה../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo104.gif

MiToOsH

New member
האאאאא עליתי על זה../images/Emo70.gif ../images/Emo104.gif

מאז שראיתי ת'תמונה הזאת פעם ראשונה חיפשתי איפה לעזאזל צילמתם ת'תמונה הזאת
טם טם טם *תופים*
מבטבח אצלכם

Silver Fox

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo82.gif

שם: לילך שם משפחה: יש לי הרבה... עיר: כפר סבא כיתה: ו' מוזיקה אהובה: רוק ישראלי ומוזיקה יפנית
אייסיקיו, מסנג'ר ואימייל: בהזדמנות אחרת... תמונה: סורי, לא נותנת.

טוב גמאני...

שם: דנע משפחה: להב חור: ראשון לציון (סתם לא חור
) כתה: ט' מוזיקה אהובה: 60-70, לד זפלין בעיקר, ומוזיקה ישראלית. אייסיקיו: 131734212 אימייל: לאלאלאלאלא. חסוי לציבור הרחב. תמונה? מממ... סלחו לי על הפוזה הפוזיסטית הזאת... הייתה רוח

אמממ... יכוליות...

נראה לי זה במפעל כזה גדול של תפוחים חחחחח... משהו הפרי לוזכורת

MiToOsH

New member
את לא זוכרת באיזה אזור זה../images/Emo35.gif ../images/Emo104.gif

טוב נו

למעלה