יש לי יש לי יש לי

אובלינה

New member
מבטון או לא מבטון../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

חח.. סתם, אנחנו לא כאלה גרועים שיהיו לנו עצים מבטון

MiToOsH

New member
חח רואים שלא היית פה.. ../images/Emo104.gif

כל רבע מטר- עץ
ויש לנו את הרחוב הראשי, רחוב קרן היסוד.. יש בו איזה 7 כיכרות רצוף..
תשאלי את נועם
[נומצ'ו] היא אובייקטיבית, יכולה לספר לך..

בואר

New member
*שיעול**שיעול*../images/Emo41.gif|האג|

כן, שמתי לב שזה האג ולא באג אבל האג זה יותר חמוט! אז ככה: שם: מעין שמשפחה:
עיר/מושבה/וואט אוור:רמה"ש כיתה: ח' (זה יעבור לי מתישהו...) מוזיקה אהובה: מוניקה, שוטי הנבואה, הג'ירפות, נקמת הטרקטור, הבילויים, הדג נחש, within temptation, ג'אז, קלאסית, רוק, מוזיקה מהרט מופע הקולנוע של רוקי ובקיצור-הרבה... איי סי קיו, מייל, מסנג'ר: מי שרוצה שיגיד ואני אתן לו אישית חוגים (או תחביבים, איך שלא תקראו לזה): ג'אגלינג, סייף, גרפיטי, אמנות, דרמה... תמונה:אפחד בפורומ לא יזכה (יסבול) לראות תמונה שלי, מי שכן לא ישאר בחיים אחרי זה... עוד משהו?

כפרות עליך ילדה../images/Emo163.gif

אל תדאגי "אני לא פרחה אבל יש לי רגשות" חחחחחחחחחח... בכל מקרה... לגבי התמונה... תרגעי (חחחח קודם כל תרגעי,*מרגישה מרוקאית*) אם אנשים יכולים לסבול אותי אז... את יכולה לפרסם תמונה...!

אה,וחוצמזה ../images/Emo88.gif

בן 17...מחיפה חובב כדורגל, משחקי מחשב ו...|צונזר| בכתה י"ב... אייסיקיו: 116946702

go girl1

New member
אני לא חברה קבועה בפורום אבל ...

אני פה מדי פעם למרות שלא רואים אותי... אז ככה.. שם: רעות משפחה: שדה (שיבולת בשדה כורעה ברוח... חחחחח) עיר: נתניה (סתם עיר דפוקה חוץ מהים) מוזיקה: הכל חוץ ממזרחי! (שונאת הדורבנים!) עוד משהו??? תמונה: אין לי!

ShadowiT

New member
וואי! מישהי מנתניה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והנה פרטים עליי... שם: רות משפחה: ברמן (לא המקצוע) עיר: נתניה גיל: 15 ו4 ימים
כתה: י' מוזיקה: אממ כל הקשור לרוק, כל הסוגים אבל בעיקר אלטרנטיבי. אני גם אוהבת מוזיקה שחורה - אבל רק את הדברים הנחמדים
תחביבים: לשמוע מוזיקה (משום מה), לנגן בגיטרה, מחשב (שוב, משום מה)... אה כן, ואני אובססיבית לדולפינים
ראו הוזהרתם
והנה תמונה לא רואים משהו, אבל זה לטובתכם

lifa girl

New member
אניייייייייייייייייייי

שם:מעיין(אפשר מאייקי) שם משפחה:קופר עיר:ראשלצ כיתה:ט מוזיקה אהובה:מממ יש יותר מידי איי סי קיו:305137787 אימייל:[email protected]

ShadowiT

New member
בדרום-רמת פולג אבל בלי סטיגמות

בבקשה, אני לא צפונית, באמת

חחחחחחחחח ../images/Emo168.gif

חח מה הקשר.., פשוט גם דוד שלי גר ברמת פולג... את לומדת באלדד או משהו כזה?

ShadowiT

New member
יאפ, בדיוק שם :)

והקשר זה שרמת פולג זה השכונה הצפונית של נתניה... והסטיגמות אלייה לא הכי משהו

nomchu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif

שפה עברית קשה?
סתם, די, אני דפוקה
.

fushi e

New member
me!!!../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif

שם: אפרת.או פושי משפחה:מה זה משנה?טוב נו קישון עיר:כפ"ס כיתה:ט' מוזיקה אהובה: רוק ישראלי וקצת פאנק איסיקיו:173121969 אימייל:[email protected] אין לי תמונה מעודכנת..אז אני יסרוק מתישהו

למעלה