יש לי יש לי יש לי

jingle bell

New member
דולפינים????../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה למועדון חחח הקיר שלי מוצף בדולפינים וכך גם כל החדר שלי וכך גם הראש שלי....

bubaale

New member
בלופ! ../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

אמנם לא כותבת יותר מדי, אבל גם אני פה... שם: אנה שם משפחה: / עיר: הרצליה כיתה: י' מוזיקה אהובה: רוק ישראלי, רוק [בעיקר קלאסי..], ובאופן כללי אני פתוחה להרבה סגנונות! אייסיקיו: יש לי, אבל לא במחשב הזה, ואני לא זוכרת את המספר
תמונה: אין על המחשב הממ. בלופ.

shmupiii

New member
אנייי

שם: יעל עיר: אשקלון... בלעע כיתה: ט מוזיקה אהובה: מוניקה, היהודים,ירמי קפלן, אביב גפן, ברי סחרוף... בעיקר רוק ישראלי תחביבים: נוע"ל, להכין צמידים מחוטים ולנסות לנגן בגיטרה. אייסיקיו: 215490703 תמונה תהיה בקרוב

tiptip4u

New member
לא מזמן נעלמתי, אבל לאנורא.

אחרי הטיול בחופש הפורומים שלי התמעטו ב10 ל3 עיקריים. |אזהרה: הודעה זו נטולת אייקונים לחלוטין| שם: י(א)מיט, ג'ם, ימיט, ימית, יאמית, שמשפחה: מזהמשנה לכם?! מיקום: ראשון. גיל: 14 וחצי. כיתה: ט' 3. תחביבים: לדבר, לצייר, לקרוא, לכתוב, לכתוב, לכתוב, לכתוב, לדבר, לדבר, לגנוב מאח שלי דיסקים. איציק: 328188666 מסנג'ר: [email protected] אימייל: אוטו-דבר. מוזיקה: רוק, בעיקר ישראלי (משינה, מוניקה, יהודים, נאטשה, ברי, ירמי וכל השאר שבחבורה) תמונה: פה בצד, וגם בכרטיסיאישי. --- אהבה: ניר, מאיע, שחרית, אביבית, קרן, בר, בר. יוםטוב אנשים!!!

שמח שחזרת ימית ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

מקווה לראותך פה יותר
חבררהה.., כל מי ששם תמונה אז תעלו אותה גם לגלריית התמונות של חברי הפורום!

tiptip4u

New member
י(א)מיט. זה י(א)מיט מעכשיו

. ימיט כי זה יותר מיוחד, ה-א' זה לשחרית. {ירושלמי}

גם אני...../images/Emo66.gif

שם: סמיון שם משפחה: זה באמת חשוב? עיר/ישוב/מושב...: נתיבות כיתה: ט' מוזיקה אהובה: רוק ישראלי, מוניקה סקס, היהודים, ירמי קפלן, עברי לידר, חמי רונדר, איפה הילד וכו'... איי סי קיו: 177448859 תמונה:
(חן, בשבלך, תמונה עם אורטל...) לומד בבויאר...

סוקריה

New member
אממממ..

מיכל לא משנה אילת 16 עוד חודשיים י"א רוק וישראלי 1386252 אין מסנג'ר לא זוכרת תאי מייל חג שמח! |לולב| שבת שלום!

mta16

New member
meeee../images/Emo13.gif

שם:מיה גיל :16 כתה :יא עיר:חיפהההה(או יותר נכון "היייפפהה" - לפי שחר
) מוזיקה: מוניקה סקס..(זה לא היה צפוי ההה???) מאור כהן, משינה ...רוק ישראלי?????(למה הסימן שאלה ? כי היה צפוי שאני אכתוב גם רוק ישראלי ..) איסיקיו:169044900 תמונה:חסווויייי!!! (אין סורק... ) וזהו נראה לי לא??? (קצת באיחור ....)

למעלה