יש לי! יש לי! יש לי!

inbardaf

New member
יש לי! יש לי! יש לי!

יש לי את הדיסק של טריה!!!! (my winter storm) סוף סוף!!!!!!! וזה היה משעשע. נכנסתי לחנות מס'... ושאלתי אם יש. בדקו לי במחשב (אחרי שעשו לי פרצוף של מה זה ומי זאת ואיך מאייתים את השם) ואז אמרו לי: כרגע אין. (כמו בכל המקומות הקודמים) שאלתי על נייטוויש אבל היה להם רק דיסק אחד ועם הסולנית השניה
(לא שהיא רעה, אבל אין מתחרים לטריה
) ואז בדקתי דיסקים של within temptation ונחשו מה מצאתי בחלק שלהם? את הדיסק של טריה! לקחתי אותו ואת הדיסק שלהם הכפול של ההופעה. (מהמם!!) קצת מבאס הצרחות של הקהל, אבל התזמורת ברקע שווה את זה. עכשיו לכל מי שסביבי בעבודה יש עותק של הדיסק שלה על המחשב...
בקרוב נשמע תגובות... קיצר, מה היבוש הזה פה בפורום. ספרו משהו!

Berethor

New member
חדשות טובות! וגם אני אני יספר משהו

הלילה ראיתי בקולנוע תסרט דמדומים.
וממליץ על הסרט לכל החברים הא-מיניים כאן, אבל לא ממליץ לא-רומנטיים.
אדוארד כל כך מזכיר לי חלק מהא-מיניים בפורום, בכך שהוא שונא את מה שהוא, למרות שזה משהו עדיף. ובלה רוצה להיות המשהו הזה ולא יכולה, החיים קשים. nice movie.
אגב inbardaf(אל תרביצי לי על הכינוי אוקיי
) חשבתי שמי שבעבודה שלך על הפנים, או שחילקת רק לנשים ?
. העיקר שהצלחת למצוא, הגיע הזמן להכניס קצת מוזיקה של טריה לחיים העגמומיים.

inbardaf

New member
גם עינבר זה בסדר.. ../images/Emo13.gif

אין נשים בעבודה שלי. (באחד המקומות שאני עובדת בו יש אישה אחת. הבעיה שלו ברור אם אפשר לקרוא לה ככה...
) בכל אופן, בזמן הקרוב אני לא אראה אותה, כי לעת עתה סיימתי את החלק שלי אצלם. 'ה'בחור הכי מעצבן לא קיבל עותק ואין לי ספק שהוא לא יאהב. הוא בקטע של מזרחי.
ורק על תגיד שזה כ"כ צפוי... לגבי השאר, רק שניים הכירו את הסגנון קודם ואוהבים אותו. לשאר זו היתה חשיפה ראשונית ועוד לא קיבלתי תגובות.. לגבי סרטים: השאלתי את 300 ואני הולכת היום לראות אותו.

Xylophone

New member
ראיתי את 300 ביוטיוב

אחרי שberethor שם קטעים ממנו. יש שם את כול הסרט!!! אז יכולת גם לראות ביוטיוב אם היית יודעת
ת'אמת, לא ממש אהבתי

inbardaf

New member
ראיתי סרטים טובים יותר

לרוב אני נמנעת מסרטי אלימות כמו זה. זה בעיני גרוע לא פחות מסקס. חשבתי שבסרט הזה תהיה הרבה חכמה מעניינת וקצת התאכזבתי. אהבתי לראות את התהליך שהם עוברים כדי להפוך ללוחמים. הבנתי למה berethor אהב את הסרט. והיו שם כמה משפטים לא רעים בכלל. אם מישהוא רוצה ללמוד משהו על כוח שיש לאנשים, ולא בהכרח פיזי, כוח נפשי אמיתי שיכול עשות הרבה יותר מכוח פיזי, שיראה את הסרט ההחלפה. ספור אמיתי ומצמרר. ואם זאת נותן הרבה כוח. לפחות לי...

Xylophone

New member
עכשיו גם אני ראיתי את דמדומים

נחמד... הספר יותר יפה, אבל נרדמתי באמצע הספר ולא המשכתי הלאה
בכול מקרה זה יוצא דופן מהסרטים הרגילים וזה כבר טוב

Berethor

New member
טוב העיקר שהיה נחמד

שקוראים חצי ספר ונרדמים, לא קמים וממשיכים לקרוא
. בהחלט יוצא דופן, לטובה, וגם לא מיני. אבל למה שהיה!.
אגב אין כמו המשחק בייסבול שלהם, נכון ?. אחד הקטעים האהובים עליי בסרט. מי יודע אוליי גם inbardaf תחליט לראות.

inbardaf

New member
רשמתי ברגע שכתבת

אני עמוסה ברמות מטורפות. לעבוד בהייטק ולהיות גרושה עם שתי בנות זה קשה. במיוחד שאני עובדת רחוק מהבית. ראיתי את 300, אני אראה גם את זה. בנתיים אני בעיקר קוראת ספרים.

Xylophone

New member
כןןןןןןן

הסצנה עם הבייסבול הייתה גדולה! מוזר לי שערפדים משחקים בייסבול
והם בכלל לא לבושים בשחור. הם שיחקו בבגדים לבנים
הם אף פעם לא לובשים שחור, סגול או אדום בכול הסרט או הספר. לא יודעת, איכשהו אי אפשר לנפץ מיתוס על ערפדים עד כדי כך. יש גבול... זה לא מסתדר לי עם ערפדים. ואדוארד ובלה בכלל לא "ממהרים למיטה" כמו בהרבה ספרים וסרטים אחרים. רואים שיש להם אהבה אמיתית. הם אפילו יושנים ביחד לילה שלם (יותר נכון בלה יושנת) בלי אפילו להתמזמז. הם פשוט מדברים! ואדוארד באמת מתעניין בה, באישיות שלה ולא בגוף. הוא מסתכל על הפנים שלה ולא על איברים אחרים(אני מסתמכת פה בעיקר על הספר) זה ממש יפה ונדיר. טוב אולי זה בגלל שהוא בן 100
אבל הם מדברים הרבה יותר מדי וזה גרם לי להרדם
אם אני הייתי בת 100 בחיים לא היית מוצא אותי הולכת לבית ספר!!! ואני לא בדיוק קראתי. שמעתי הקראה מיוטיוב
אם אני לא יצליח להירדם אני פשוט ישים עוד פעם דמדומים וירדם
כמובן שההקראה באנגלית, אבל השפה מאוד קלה. אם אתה רוצה הנה קישור http://il.youtube.com/watch?v=OElofC9tknc&feature=channel_page יש שם גם את הספר הבא שאליו אני בטוח לא יגיע

Berethor

New member
../images/Emo58.gifמי שלא ראה לא לקרוא את שני ההודעות../images/Emo70.gif

עשית ספויילר! למה ציינת את זה שהם ערפדים, מי שלא ראה אמור לגלות את זה בסצנה של ' I know who you are'. אני יודע שחלק לא קטן יודעים את זה לפני, אבל לא כולם! עובדה שהיה באולם קולנוע זוג אחד דתי
. שכנראה בחר לראות לפי הקטגוריה של הסרט לא לפי מי שיש בו. וראו עד הסוף
. נ.ב למי שחושב שאני בלש שרואה כל מי שנכנס לקולנוע או יצור בעל כוחות על טבעיים, לא לתבלבל, אני אוליי בלש עם כוחות על טבעיים אבל זה פשוט בגלל שבהיום ובשעה שהייתי לא היו הרבה אנשים, וגם כי הם היו קרוב מקדימה. וכן אוליי זה בגלל שאני עובד בשב"כ.
למה שלא ישחקו בייסבול, יש המון זמן פנוי
. יש הרבה סצנות יפות, גם שבלה מבקרת בבית שלהם, ואז ג'ספר ואליס באים מהמרפסת(מטפסים מהעץ), אליס אומרת את מריחה טוב(מעניין למה
),ואז ג'ספר מסתכל על בלה כמו חתול שמסתכל על ציפור, מבט של "אני מחזיק את עצמי עוד רגע אני נושך אותך", אליס כזה מסתכלת עליו ואומרת "זה בסדר ג'ספר, אתה לא תפגע בא".
זה לא מדוייק שהם לא לובשים שחור, הם לובשים כל מיני צבעים זה נכון, אבל הם לא מתלבשים צבעוני או בצבעים בולטים, עליזים וכו, זה עדיין בגדים "רגילים" כאלה. בסדר הם לא לובשים רק שחור או תמיד שחור, אז מה, הם ערפדים הרי בכל מקרה, אני מניח שזה כדי לא לתבלט יותר מדיי וכי סתם הם מתלבשים איך שמתאים להם. לא כל ערפד לובש שחור עם אנך על הצוואר, זה לא רק בדמדומים ככה
. חוץ מזה תראי תתמונה כאן, שלוש מתוך חמש לבושים בשחור ביום הזה, אחוז גבוה
. מה גם שיש בסצנה הזאת שבלה מגלה מי אדוארד, ורואה תמונה כזאת באינטרנט, ואז מדמיינת שאדוארד והיא בלבוש שחור קלסי כזה והוא שותה לה תדם. ככה שמראים שם גם תמיתוס וגם ערפדים מכמה סוגים, אין סתירה. אפילו אדוארד עצמו אומר שהמשפחה שלו לא כמו האחרים. תראי זה כמו שתגידי שכל הא-מיניים לובשים רק ג'ינס וחולצה ירוקה, ומי שלא מתלבש ככה שובר לך תמיתוס, זה סך הכל לבוש. אם ערפדים היו לובשים רק שחור, זה קצת חשוד, לאנשים זה לא חשוד
. וזה לא שהם מתלבשים שם רע. שלא לדבר על זה שראש המשפחה הוא רופא, אז הוא חייב ללבוש לבן בעבודה.
צודקת בלה ואדוארד לא "ממהרים למיטה", ואדוארד בכלל לא ממהר לשום מקום. יש שם האהבה אמיתית, בגלל שהיא לא מבוססת על משיכה, פתוי מיני או מין, זה שהם מדברים, מסתכלים זה על זה, נמצאים פשוט ביחד ויוצאים לכל מיני מקומות זה קשר אמיתי, קשר שמבוסס על מין הוא בכלל לא רומנטי או אנושי, הוא בהמתי. לגבי זה שאת מסתמכת על הספר, זה טוב, אבל גם בסרט אפשר לראות את כל זה לדעתי. ולא חושב שזה בגלל שהוא בן 100, עם כי זה תורם להסתכלות יותר נכונה. עובדה שיש גם בני מאה שיתנהגו כמו חיות, לא חושב שזה הסיבה פה, כי זה לא בגלל זקנה וחוסר יכולת וכו, וגם הוא אפילו לא היה בקשר עם אף אחת, פשוט כי הוא לא צריך והיה לו את כל הזמן שבעולם למצוא. אם כבר זה בגלל שהוא ערפד, ערפדים הם דיי א-מיניים, לא יודע אם שמת לב לזה. חוץ מזה זה גם עניין של שליטה וחוסר רצון במין, התנהגות אנושית(או על אנושית) וכו. אחד שמצליח לשלוט ביצר שלו להרוג מישהו בשביל תזונה, אם זה לא מה שהוא באמת רוצה. יכול גם לשלוט ביצר שבנגוד לזה בכלל לא קיומי, מה גם שלא בטוח אם הוא קיים אצלם או שהוא נמוך מאוד, כמו אצל א-מיניים. מדברים יותר מדיי ?, אין דבר כזה, שידברו כמה שבא להם
. מה רצית שהם ירקדו דיסקו ?
. דבר שני, כן גם היית הולכת לבית ספר 100 שנה, אם אבא שלך היה רופא
. אבל זה קל, כי הם כבר יודעים את כל החומר כן גם אני לא הבנתי למה הם ממשיכים ללכת, או שזה כדי לשמור על שגרה ולעשות משהו, או שזה כדי לא לעורר חשד, למרות שלא ברור איך המורים לא שמים לב
. יכול להיות שלמורים פשוט לא אכפת, כמו המורים בארץ למשל
. אם הם היו תלמידי ישיבה הייתי מבין תסיבה, כי שם מקבלים הרבה כסף על זה שלומדים
. מעלים כבר הקראות של ספרים שלמים ביוטוב, לא יאמן!
,טוב נראה לי שאני ימשיך להקשיב. אגב אם בא לך, תכנסי לוידאו הזה, זה עם תמונות מדמדומים ושיר שהיה באחד האורווזיונים האחרונים.
Vampire are alive

Xylophone

New member
|ספויילר|

אוי נו באמת, כולם כבר יודעים את העלילה אני בטוחה. חוץ מזוג דתיים
ערפדים הם א-מיניים? לא הייתי אומרת. הם יותר מסורים לאהבה אמיתית, אבל לא אמיניים. לפחות לא בספר... אחרת הם לא היו מתחלקים כולם לזוגות... אם תקרא תבין. בקשר לערפדים אחרים, אין לי מושג. הם מדברים יותר מדי "דיבורי אהבה" ומה הם מרגישים אחד לשני. אם הייתה קורא הייתה מבין למה זה משעמם
אגב, הרבה אנשים ביוטיוב כתבו בתגובות שזה ספר מאוד סקסי ומפתה ובלה בלה בלה כנראה שאנשים לא יודעים להבדיל בין סקס לבין אהבה
ביוטויב יש הכול
גם את הסרט דמדומים האלו חלקית, אבל יוטיוב הספיקו למחוק
לא ידעתי שבארויזיון כבר יש שירים על ערפדים
התקדמו הייתי אומרת... ביחוד עם כול המטאל שיש שם בשנים האחרונות השיר פופי מדי בשביל שאני יאהב אותו, אבל הליריקה מקורית (בשביל ארויזיון
)

Berethor

New member
../images/Emo58.gifמתחלקים לזוגות לא אומר שהם מיניים

את טוענת שכל א-מיני חיי לבדו, יש לך דוגמה טובה כאן הפורום, inbardaf הייתה נשואה הרבה שנים, וגם עכשיו היא מחפשת זוגיות והייתה בכמה כושלות, היא לא היחידה, למעשה יש כאן הרבה כאלה שמחפשים או שסתם היו רוצים, אוליי גם שכחת את שני הנשים היקרות שבאו לתלונן פה על הבעלים הא-מיניים שלהם
, בלי להקשיב לאף עצה, נראה לי סתם באו לנזוף פה בכולם וללכת. את מבלבל ומערבבת בין א-מיני לא-רומנטי, יש הרבה שגם וגם, אבל יש גם הרבה שלא. א-מיני בעצם יכול להיות מישהו שלא רוצה מין אבל כן רוצה זוגיות, תשאלי את החברה כאן ותראי שיש הרבה כאלה, ולא אלה ששונאים תא-מיניות. עכשיו שהסברתי תנקודה הזאת, אני יסביר לך איך אני רואה את זה, אז ככה אם הערפדים א-מיניים אבל לא א-רומנטים אז הם כן יתחלקו לזוגות, מה גם שבגלל ששניהם א-מיניים אין להם בכלל תבעיה שנתקלים בה רוב הא-מינים שמחפשים זוגיות, ככה הבעיה וחוסר ההתאמה שם היא בעיקר על רקע מיני בגלל הבן זוג המיני. פשוט יצאת מנקודת הנחה שאם הם זוג זה חייב להיות מיני, אבל אם שניהם כאלה למה שזה היה מיני בכלל. אני נוטה לחשוב שהרופא הפך רק חצי מהם לערפדים, כנראה אחרי זה הם הפכו תבני זוג שלהם לכאלה, ואז למעשה אדוארד הוא לא היחיד הוא פשוט האחרון, אבל כמובן שאני לא בטוח, אוליי הוא כן הפך את כולם ועם סכוי של אחד למליירד כולם גם התאימו בתור בני זוג
. חוץ מזה אם הסרט או הספר היו מתחילים בתקופה לפני בלה, היית רואה את אדוארד חיי איזה מאה שנה לבד בלי שאכפת לו מזה בכלל, אם זה לא א-מיני מה זה א-מיני
. שלא לדבר על זה שיש להם את כל הזמן שבעולם למצוא בן זוג אם הם מעוניינים בכך בכלל. ועוד נצח להיות לבד, טוב לא לגמרי לבד. הקטע הוא שגם אם הם זוג שם, הם ישארו לנצח חברים, הם לא היו יכולים לנשא גם אם היו רוצים בכך(לא שזה משנה משהו), פשוט כי הם לא בגיל הביולוגי שמותר, בני נוער
, ומאותה סיבה כנראה הם גם היו תקועים בלימודים לנצח, מוחהחהחה. לימודים נצחייים, איזה עולם אכזר
. כנראה זה סרט אימה בכלל.
בקשר לאחרים, אני יכול להגיד דיי בוודאות שהם א-מיניים, כמו שציינתי גם בדמדומים הם עשו עליי לפחות רושם של א-מיניים, במיוחד אדוארד שחיי לפחות מאה שנה לבד. יש לזה הסבר ביולוגי בעצם האלמוות, או שזה אחד הכוחות בכלל
. יש כאלה שחיים עם בן זוג, הקטע שהם לא צריכים לא מין ואפילו לא בן זוג. כאילו יכולים לחיות בלי אף אחד כמה שבא להם. אז זה כן מעיד על א-מיניות, אם הם לא מרגישים שום משיכה בכלל ולא נהנים ממין בכלל או שהם מרגישים משיכה מאוד נמוכה ומקבלים הנאה כלשהי, לא ידוע זה גם תלוי בגרסאות השונות, ספרים וכו. זה כבר השאלה פה לא אם הם א-מיניים אלה איזה סוג, א' או ב' והתשובה היא אוליי שיש כאלה ויש כאלה. זה בטוח שהם לא יצוריים מיניים מטבעם, הם אלמיניים
. הקלאסיים אפילו משתמשים במיניות בתור חולשה אנושית, שבעצם פיתוי זה אחד הדרכים שערפדים וערפדות מושכים קורבנות, כמובן שהם עצמם חסינים לזה. הרבה מהעתיקים ובכלל הרוב חיים לבד. זה לא תמיד מנאמנות, בכלל לא דברתי על בוגדנות של אנשים, הם גם חיים לבד בלי קשר לכלום, עד כאן ההוכחות.
למה שלא היה שירים על ערפדים בארויזיון
. אם לורדי שנראים כמו מפלצות ושרים מטאל זכו בארויזיון, אז השמיים הם הגבול, הרי ערפדים לא נראים מפלצתיים אפילו, הם מסתירים את זה
, יש עתיד..

inbardaf

New member
ראיתי אתמול את דמדומים

סרט מ-ע-ו-לה!!! ממש נהנתי. יש לי מה לומר על מה שכתבתם, אני יעשה את זה כשאני אהיה צלולה יותר.. אחלה המלצה berethor - תודה!

inbardaf

New member
טוב, אני חייבת להגיב על הדיון שלכם

למרות הזמן שחלף... לגבי הלבוש שלהם וזה שהם הולכים לבי"ס - כל הרעיון היה, שהם ניסו לא להראות כמו ערפדים. הם ניסו להשתלב. בניגוד לשאר הערפדים, כמו אלו שהם נתקלו בהם, שחיים בשוליים ונמנעים ממגע עם בני אדם, פרט לצורכי אכילה..
" אפילו אדוארד עצמו אומר שהמשפחה שלו לא כמו האחרים." – הם צימחוניים..
מה שמוכיח שתמיד, אבל תמיד, הכל יחסי.
וצמחונות היא מעלה! לגבי זה שמורים שלהם לא שמים לב – לא הבנתם? 'לא מזמן הגיעו מאלסקה' !! 'ככל שנתחיל במקום מסוים צעירים יותר כך נוכל להישאר שם יותר זמן' - הם כל תקופה מסוימת נודדים. למעשה זה נראה כאילו הם קופצים בין אלסקה לעיירה השכוחה הזו. שני מקומות קרים חשוכים ועם מיעוט בני אדם. והרבה יותר קל להיות בבי"ס כשאת שם סתם בשביל הקטע. הם לא צריכים באמת להקשיב וללמוד למבחן, כי הם כבר יודעים את החומר בע"פ! לי אין בעיה ללכת ככה לבי"ס. נשמע לי מגניב. הם גם לא סובלים יותר מידי מבעיות של נעורים, כי הם בלאו הכי רוב הזמן עם עצמם ופרט לאדוארד, לכולם כבר היה בן-זוג. וזה באמת לנצח נצחים!! והאבא הרופא שלהם – זה כיסוי מעולה! קודם כל כך הוא הופך לאדם מוערך בחברה וקל יותר לקבל אותו. ותחשבו איזה מומחה הוא! הוא כבר ראה הכל, למד הכל, יודע הכל, וכל הזמן רק משתפר... לא יכול להיות רופא טוב יותר. בנוסף, יש לו נגישות לאנשים גוססים, ואפשרות להציע להם, במקום למות לחיות לנצח כערפד. כמו שהוא עשה עם אדוארד, וכנראה עם כל המשפחה שלו... לגבי הא-מיניות – די ברור שהם א-מיניים, הם הרי לא צריכים לקיים יחסי מין כדי להתרבות!
דרך ההתרבות שלהם היא ע"י נשיכה! (ובחירה להפסיק לפני שאתה הורג... שזה התגברות על היצר הכי חזק שלהם!) מגניב! בקשר ליחסים בין אדוארד לבלה (מה זה השם הזה?!
) – מדהים! לילה שלם של שיחות בלי מזמוזים! אכן סרט נדיר ומרומם! ממש אהבתי! הלואי עלי קשר כזה. (רק שלא יהיה ערפד
). הוא לגמרי לא מסתכל עליה ממקום מיני. הוא אפילו נגעל מחבורת הגברים שניסתה לאנוס אותה. 'אם רק היית יודעת אלו דברים דוחים הם חושבים'. הוא מסתכל עליה כל הזמן בעיניים. ומה שגרם לו מלכתחילה להמשך אליה, היה העובדה שהוא 'לא יכל לה'. היא היתה היחידה שהוא לא הצליח לקרוא את המחשבות שלה. (מסעדה מלאה אנשים. אני יכול לשמוע את המחשבות של כולם חוץ משלך). הסרט הזה לא סקסי בכלל. אין לי מושג איך אנשים יכולים להגדיר אותו ככה. זה סרט רומנטי בעליל ועוד רומנטיקה ברמה שבאמת עוד לא ראיתי בסרטים. לגמרי גבוהה. ולסיום – אהבתי גם את השיר. ומהתמונות שם, אפשר לראות עוד יותר, עד כמה הקשר שלהם נמצא יותר ברובד הנפשי-רוחי ולא בפיזי. ודבר אחר - קניתי דיסק של nightwish מהתקופה של טריה.

Xylophone

New member
חבל שהוא לא הרג את הגברים

שניסו לאנוס אותה. פחות חלאות בחברה. עדיף כבר שהיו הורגים חלאות כאלה מאשר בע"ח חסרי אונים שלא עשו לאף אחד כלום. אני לא רואה הבדל בין הרג בן אדם לבעל חיים. להפך בע"ח לא חטאו בכלום לעומת בן אדם, אז לא מגיע להם למות. אנשים אמרו שהספר סקסי ולא הסרט. אם תקראי תביני. איזה דיסק קנית?

inbardaf

New member
וואלה, לא חשבתי על זה

זה גם היה מספק לו מזון וגם היה הופך את העולם למקום טוב יותר.
התחלתי לשמוע את הספר, ולא נעים לי להגיד שנרדמתי כבר בקטע השני... טוב, זה בגלל שאני חולה. חשבתי שאני אשכב קצת במיטה לנוח ויקשיב, אבל הייתי כ"כ גמורה שנרדמתי.
קניתי את century child אהבתי את המילים. המוזיקה קצת רועשת לי מידי. (למרות שאהבתי חלק מהשירים והקליפים ששלחתם לי) וטריה זו טריה... נראה לי שאני אצמד לדיסקים האישיים שלה. הם יותר הסגנון שלי.

למעלה