../images/Emo58.gifמי שלא ראה לא לקרוא את שני ההודעות../images/Emo70.gif
עשית ספויילר! למה ציינת את זה שהם ערפדים, מי שלא ראה אמור לגלות את זה בסצנה של ' I know who you are'. אני יודע שחלק לא קטן יודעים את זה לפני, אבל לא כולם! עובדה שהיה באולם קולנוע זוג אחד דתי
. שכנראה בחר לראות לפי הקטגוריה של הסרט לא לפי מי שיש בו. וראו עד הסוף
. נ.ב למי שחושב שאני בלש שרואה כל מי שנכנס לקולנוע או יצור בעל כוחות על טבעיים, לא לתבלבל, אני אוליי בלש עם כוחות על טבעיים אבל זה פשוט בגלל שבהיום ובשעה שהייתי לא היו הרבה אנשים, וגם כי הם היו קרוב מקדימה. וכן אוליי זה בגלל שאני עובד בשב"כ.
למה שלא ישחקו בייסבול, יש המון זמן פנוי
. יש הרבה סצנות יפות, גם שבלה מבקרת בבית שלהם, ואז ג'ספר ואליס באים מהמרפסת(מטפסים מהעץ), אליס אומרת את מריחה טוב(מעניין למה
),ואז ג'ספר מסתכל על בלה כמו חתול שמסתכל על ציפור, מבט של "אני מחזיק את עצמי עוד רגע אני נושך אותך", אליס כזה מסתכלת עליו ואומרת "זה בסדר ג'ספר, אתה לא תפגע בא".
זה לא מדוייק שהם לא לובשים שחור, הם לובשים כל מיני צבעים זה נכון, אבל הם לא מתלבשים צבעוני או בצבעים בולטים, עליזים וכו, זה עדיין בגדים "רגילים" כאלה. בסדר הם לא לובשים רק שחור או תמיד שחור, אז מה, הם ערפדים הרי בכל מקרה, אני מניח שזה כדי לא לתבלט יותר מדיי וכי סתם הם מתלבשים איך שמתאים להם. לא כל ערפד לובש שחור עם אנך על הצוואר, זה לא רק בדמדומים ככה
. חוץ מזה תראי תתמונה כאן, שלוש מתוך חמש לבושים בשחור ביום הזה, אחוז גבוה
. מה גם שיש בסצנה הזאת שבלה מגלה מי אדוארד, ורואה תמונה כזאת באינטרנט, ואז מדמיינת שאדוארד והיא בלבוש שחור קלסי כזה והוא שותה לה תדם. ככה שמראים שם גם תמיתוס וגם ערפדים מכמה סוגים, אין סתירה. אפילו אדוארד עצמו אומר שהמשפחה שלו לא כמו האחרים. תראי זה כמו שתגידי שכל הא-מיניים לובשים רק ג'ינס וחולצה ירוקה, ומי שלא מתלבש ככה שובר לך תמיתוס, זה סך הכל לבוש. אם ערפדים היו לובשים רק שחור, זה קצת חשוד, לאנשים זה לא חשוד
. וזה לא שהם מתלבשים שם רע. שלא לדבר על זה שראש המשפחה הוא רופא, אז הוא חייב ללבוש לבן בעבודה.
צודקת בלה ואדוארד לא "ממהרים למיטה", ואדוארד בכלל לא ממהר לשום מקום. יש שם האהבה אמיתית, בגלל שהיא לא מבוססת על משיכה, פתוי מיני או מין, זה שהם מדברים, מסתכלים זה על זה, נמצאים פשוט ביחד ויוצאים לכל מיני מקומות זה קשר אמיתי, קשר שמבוסס על מין הוא בכלל לא רומנטי או אנושי, הוא בהמתי. לגבי זה שאת מסתמכת על הספר, זה טוב, אבל גם בסרט אפשר לראות את כל זה לדעתי. ולא חושב שזה בגלל שהוא בן 100, עם כי זה תורם להסתכלות יותר נכונה. עובדה שיש גם בני מאה שיתנהגו כמו חיות, לא חושב שזה הסיבה פה, כי זה לא בגלל זקנה וחוסר יכולת וכו, וגם הוא אפילו לא היה בקשר עם אף אחת, פשוט כי הוא לא צריך והיה לו את כל הזמן שבעולם למצוא. אם כבר זה בגלל שהוא ערפד, ערפדים הם דיי א-מיניים, לא יודע אם שמת לב לזה. חוץ מזה זה גם עניין של שליטה וחוסר רצון במין, התנהגות אנושית(או על אנושית) וכו. אחד שמצליח לשלוט ביצר שלו להרוג מישהו בשביל תזונה, אם זה לא מה שהוא באמת רוצה. יכול גם לשלוט ביצר שבנגוד לזה בכלל לא קיומי, מה גם שלא בטוח אם הוא קיים אצלם או שהוא נמוך מאוד, כמו אצל א-מיניים. מדברים יותר מדיי ?, אין דבר כזה, שידברו כמה שבא להם
. מה רצית שהם ירקדו דיסקו ?
. דבר שני, כן גם היית הולכת לבית ספר 100 שנה, אם אבא שלך היה רופא
. אבל זה קל, כי הם כבר יודעים את כל החומר כן גם אני לא הבנתי למה הם ממשיכים ללכת, או שזה כדי לשמור על שגרה ולעשות משהו, או שזה כדי לא לעורר חשד, למרות שלא ברור איך המורים לא שמים לב
. יכול להיות שלמורים פשוט לא אכפת, כמו המורים בארץ למשל
. אם הם היו תלמידי ישיבה הייתי מבין תסיבה, כי שם מקבלים הרבה כסף על זה שלומדים
. מעלים כבר הקראות של ספרים שלמים ביוטוב, לא יאמן!
,טוב נראה לי שאני ימשיך להקשיב. אגב אם בא לך, תכנסי לוידאו הזה, זה עם תמונות מדמדומים ושיר שהיה באחד האורווזיונים האחרונים.
Vampire are alive