יש לי! יש לי! יש לי!

Berethor

New member
באמת חבל

הוא אפילו אמר שהוא היה צריך להרוג אותם. אני בטוח שאם הוא היה הורג אותם הוא גם היה משיג מזון וגם עושה שרות לחברה, ובעיקר לנשים הבאות שהם עלולים לתקוף ואף להצליח לאנוס. אם ערפד לוקח דם מבני אדם אז עדיף שיקח מכל מיני חלאות או low lifes למינהם, למרות שברוב הגרסאות(אימה אלה מה) הורגים אנשים אקראיים ואף כאלה שביחסים טובים אתם ורק לשם תזונה. אז אומנם כאן זה היה בחלט מוצדק ובמלא זה כאלה שמגיע להם למות, ככה שיש פה רווח כפול, אבל ברור שיש הבדל בין הרג בן אדם לבעל חיים. כמו שיש תמשפט היפה "they are animals, so I slaughter them like animals", אני דווקא חושב שכל החבורה הזאת הם בהמות וחיות, אנסים שדמם מותר בכל מקרה. הסיבה שהם בוחרים להרוג חיות ולא בני אדם ברורה, שהם החליטו את זה הם חשבו על אנשים נורמליים ולא על חלאות, להגיד שהרג חיה זה כמו הרג בן אדם, זה או לעלות את ערך החיה או להוריד את ערך האדם, שלמעשה זה שנהם. שהורגים תרנגולת, פרה או צבי, לאף אחד לא אכפת, ואם זה לשם תזונה אז תראי אפילו שזה תמיד מוצדק, השאלה אם מגיע להם למות לא רלוונטית כאן, כי זה לשם תזונה. כמו משפט נחמד שאמר ערפד אחד "they should I care for humans, did you care for cattle when you was alive". בשורה האחרונה אני מסכים שצריך להרוג חלאות, ותזונה זה המעט תועלת שאפשר להוציא מהם, אבל אני מתנגד לחשיבה שדם אנושי ודם של חיות שווה. בטח שלא בחברה שלנו. ואצל ערפדים זה מתחלק, יש שרואים בתור לא יותר מבקר ויש שלא.

Xylophone

New member
שהורגים תרנגולת, פרה או צבי, לאף אחד לא אכפת,

לי אכפת! לי זה כואב! אפשר לא לאכול חיות. לא מתים מזה. אני לא רק אומרת שבני אדם וחיות הם באותה רמה, אני אפילו אומרת שיש חיות שהם ברמה יותר גבוהה מבני אדם! הסופרת של דמדומים קיטשית מדי. אני לא מבינה מה הבעיה שהוא ירצח אותם. מה, זה לא חינוכי. ובספר כתוב שהוא הורג אריות כי זה "מעניין יותר". להרוג אריה לדעתי זה איום ונורא. זו חיה יפה ואינטליגנטית ששווה ל-100 בני אדם! שלא לדבר למשל על לוויתנים ששוים לכול האנשים על כדור הארץ!!! כן, זו דעתי ועל תתווכח איתי על זה.

Xylophone

New member
ועוד משהו...

אתה לא היית במפגש הפורום האחרון. באו איזה 10 אנשים. שאלו מי צמחוני ושירים את היד. 5 אנשים לפחות הרימו את היד. זה אנשים שחושבים כמוני שלחיה גם יש ערך. אפילו המנהלת פורום למקרה שלא ידעת את זה צמחונית וגם האדומה שלנו והאדומה שהיתה לפני שנתיים. אז אתה נמצא בפורום אסקסואלים צמחוניים למקרה שלא ידעת את זה!

inbardaf

New member
אוף, באסה שפספסת את המפגש..../images/Emo10.gif

5 מתוך 10 זה חצי. אז לא הייתי נסחפת להגיד שזה פורום א-מיניים צימחוניים. למרות שהקשר נראה לי מעניין. ז"א, נראה לי שיש קשר. כי שוב אנחנו עוסקים במשהו שהוא מעל החומר והתאווה. (המקרה הזה לבשר) אגב, בחינוך של הבנות שלי, אסור לתת בארוחות בשר או עוף. גם לא בצהריים. כל הארוחות הן על טהרת הצימחונות ואחוז גבוה מהאוכלוסיה של החינוך הזה, היא צמחונית.

inbardaf

New member
גם לי איכפת, אבל...

בחיים לא הייתי משווה את זה להרג של אדם. אני מסכימה איתך למשל, שהיה עדיף שהוא יהרוג את החלאות האלו מאשר חיות. אבל באופן גורף, בני אדם הם לא חיות. הם גבוהים יותר. או לפחות אמורים להיות כאלה... לבני אדם יש רוח. לחיות אין. וזה נכון שבמובן הזה חיות יותר 'תמימות' ולא עשו כל רע, אבל זה בדיוק מפני שאין להם רוח, אין להם בחירה, אז איך בכלל הם יכולים לעשות משהו רע? אצל חיות אפשר לדבר על טבע. אריה יכול להיות מאוד אכזרי, ואין לנו זכות לשפוט אותו, כי זה הטבע שלו. חיות הורגות חיות אחרות. בני-אדם אמורים להיות מעבר לזה. אני גם חושבת, שחמור יותר מלהרוג חיה, זה להתעלל בחיות.
ואני לא מתכוונת רק למה שהחוק מגדיר כהתעללות. אני מתכוונת בעיקר למה שקורא בתעשית המזון. בלולים וברפתות וכד'. זה מזעזע ומחריד, וגם אם רוצים לאכול חיות, זה לא סיבה להתיחס אליהם בזמן שהן חיות, כאל חפץ שכל מטרתו היא להפיק כסף.
אני גם רואה בצמחונות דבר נעלה יותר. שנים ארוכות הייתי צמחונית. אני גם מסכימה איתך שהסופרת קיטשית (וכנראה גם הבמאי של הסרט). בגלל זה קצת התפלאתי שאהבת כ"כ את הסרט. אני אישית נהנתי מהרומנטיקה הקיטשית שבין אדוארד לבלה, אבל נראה לי שזה דווקא יכל להוסיף נופך מעניין של דיון פילוסופי לסרט, אם הוא היה הורג אותם. נראה שהיא נסתה להיות נחמדה מידי.

Berethor

New member
טוב לדעת שראית, ולשמוע את דעתך על דמדומים

ובקשר לזמן של התגובה, עדיף מאוחר מאשר מוקדם או לעולם לא
. נשאר לי רק לחזק את רוב דבריך. האמת היא שכל הערפדים שם, כולל "שלושת המופרעים"
, לא ניסו לראות כמו ערפדים, בכלל אי אפשר להגיד מראה של ערפד במאפיינים כאלה צרים שקשורים ללבוש מאוד מסויים, למה לא גם כל בן אדם שלא לובש חולצה לבנה וגינס הוא לא בן אדם!
. זה שרגילים לראות ערפד בלבוש קלסי מהמאה ה19 או בלבוש גותי, לא הופך את זה ללבוש "ערפדי" שכל ערפד חייב ללבוש. לכן אני לא חושב שזה רק כדי להסתיר את ערפדותם, זה גם יכול להיות שהם רגילים ללבוש לבוש רגיל. חוץ מזה בסרט, בדיוק כמו שרואים בתמונה ששיתפתי כאן, שהם לובשים גם שחור, פשוט לא רק, לא כל יום ולא כולם. אני גם מסכים עם זה שהם ניסו לא לראות ערפדים, האמת שזה פשוט יותר משחושבים, פשוט לא לשלוף ניבים בציבור ולא לשתמש בכוחות על אנושיים בפרהסיה וכו. הם נראים רגילים גם ככה, אבל עם לבוש מסויים שמאפיין "ערפדים" בציבור, במקום שאין אפילו אנשים שמתלבשים ככה(בניגוד לערים גדולות למשל) זה פחות או יותר כמו ללכת עם שלט על הגב שכתוב עליו "אני ערפד"
. לא מומלץ במיוחד כי הם באמת ערפדים. אכן הכל יחסי, הצימחוניות זה גם שנון ומצחיק, הם עדיין שותים דם, פשוט של חיות במקום אנשים, אז הם מקבלים את מה שהם חייבים, אפילו כנראה דם אכותי יותר משל אנשים(עם כל הג'אנק פוד שיש בימנו
), ההוכחה לכך היא שאדוארד הביס את גיימס
. אובכן הם חייבים דם, זה ממזון היחיד שהם צריכים, אז דם של חיות במקום דם של אנשים זה הרע במיעוטו, הופך אותם ללא פחות מפלצתיים מאדם ממוצע
. צמחוננים כי מוותרים על מנה פופולרית ומסורתית לטובת מנה שתגרום פחות נזק
(כי גם צמחוניים פוגעים בצמחיה!
). אם זה מעלה ותחליף מספק כל אחד ישפוט לעצמו, במקרה הנ"ל כנראה שכן. בנוגע למורים באמת לא הבנתי או פספסתי, סך הכל עדיין ראיתי פעם אחת ובקולנוע
. לא שמתי לב לזה שהם נודדים או דברו על כך. והבית גרם לי עוד יותר לחשוב שהם גרים שם קבוע, אבל שחושבים על זה, מעל למאה שנה של חיים אז יכולים להרשות לעצמם כמה בתים
. אני נוטה לחשוב שזה בעיקר בגלל מזג אוויר והעובדה שהם יכולים לסתובב בחוץ בשעות יום רוב הזמן, למעשה ערים גדולות וכמות האנשים רק מורידה תצומת לב מהם ותמקומות שאפשר ללמוד או לעבוד בהם וכו. גם הסיכוי שישימו לב שמישהו נעלם ושהיה אכפת למישהו(מה שלא רלוונטי למשפחה של אדוארד למשל).פשוט יכול להיות שהם לא אוהבים מקומות הומי אדם, העדפה אישית. שאת מציגה את זה ככה, זה באמת לא כזה נורא כמו שזה נשמע, אבל להגנתי אני יאמר שגרר אותי המשפט "אם אני הייתי בת 100 בחיים לא היית מוצא אותי הולכת לבית ספר!!!"
. שיודעים את כל החומר, שיש חיים פרטיים נורמליים בלי בעיות נעורים, שיש להם אפילו בני זוג קבוע והיכולת לנשוך קרציות. זה באמת לא נורא. מבריזים שיש שמש, יודעים את כל החומר ולא צריכים לחרוש. חיים חיים נורמליים והלימודים לא מרכז חייהם, זה לא סידור רע אחרי הכל
. בקשר לאבא רופא, בטוח שזה תורם לסטטוס שלהם בחברה, ושהוא מומחה ומוערך. מנצל את נצחיותו לשפר את כישוריו והידע הרפואי שלו
. זה מצויין בכל מקרה, סתם התבדחתי שבגלל זה הם ממשכים ללכת לבית הספר
. האמת שמה שאמרת נכון לגבי כל ערפד, הם יכולים לנצל תזמן להגיע למומחיות, וגם ההשקפות חיים שלהם לא שטחיות רגעיות וכו, יש להם את כל הזמן שבעולם להכל, no rush. כל אחד היה מת שהיה לו רופא ערפד, אוליי אז לא היו קורים כל כך הרבה טעיות רפואיות ורופאים גרועים
. אני נוטה לחשוב שהוא היה רופא גם לפני, ואוליי זה אחת הסיבות שהוא בחר לחיות ככה. למרות שלא בטוח. בנוגע לאנשים גוססים, בדיעבד כן, אבל לא נראה לי זה אחת הסיבות שהוא במקצוע, הוא הפך אותם לערפדים בנסיון אחרון להציל אותם וכנראה כאשר הוא היה פחות מנוסה, לשם השוואה לא נראה לי שהוא הופך עכשיו כל בן אדם גוסס לערפד, הוא מודע לזה שזה "טבעי" ויותר מדיי ערפדים זה רע, הוא אמץ אותם במקום שימותו אבל זה לא תופאה חוזרת
, נראה לי שהוא מנסה לעזור בדרכים קונבנציונליות, המשפחה שלו זה יוצא מהכלל
. בנוגע לא-מיניות, התרבות זה בכלל לא נראה לי הסיבה העיקרית, פשוט רואים שהם כאלה, רואים שהם לא מיניים!, ואני מתנגד לטענה של Xylophone שאם הם מתחלקים לזוגות הם מיניים. אגב התרבות לא קשורה, כי אפשר לחשוב שהתרבות זה הסיבה העקרית שבני אדם מקיימים יחסי מין או שא-מניים לא יכולים לתרבות, בעצם במשפט הזה חיללת את כל מה שאנחנו אומרים פה תמיד
. לגבי נשיכה זה לא כל מי שהם נושכים הופך, הקורבנות מתים לגמרי, לא הופכים לערפדים. מי שהם הופכים זה במכוון ומרצון בעיקרון, וזה מה שיפה, לא זומבי סטייל
. זה לא בדיוק התרבות, פשוט בני התמותה עושים תהתרבות בשבילם
, וזאת הסיבה שערפדים גם תלויים במישור מסויים בהישרדות האנושות, דם וילודה, המשפחה של אדוארד הוכיחה שלדם של אדם יש תחליף, אז כבר דבר אחת פחות
. אי אפשר באמת לקרוא לזה התרבות, כי זה לא יש מאין, זה המרה, הפיכה או אימוץ. העצירה לפני שהורגים זה באמת התגברות על היצר הכי חזק, שמראה על כוח רצון ושליטה עצמית מאוד גבוה, המבחנים האלה באים לביטוי כל יום, במיוחד לאלה שחיים בסביבה אנושית, ועל אחת כמה וכמה לאלה שבוחרים לחיות 'צמחונים'
, אבל שהם הופכים או שותים בלי להרוג(כמו שאדוארד עשה, בלי להפוך את בלה) אז זה במבחן הכי קשה, כי הוא כבר באמצע ה'תהליך הטבעי', זה הוא מול התאווה ומול "החיה" במגרש הביתי. כאן עובר הגבול הדק בין חטיף לערפד
. בין מזון לישות
. "מדהים! לילה שלם של שיחות בלי מזמוזים!" אווץ זה דבר כו נדיר בימנו ?
. הרי מזמוזים שיכולים לפעמיים יכולים לשמש גם לסתימת פיות או לגרום לשיחה לאבד מרצינותה ומטרתה האמיתית, הם מדברים הרבה בצורה נורמלית בגלל שהקשר הוא אמיתי. כן גם אני מאחל לך קשר כזה או לפחות ללילה בלי בלי מזמוזים
ובן זוג אחד שלא רוצה רק סקס
. בנוגע ל"רק שלא יהיה ערפד"
, אני צריך לספר לך משהו. בשפה/ סלנג הערפדי לא אומרים נשיכה(bite) ולהפוך(to turn), במקום זה משתמשים במונחים, הנשיקה האפלה(dark kiss) ולאמץ/לחבק(embrace). ככה שכל מי שאוהב חיבוקים ונשיקות לא למהר לפסול!
. אבל האמת שגם אם יש ערפדים
, הסיכוי שתפגשי ערפד ועוד ערפד שלא יראה בך חבית יין, זה בערך הסיכוי שתפגשי גבר שלא יראה בך אובייקט מיני
. אני חושב שזה שהוא ערפד זה יותר פרט טכני ומה שהוא, שלא לדבר על כך שגם בלה יכולה לצטרף, אדוארד לא שוויוני!
. בהחלט אפשר גם לראות תזוגיות עצמה בלי קשר לזה, ובעיקרון יש גם בני אדם כאלה(או שלא)
. אוליי זה גם על אנושי
. אני חושב שכל אחד שהוא לא חלאה יראה באונס דבר דוחה ופשע חמור. אדוארד מסוגל לקרוא תמחשבות שלהם ולדעת בדיוק מה האנסים חושבים ורוצים לעשות. בעוד שבלה, כנראה לא ממש הבינה מה בדיוק הם רצו והתכוונו לעשות לה. בכל אופן זה ההרגשה שלי. עובדה שאדוארד אומר לה שהוא היה צריך להרוג אותם ובלה אומרת שלא, ואז הוא אומר לה שהיא לא יודעת מה הם חושבים. צריך לציין שבלה עצמה היא בחורה חכמה ולא פחדנית, למרות שהם רבים ולמרות כל הסיכויים היא עשתה מה שהיא יכולה כדי להאבק, המקרה הנ"ל בלה אפילו הכניסה לאחד מהם בירכיה במקום הנכון והורידה לו תחשק. בלה אמיצה
. בקשר למסעדה, יפה איך הוא קורא תמחשבות של כולם שם לפי התור " כסף, סקס, כסף, סקס, חתול", ושהוא אומר לה שהוא לא יכול לקרוא את שלה, היא שואלת אם משהו לא בסדר אתה, הוא עונה לה " אני מספר לך שאני קורא מחשבות ואת חושבת שמשהו לא בסדר אתך"
. אוליי הוא לא מצליח לקרוא את המחשבות שלה בגלל שהן לא כאלה שטח

inbardaf

New member
ראיתי רק פעם אחת ולא באיכות משהו

דרך אתר 'הורדות' אני מאמינה שאני אראה את זה שוב בהזדמנות, בצורה יותר נורמאלית. אין לי שום ידע מוקדם מיוחד על ערפדים ומעולם לא חקרתי בנושא. כל מה שכתבתי, כתבתי מתוך ההבנה שלי את הסרט. אם כבר יש לי הבנה למשהו, זה לנפש. וכן, " אווץ זה דבר כה נדיר בימנו ?" אם גברים מנסים להשכיב אותך אחרי כמה שעות שהם הכירו אותך, אז אחרי קרבה כזו? אין סיכוי שהם לא ינסו לחתור ליותר.... תודה על האיחולים! מהפה שלך לאלוהים... "אבל האמת שגם אם יש ערפדים, הסיכוי שתפגשי ערפד ועוד ערפד שלא יראה בך חבית יין, זה בערך הסיכוי שתפגשי גבר שלא יראה בך אובייקט מיני" - חחה, אהבתי!
לגבי התרבות וא-מיניות: קודם כל, זה שהם התחלקו לזוגות, לא שולל את א-מיניותם. בזה אני בהחלט מסכימה איתך. זה ברור. מה שניסיתי לומר, הוא שמקורו של יצר המין הוא בצורך להתרבות. נכון שאנחנו כבני אדם יכולים להתעלות מעליו ולא זקוקים לו לצורך רביה, אבל זה תהליך שאנחנו צריכים לעשות. ערפדים לא מתרבים דרך מין. לכן גם אין שום סיבה, לא עתיקה ולא עכשווית, שיהיה להם בכלל יצר מיני. זה מה שניסיתי לומר. ולכן, מהמקום הזה, הגיוני שהם א-מיניים. מעבר לכל ההתנהגות של אדוארד ומשפחתו שמחזק את הנושא. ואני בטח לא מחללת מה שאנחנו אומרים פה תמיד. לפחות זו לא היתה כוונתי. " אני מספר לך שאני קורא מחשבות ואת חושבת שמשהו לא בסדר אתך" - זה לא מצכיר לך קצת את העובדה שיש אנשים א-מיניים שחושבים שמשהו לא בסדר איתם? זה שאנשים רואים באונס דבר דוחה, לא אומר שהם רואים בחשיבה מינית דבר דוחה. כלומר, נניח שהם רק היו חושבים מה בא להם לעשות לה, מבלי לנסות לעשות את זה. לדעתי, אדוארד, עדיין היה חושב שזה דוחה.. לזה לפחות התכוונתי. ואני לא חושבת שהוא לא הצליח לקרוא את המחשבות שלה רק בגלל שהן לא היו שיטחיות. נראה לי שהיא עצמה היתה אישה באיכות אחרת. בסרט (ובספר קצת יותר) היא מדברת על זה שהיא תמיד היתה סוג של אאוטסיידר. שאף פעם היא לא באמת השתלבה. היא גם מתיחסת לזה שיש לה עור חיוור, למרות שהיא גדלה במקום עם שמש ולמרות שלא הגיע יחד עם זה עיניים כחולות. כאילו לא היתה לזה שום סיבה. ונראה לי שניסו לרמוז כאן על קרבה מסויימת בינה לבין עולם הערפדים. (שגם הם חיוורים) .

avi1283

New member
המלחמה

השפיעה כנראה גם על הפורום, אני מסכים אגב עם מה שרשום בחתימה שלך. תתחדשי על הדיסק, אני כבר לא זוכר מה זה לקנות דיסק ולא להוריד אותו.

Berethor

New member
צודק

אבל הכי קל להאשים אותי, ותתבייש שאתה לא זוכר מה זה לקנות דיסקים
. פה בתפוז תומכים באמנים.

inbardaf

New member
על זכויות יוצרים שמעת?

לא שאני צדיקה כזו גדולה, אבל מעולם לא השתמשתי באימיול ודומיו. אם אני באמת אוהבת משהו, אני קונה אותו. זו העבודה שלהם... במיוחד של יוצרים ישראלים שזה הרבה יותר משמעותי עבורם. חוץ מזה הכי כיף זה דיסק מקורי עם חוברת שירים.
אם זה בגלל המלחמה אני רואה את זה לחיוב. בחיטוט בעבר של הפורום, זה נראה יותר כמו תופעה רווחת. כנראה שכשפורום מוגדר כ'לא', זה לא משאיר הרבה מרחב לשיחה, אלא אם כן מדברים על דברים אחרים. היום בגן של הבת שלי היינו צריכים לרשום טלפונים ושמות של איש קשר במקרה חירום.
ואני בכלל גרה בצפון. אני יודעת שיש כוננות לקראת התחממות באיזור. אני מוקפת בעבודה באנשי מודיעין
והם בכוננות לגיזרה הצפונית כבר הרבה זמן. נקווה שזה ישאר כוננות בלבד... אחי גויס למחלמה בעזה.

inbardaf

New member
לגבי החתימה שלי

במשך תקופה ארוכה הלכתי עם צמיד שהיה רשום עליו: הלב שלי עם שדרות הניתוק וההתעלמות של רוב הציבור, כלפי מה שמתרחש שם כבר 8 שנים הדהים אותי כל פעם מחדש. הרבה אנשים שראו את הצמיד הגיבו בשאלה: מה, את גרה בשדרות? דבילים. אם הייתי גרה שם, למה הצמיד? אז הרבה יותר מהלב שלי היה שם. אז החיים שלי היו שם. אנשים פשוט לא קולטים מה עובר על האנשים שגרים שם. כל הזמן מתעלמים במדינה שלנו מהפריפריה בצורה כ"כ בוטה. גם קודם לא היה שם ממש חיים, אז עכשיו? כאילו שהם לא דפוקים מספיק...
מלחמת לבנון השניה היתה בקושי חודש. החודש הזה צרוב בתודעה שלי ושל הבנות שלי כמשהו מאוד גדול וארוך. עד היום אני קולטת אותם מידי פעם משחקות בטילים שנופלים וריצה למקלטים. וזה היה רק חודש... כל פעם מחדש מדהים אותי לגלות שזה היה בקושי חודש. וזה היה בחופש הגדול ורוב הציבור פשוט הלך לבלות במרכז. עכשיו, נסו להבין מה עובר על אנשים שחיים ככה שמונה!! שנים!!! אני לא מסוגלת אפילו לדמיין את ההרגשה של חיים בפחד תמידי ואין סופי ללא שום תחושה שלמישהוא בכלל איכפת ושמשהו הולך לשנות את זה. שמונה שנים!!!
אני מקווה שמה שקורה עכשיו ישנה את המציאות לחיוב. מקווה מאוד. ומקווה שיהיו לנו כמה שפחות אבדות ונזקים.

Xylophone

New member
יופי!!!

מוזר שהיית צריכה לחפש כול כך הרבה. אני תמיד הייתי רואה את הדיסק שלה בכול חור
ועוד חשפת אנשים לטאריה! זו ממש התקדמות! והכול תודות לפורום
אני קניתי מחליק לשער

inbardaf

New member
כן, כל התודות לפורום

ולרשימה שלך לבן זוג אידאלי
בגלל זה נחמד שאנחנו לא מגבילים את עצמנו בנושאי השיחה.. כשאני מגלה עולם, אני ישר רצה לספר לחבר'ה.... מי שלא מתאים לא, לא צריך. מספיק שיהיה עוד אחד שיפתחו לו העיניים כמו לי..
ותתחדשי על המחליק!!! המצאת המאה, אם את שואלת אותי.... איזה קנית בסוף?

snoopytush

New member
../images/Emo6.gif

אני בבחינות ויש שלי טונה חומר לקרוא שלא קראתי במשך השנה.........
אחד החסרונות בלימודי פסיכולוגיה זה שכולם מנתחים אותך כל הזמן והחברות החמודות שלי כל הזמן מדביקות לי מחלות נפש על ימין ועל שמאל...
חוץ מזה הופעתי בעיתון כי חברה שלי כתבת וגררה אותי להצטלם בחדר כושר והמצחיק הוא שאני לא עושה כושר ובכלל כל קשר ביני לבין הכתבה מקרי בהחלט!

inbardaf

New member
לומדת פסיכולוגיה?

מגניב... בהצלחה בבחינות! והחלמה מהירה מכל המחלות...
הם יודעים שאת א-מינית? איך סטודנטים לפסיכולוגיה מגיבים לנושא?

snoopytush

New member
../images/Emo9.gifתודה אבל אין לי חתימה

סיפרתי להרבה אנשים בוא נאמר שאם משהו יצא אצלינו במעונות מהארון ויאמר שהוא אמיני הם כבר ידעו מה זה... אבל אני קצת מצטערת שסיפרתי לבנים כי למרות שבגדול המבחר שם לא משהו בעיני זה עכשיו די חוסם לי אפשרויות... אבל האמניות שלי מוזרה לכן אני לא ממש בטוחה שאני אמינית כמו שאני מינית בהדחקה אבל זה כבר סיפור אחר... נראה לי אני פשוט צריכה ללכת למהפנט או משהו כזה.

למעלה