יש לי! יש לי! יש לי!

inbardaf

New member
עשית קצת מישמש מהתגובות

זו היתה תגובה ל-Xylophon. החתימה והפרצוף הצוחק. בגוף ההודעה ענית לתגובה שלי אליך, רק שזה לא המיקום הנכון, כי זו היתה תגובה אחרת. ואם כבר, אז אהבתי את הכינוי שלך.. קיצר, לא חשוב. אני יודעת שאין לך חתימה. אני אומנם לא לומדת פסיכולוגיה, אבל מתעניינת בתחום וקוראת ה-מ-ו-ן, ובעיקר מתבוננת. כשמישהוא בפורום מעניין אותי, אני תמיד קוראת את החתימה שלו ומעיפה מבט בעולם המשתמש. אפשר ללמוד מזה הרבה, אפילו שרוב האנשים מנסים להתחבא מאחורי מעטפת בדיונית. המעטפה הבדיונית עצמה, מעידה עליהם משהו. בעיקר על מה הם היו רוצים להיות ואיך הם היו רוצים שיראו אותם. זה שאין לך חתימה גם אומר משהו. בנים אכן נרתעים מהעובדה שבחורה מצהירה שהיא א-מינית. במיוחד שהם חושבים על זה במובן של א-מיני טהור. (סוג א'..) כשספרתי בעבודה, מישהוא אמר לי: אל תספרי את זה לבנים שאת יוצאת איתם. הם ירתעו ויחשבו שמשהו לא בסדר איתך. מצד שני אולי עדיף ככה. א-מיניות חוסמת הרבה אפשרויות לזוגיות, זה לצערי נכון. אני לא חושבת שהא-מיניות שלך מוזרה. אם היא מוזרה, אז גם שלי מוזרה, כי אני מזדהה עם הרבה דברים שכתבת בהקשר. (אני מתכוונת למה את אוהבת/לא אוהבת וכאלה. לא לוויכוח שהיה לנו על מעלתה של הא-מיניות.) אני חושבת שיש כאן בפורום מגוון לא קטן של א-מיניים. אני חושבת שאת אדם מאוד רומנטי שמחפש אהבה ומגע, בזמן שא-מיניות נותנת הרגשה שזה נמנע ממך בגלל היותך כזו. נראה לי שבגלל זה את לא שלמה עם מה שאת והיית רוצה להיות אחרת. אולי איפה שהוא, את חושבת שאם היית בחורה נורמלית=מינית, היית מוצאת בן-זוג והיית יותר מאושרת. גם אני פעם חשבתי שיש לי מיניות מודחקת ושאני צריכה לעשות היפנוזה כדי לגלות איזה בור אפל מעברי שאני לא זוכרת גרם לזה... היום אני חושבת שזו אני וזה גם לא משנה לי כבר למה. אני אולי לא א-מינית במובן המובהק של המילה, ואני כן חשה משיכה מינית, אבל אני בהחלט יכולה ומעדיפה! להסתדר בלי מין בחיי. התחלתי להשלים עם העובדה שכנאה לא יהיה לי שוב בן-זוג, כי כבר ממש נמאס לי מגברים בכלל ומהמיניות שלהם בפרט-במיוחד. כל כך קשה למצוא מישהוא טוב, וכשאת כבר נתקלת באחד כזה הוא לרוב תפוס.
איזה סיבה יש לבחור טוב להיות פנוי?ובמקרה שלי, גם אם הוא פנוי, למה לו לצאת איתי, כשיש כ"כ הרבה רווקות בגילי ומטה והוא יכול להרשות לעצמו לצאת גם עם בחורות שצעירות ממנו בהרבה. (ושפויות ממני בהרבה
ובלי תיק של ילדים וגרוש על הגב
)

inbardaf

New member
הייתי צריכה לנחש...

אחרי שקראתי כ"כ הרבה שירים כאלה. התרשמתי מאוד מהמילים של השירים. אין ספק שהשירים בסגנון הזה עמוקים יותר. אני שומעת עכשיו את טריה ברקע
(I walk alone)

למעלה