"יש לי מישהו להכיר לך"

תחת גשר

New member
"יש לי מישהו להכיר לך"

בגלל שהבדידות שלי כל כך שקופה למי שמכיר אותי .
ולא כי אני משתפת בחיי האינטימיים להפך זה תמיד בהיחבא ואני גם לא אחת שמרחמת על עצמה (לפחות לא בפרהסיה:)
אלא כי אני באותה סביבת חברים, חברים של חברים, חברים מהעבודה כבר מספר שנים ותמיד התשובה שלי שלילית לשאלת ה "יש לך מישהו?", והסטטוס שלי בפייסבוק לא משתנה.
אז המשפט "יש לי מישהו להכיר לך" חוזר על עצמו בתדירות קרובה.

אז גם היום מישהו מהעבודה אמר לי "יש לי מישהו להכיר לך!"
אני תמיד מתלבטת עם עצמי ללכת על זה? או לא?
נכון, זו דרך מעולה להכיר.. כי אם מי שמכיר אותי חושב שהאדם הזה יכול להתאים בטוח יש משהו משותף!
ומצד שני אני מעדיפה להימנע מההשלכות של מה שאספר לו עליי ואיך הוא יחווה אותי לאוזניים של אלו שהכירו בנינו. ואני לא מדברת על שלושת החברים הטובים שלי שיודעים עליי הכל אלו אנשים מהיום-יום שלי שמכירים אותי כלפי חוץ וגם קצת מהפנים אבל לא את ה-כ-ל.
אז כן, אני פחדנית ומעדיפה למנוע מעצמי את המבוכה שתבוא אח"כ באם יהיה גרוע .. שחוץ מזה שרע לי ביני לבין עצמי אצטרך להסתובב ליד כולם עם הזנב.
אז עד היום תמיד סירבתי להצעות האלו בתירוץ כזה או אחר ( "לא הסגנון שלי"/"אני לא חושבת"/"אני אחשוב על זה"/"שקר כלשהו").

איך אתם מתמודדים עם המשפט הזה?
ואל תענו שזו עוד פלטפורמה להיכרות (יודעת). אלא איך בתאכלס אתם פועלים? מה... הולכים על זה? שופכים את הקישקע? שומרים בפנים בדייטים הראשנים? מה אתם עונים בשאלת "הקשר האחרון/ כמה זמן את לבד?"האם הולכים על חבל דק ליד האנשים האלו? ואם לא הלך? מה עם המבוכה ביום למחרת מזה שהכיר בניכם? קרה לכם?

זה בדיוק מה שקרה לי השבוע

בעבודה החליטו "להתלבש" עליי ולהכיר לי איזה מישהו..לא היה לי נעים כי הבחור שעובד איתי ממש אחלה אז הסכמתי. מה יש לי להפסיד? לא ילך, לא קרה כלום.. אני בוודאי לא מתכוונת לשפוך את כל קורות חיי בפגישות הראשונות, זאת טעות לדעתי..אפשר להתחמק מזה באלגנטיות וככה אם לא ילך אז הסוד הכמוס שלי ישאר איתי.
האמת שניסו לשדך ולהכיר לי הרבה וכל הזמן מצאתי תירוצים כי אני לא אוהבת בליינד דייטים..אבל עכשיו אני מנסה יותר לזרום ולקחת את זה בקלילות.

תחת גשר

New member
הלוואי והייתי קלילה יותר

אני מתקשה להאמין שאפשר לחמוק ככה באלגנטיות
הרי זה בליינדייט! חייבת להיות שאלה מפילה בנושא הזוגי בתחום השאלות המייגע של "ספרי לי על עצמך".

יאללה שיהיה בהצלחה (תעדכני חח)

Hawkgirl

New member
ככה זה היה עם בן הזוג הקודם שלי

בערך, יותר נכון לומר.
הוא חבר טוב של החברה הכי טובה שלי, והיא דחפה אותי לתת לזה הזדמנות.
במהלך הקשר הקצר, כן, בוודאי ששיתפתי אותה, סיפרתי לה איך היה בדייטים וכו'... היא בעיקר גם שאלה בהתחלה כדי להתעניין. לאחר מכן שאלה פחות ואני פשוט סיפרתי מיוזמתי.
שזה נראה לי הדבר הכי טוב שאפשר לצפות לו. לגיטימי לחלוטין שישאלו אותך(או אותו) איך אתם מסתדרים בתחילת הקשר ואחרי כמה זמן להפסיק ולתת לכם להמשיך לבד עם האופציה שאתם תספרו לסובבים איך ומה הולך {:

במקרה שלי, זה נגמר בצורה קצת מכוערת שאפילו החברה הטובה שלי קצת יצאה עליו מהיחס שהוא נתן לי. ועד לאותו רגע גם סיפרתי לה הרבה דברים לא נעימים עליו.
כל אלו לא גרמו לה לראות אותו(או אותי) באיזה אור שלילי, או לנתק קשר או כל דבר בסגנון.
היא הרי מכירה את שנינו, גם אתם הצדדים הטובים וגם הצדדים הפחות טובים. אפילו היום אם הוא עולה בשיחות שלנו בדברים פחות טובים, שתינו מסכימות שזה האופי של הבחור.

לא כולנו מושלמים, אבל אם אלו חברים מספיק טובים שמכירים את האופי שלך, תאמיני לי שהם כבר מעכשיו מכירים גם את הצדדים הפחות טובים שלך, אז הם לא אמורים להיות מופתעים אם מישהו אחר יספר עליהם.

תחשבי עם עצמך יותר, עד כמה "השדכנים" האלו באמת חברים טובים שלך ומה האופי האמיתי שלהם לפני שתסכימי להיפגש עם הבחור.
אם את לא רואה אפשרות כזו שהם יפנו לך את הגב, ושהם חברים טובים עם ראש פתוח - לכי על זה, למה לא? {:

זה לא קורה לי הרבה אבל קרה

לאמא שלי יש בת דודה שיש לה נטיה לעזור יתר על המידה. אני יודעת שזה נובע מטוב לב אבל היא ממש מעצבנת בקטעים האלה! (לא רק בדברים כאלה
)
אז כמו שהיא מציעה מקומות עבודה שלא רלוונטיים, יצא לה גם לנסות להכיר לי.
לא שהסכמתי...
אני תוהה אם חברה היתה מציעה לי להיר מישהו, אם גם אז הייתי בכזה אנטי.
אבל בגדול, אני לא חושבת שמישהו יכול לקלוע לטעם שלי וזה עוד יותר מרגיז אם השידוך נעשה מטעמים מפגריים ולא רלוונטיים כמו במקרה של אותה בת דודה של אמא.
ולא הייתי יכולה לפתוח קשר או אפילו דייט בנוחות ולדבר חופשי כשאני יודעת שהאדם הזה קשור למישהו אחר בחיים שלי, בעיקר אם המשדך זה לא מישהו שבאמת מכיר אותי או קרוב אלי.

אני פשוט...

שונאת את המשפט הזה!!

בכל רמח אבריי,אני שונאת את המשפט הזה!!

במהלך השנים משפחתי וחבריי וחברותיי ניסו להכיר לי אבל הם הבינו שרצוי מאד שהם לא יתערבו יותר...

אני מבינה את הכוונות הטובות שלהם ויודעת שזה נעשה ממקום של אהבה ואפילו דאגה אבל...

No More!!

אני ממש לא מומחית בנושא

וזה כמובן עניין אינדיבידואלי, אבל לדעתי, לא צריך להסכים להצעות כאלה מאנשים שלא מכירים אותך טוב. זה די מגוחך. יש כאלה שחושבים שאם את רווקה ומישהו אחר רווק אז אתם מתאימים.

פעם מישהי במקום העבודה שלי, שיצא לי לדבר איתה באופן חד פעמי אולי דקה, החליטה שאני מתאימה למישהו שהיא מכירה. היא פנתה לאחת שעובדת איתי יותר מקרוב בכדי לברר אם אני פנויה (שזה מידע שאני לא משתפת בו אנשים בעבודה, אבל כמובן שיודעים שאני לא נשואה). הייתי במצברוח כזה של "וואלה, למה לא", וכך ניתן האישור לאותו בחור להתקשר אליי.

זה שלא מצאנו ביננו שום התאמה, וגם התברר שאנחנו גרים נורא רחוק, זה מילא. אבל במהלך השיחה הבחור קלט פתאם שה"שדכנית" בכלל לא מכירה אותי, ואי אפשר היה לפספס מעבר לטלפון את השוק שזה גרם לו.

"לא צריך להסכים"... "זה מגוחך"...

למה בעצם? מה יקרה? מקסימום שורפים ערב.
מה שכן - פרטים כמו מרחק המגורים וכל זה כדאי לברר לפני הפגישה, אחרת זה באמת בזבוז זמן.

לשרוף ערב זה לא עניין כל כך קליל לרובנו

ואני כמובן לא הגעתי לשלב הזה, הכל היה טלפוני.

היות שה"שדכנית" ידעה עליי מעט מאוד פרטים, ציפיתי שלפחות בדברים שהיא יודעת (כמו איזור מגורים) תהיה התאמה, ולא כך היה. אני מבינה שהידיד שלה נעלב מכך שהיא שידכה אותו למישהי לא מוכרת. יש בזה משהו שמרמז שהיא רואה בו מקרה נואש (לא שאני שידוך נחות או משהו, אבל בכל זאת, נראה שהיא לא טרחה לברר עליי הרבה פרטים).

אה, נו- אז לא נגרם כל נזק

יפה שלפחות לא פסלת

לגבי "מקרה נואש" - דווקא אפשר היה למנף את זה למקום הומוריסטי, לצחוק על זה יחד ולשבור את הקרח - ואז אולי למצוא משהו משותף

אבל כן, הזוי שהיא לא טרחה לברר התאמה בסיסית כמו אזור מגורים וכאלה.

A 26 cm Schlong

New member
הבעיה שלך

והיא לא רק שלך, שמעתי את זה מעוד הרבה אנשים, שאת מתייחסת לפגישה עיוורת, כאל מטלה. "לשרוף ערב"??? אפשר לחשוב שהיומן של כולכם מפוצץ במטלות שאין לכם שעה "לבזבז" על משהו שעשוי לשנות את חייכם.

ברגע שתחשבי על הפגישה הזו כעל הזדמנות לצאת לבלות, ואולי, רחמנא ליצן גם ליהנות, ולא כעל פוטנציאל לחתונה, אולי הדברים יראו לך אחרת.

מעולם לא דחיתי הצעה להיפגש עם מישהי שסידרו לי, יצאתי להמון פגישות עיוורות, מרובן באמת לא יצא כלום במישור הזוגי, אבל בכל פגישה כזו הכרתי עוד בנאדם, עוד דעות, עוד מחשבות, נהניתי מכל שנייה. שתיתי, אכלתי, ביליתי. מה צריך יותר מזה? לפעמים זה נחמד ככה לשבור שגרה, גם אם בסוף הערב נפרדים כידידים.

A 26 cm Schlong

New member
מנסה להתסיס שלא לצורך?

או שאני מדמיין את זה?

(לא מאמינה? אני דווקא זוכר הרבה פעמים שחלקת עמי מחשבות דומות. זה היה לפני שלבשת את השמלה הכחולה. RING A BELL?).

Elle992

New member
חס ושלום! אני בחיים לא מתסיסה שום דבר

דימיינת לגמרי

אמרתי שאני לא מאמינה שאני מסכימה איתך כלומר זה היה בציניות, כלומר סתם יצא לי ככה בלי כוונה(כי אנחנו טיפוסים שונים אז לפעמים קשה לי להאמין שאני מסכימה עם טיפוסים ששונים מימני, סך הכל)

ואכן היו לא מעט פעמים שהסכמתי עם דברייך.

dori78

New member
זה לא עניין של מטלה.

יש לי העדפות מסויימות בבחירת חברים, לא רק בני זוג.
אז כן, יכול להיות מצב שאני אצא לבליינד דייט ואכיר מישהו חביב, שלא ייצא מזה שום דבר במישור הרומנטי אבל אני לא ארגיש ש"בזבזתי" ערב, כי עם בן אינטליגנטי שיש לי על מה לדבר איתו תמיד יכול להיות נחמד. מצד שני - יכול להיות מצב שאני אגיע לפגישה ואגלה, ששידכו לי מישהו שמעשן (סליחה, מסריח לי, זה לא אישי נגד המעשנים - זה אישי נגד הסיגריות), שאין לנו שום תחום עניין משותף, שהוא לא ברמה שלי (יכול להיות ברמה גבוהה או נמוכה ממני) ואין בינינו תקשורת בסיסית. במצב כזה, אני כבר באמת לא רואה שום אפשרות להנות מהחוויה...

dori78

New member
אוף, אני לא מרוכזת.

בן = כמובן התכוונתי לבן אדם.
וגם נלחץ לי ה"שלח" מוקדם מדי.

גם אתה לא מעוניין להיפגש עם אנשים שאין לך מה לעשות איתם, אתה לא אנתרופולוג ויש לך העדפות מסוימות.
ככה שאני לגמרי עם סתוונית בעניין הזה - מי שמתעקש לשדך, שישתדל לפחות להכיר את המשודכים ולהתחשב במאפיינים שלהם...

Elle992

New member
למשפט האחרון..בהחלט צריך לנסות

להשתדל להתאים קצת בין שני המשודכים, אחרת זה יוצר מצב לא נעים בכלל.

למעלה