"יש לי מישהו להכיר לך"

dori78

New member
אז זהו,

שאני לא מעוניינת לבלות (ולכלות) את זמני בפגישות מיותרות עם אנשים שלא מעניינים אותי.
בדיוק כמו שאני עשויה לשעמם למוות אנשים מסוימים, אגב.

עד כה לא היו לי הפתעות, מי שנקרא לי מעניין בצ'ט או במיילים נשמע לי מעניין גם בטלפון והיה לי מעניין גם במציאות.
זה לא אומר שמכל פגישה כזו יצא קשר רומנטי או אחר, אבל בהחלט כמו שכתבת - שתיתי, אכלתי, נהניתי.
בפעמים הבודדות בהן הלכתי נגד "תחושת הבטן" שלי בנוגע למשודך הפוטנציאלי - באמת שניסיתי, אבל מצאתי את עצמי מגרדת נושאי שיחה מתחת לאדמה, רק כדי להימנע משתיקה מביכה. באחת מהפעמים זה התדרדר עד כדי "כמה אנשים אנחנו מכירים שמתו במלחמת לבנון השניה" (זה היה הנושא האקטואלי הכי חם באותם ימים). כבר יצא לי גם לשבת עם בחור, שלמד לתואר שני בכימיה ולא דיבר על כלום, ככה שמצאתי את עצמי מגרדת שאריות של זכרון קלוש משיעורי הכימיה בתיכון ומשרטטת מבני מולקולות על המפית. סליחה, אבל זו לא חוויה נעימה ובטח שלא הייתי מעוניינת לחזור עליה.

אני פתוחה למפגשים עם הרבה אנשים, יש לי לא מעט תחומי עניין וידע כללי (שטחי אך) רחב.
אני יכולה בהחלט לנהל שיחות על לא מעט נושאים ולהתרשם מאופיו של אדם, משפת הגוף שלו ומעוד כמה פרמטרים במהלך הדייט. אני לא מדברת כדי לדבר, אלא כי אני מאמינה שתוך כדי שיחה אפשר להכיר.

יהיה לי הרבה יותר נעים, אם מישהו מנסה "לעזור" לי (למה אנשים חושבים שאני זקוקה לעזרה, למען השם?)
מתוך היכרות אמיתית"סדגש| איתי ועם הבחור שמנסים להכיר לי, מתוך מחשבה אמיתית שיכול להיות בינינו חיבור.

כמו שכבר כתבה פה מישהי (סתוונית?) - זה שאני רווקה והוא רווק, זו לא סיבה מספיקה.

מה שמצחיק זה

שכל המקרים (הלא רבים) שבהם מנסים לשדך לי, מגיעים מאנשים שלא מכירים אותי.
אלה שמכירים אותי טוב יודעים שיש לי אישיות מורכבת (לטוב ולרע
), שרוב הגברים לא מתאימים לי (ואני לא מתאימה להם), שאני יודעת מה אני מחפשת ומה לא, ושאין לי בעיה לחפש בעצמי.

askimosi

New member
חוויה אומנם לא תהיה משהו...

אבל תהיה לך הזדמנות,להנות מהאוכל(אם כי אני בספק עם יש ריח
ברקע
)ואוליי לגלות כמה דברים חדשים גם אם הם לא בדיוק מעניינים אותך(מבחינת טיפוס,תחביב).
אני מעדיף להסתכל על חצי הכוס המלאה של העניין.

בעד לחוות עולם שונה,
אסקימוסי

פוטנציאל לחתונה?

עדיין לא הבנת שאני לא בקטעים האלה?

ברשותך, אתה לא ממש מכיר אותי, ולא יודע מה יש לי לעשות בשעות הפנאי, ומהן הרגשות שלי לגבי בילויים (עם/בלי מרכאות) כאלה או אחרים. סבבה שנהנית מהמון פגישות עיוורות, אבל לא כולם כמוך.

אז עם הגישה הזאת - תמשיכי להישאר לבד.

ושום דבר לא ישתנה.
זכותך - אם זה מה שאת רוצה, כמובן - אבל אם - כדאי מאוד להתחיל לשנות כמה דברים.
(אני לא מדברת ספציפית על בילויים, אלא על כל מה שעולה מכל הדיון הזה).

את לא מכירה את הגישה שלי

ובטח לא את ההיסטוריה הזוגית שלי.
אבל את צודקת, להיות לבד זה לא אסון מבחינתי.

שלונג, אני מסכימה איתך הרבה יותר מדי לאחרונה!!
והפעם לכל מילה ומילה.
בעיקר ל"אפשר לחשוב שהיומן של כולכם מפוצץ במטלות שאין לכם שעה "לבזבז" על משהו שעשוי לשנות את חייכם."
אחת הסיבות שהתחלתי מאוחר היא בדיוק ההתנהגות המתחמקת והפוסלת הזאת. כיום גם לדייטים הכי גרועים בחיי אני מתייחסת כחוויית למידה (שלא לדבר על כמה קוריוזים משעשעים במיוחד), ורק מצטערת שלא יצאתי ליותר.

אני לא התחלתי מאוחר, להיפך

ומעבר לזה, אם את או שלונג ממש מתעניינים בגישה שלי לגבי היכרויות, אני יכולה לקשר לשרשוריפלצת שהשתתפתי בהם בנושא. יש לי הרגשה שלא תהיו מעוניינים בזה (ביחוד שלונג, שכבר יודע שהוא לא רוצה להכיר אותי
מעניין שלא הצעת לנו להפגש לדייט - אולי זה ישנה את החיים של שנינו?
)

יום טוב,
סתוונית.

למה לא לענות ש...

שזו עוד פלטפורמה להיכרות? הרי זה בדיוק כך.
אני לא ממש מבינה למה לפסול אפשרויות שונות. לא שצריך להיות נואשת ולהסכים לכל דבר, אבל מאידך - גם לא לפסול בצורה כ"כ גורפת.

את המשפט עצמו אני לא מחבבת כלל.

כי הוא באמת לא מגיע מאנשים קרובים ולא נוח לי איתו. כשחושבים על זה, מה הקטע עם עמיתים לעבודה והמשפט הזה? זה מגיע בעיקר מהם. ומאיזו חברה של ידיד שהיא מאוד ישירה וקצת inappropriate בהתנהגות הכללית שלה. אבל לא יצא לי לקבל את ההצעה.

בכל מקרה, תמיד אפשר לשאול כמה מילים על הצד השני ואם מחליטים ללכת על דייט, להתנהג כמו בכל מקרה רגיל. למה לשפוך יותר מידע? זה עדיין אדם זר, רק עם מכרים משותפים. אני מאמינה שאדם עם קצת הגינות לא ילך לדווח את כל מה שתספרי לו לחבר המשותף.

Nurikabe

New member
אף פעם לא הכירו לי מישהו בצורה כזאת

תמיד כשניסו להכיר לי מישהו זה היה במסיבה, יציאה לפאב ביחד עם עוד אנשים או משהו כזה. לדעתי, זאת דרך טובה להכיר אנשים.
אין לי מושג אם הייתי הולכת על בליינד דייט, זה כבר יותר מלחיץ.

זו דרך מצויינת

להפגיש אנשים באירוע משותף, ורצוי לא להכריז שהנה כאן מתבצע נסיון שידוך. יותר נעים לכל הצדדים, כולל לשדכנים.

Nurikabe

New member
היה לי ברור שזה סוג של ניסיון שידוך,

וזה בסדר. זה עדיין פחות מחייב ומלחיץ מבליינד דייט, זה יותר טבעי ונוח.
המשדכים לא השתמשו במילה שידוך, הם רק אמרו שיש מישהו שהם רוצים שאני אכיר או משהו כזה (לפעמים אמרו לי את זה עוד לפני המפגש, כשהזמינו אותי למסיבה או מה שזה לא היה).
נראה לי שזה טוב שיודעים שהכוונה היא שידוך, אבל בלי הכרזה.
ככה יודעים שזה שידוך אבל אפשר להעמיד פנים שזה לא.

Elle992

New member
מכירה את זה....תמיד מנסים להכיר לי

וזה תמיד מוזר כי זה לא מגיע לשלב ההכרות/פגישה, זה נטו מציעים ואני דוחה. ומבינים אותי...וזהו, נגמר שם,

אני אומרת ככה שאם לא בא לך-אז לא, ואם יש לך חשק להכיר תנסי...את צריכה מאוד ללכת לפי התחושות שלך, אל תעשי דברים עקב לחץ חברתי. אם מציעים לך ולא מתחשק לך/רוצה להכיר פשוט תאמרי "לא תודה" ככה, ובזה סגרי עיניין, ממליצה גם לדפוק מבט כזה של "לא-זה לא" ובזה לסיים את הסיפור.

אם החלטת כבר להפגש ויצא והתחילו השאלות...לומר את האמת, לא להתבייש באמת שלך. לפעמים היא בנאלית או גורמת לנו לבושה מסויימת אבל הכנות שווה זהב, בייחוד כשפוגשים מישהו פייס טו פייס, אז אני דובקת בזה שאם הוא שואל על מערכות יחסים לומר את האמת, אם הוא באמת יחבב אותך וירצה אותך מעבר לקוויקי ללילה הוא ידע להבין ולהעריך אותך כמו שאת. זהו בערך....אני אישית תמיד נרתעתי מלפגוש את אלה שתמיד מנסים לשדך לי כי הייתי ביישנית וגם כי לא ידעתי איך לתקשר עם בני אדם או מה לומר ומה לעשות, קיצור מצב בעייתי וקשה.

ואם לא קרה עם הפגישה שום דבר רלוונטי זה לא נורא. לא צריך להתבייש מאלה שהכירו לך, להפך..לדעתי הם אמורים לחוש מבוכה מסויימת. תרגישי נקייה וצחורה, אין לך סיבה להרגיש רגשות אשם בגלל שזה לא הסתדר

Nurikabe

New member
את לא יכולה לבקש מהמשדכים לארגן מפגש יותר

טבעי? שיזמינו אותו פעם הבאה שאתם נפגשים כמה אנשים ביחד, או להיפך שיזמינו אותך כשהם נפגשים איתו?
להגיד להם משהו בסיגנון "תביאו אותו פעם הבא שהולכים ל
(השלימי מקום שאתם הולכים אליו)" או "שיבוא גם למסיבה ביום שישי"?

טום גיא

New member
הומואים

אני תמיד הייתי מנסה לשדך בין חברים הומואים\לסביות. לא יודע אם זה בגלל שחשבתי שזה יחסית נדיר להכיר אותם, או שהם לא יכולים לדעת מי עוד הומו\לסבית ושצריך לעזור להם למצוא. ואז יום אחד הבנתי שזה שהם הומואים לא אומר שהם מתאימים לכל הומו אחר שאני מכיר, וכנראה שהם יודעים איפה לחפש בעצמם, אז הפסקתי עם זה.

למעלה