יש לי פיצול אישיות

askimosi

New member
ת'כלס היום כול אדם שפוי....

או לפחות מודע לעצמו ושאיכפת לו מהבריאות, הולך לפסיכולוג,גם אם אין לו בעיות נפשיות או מחסומים כאלה ואחרים.
מה שנקרא בימינו רפואה מונעת,מומלץ כול חצי שנה כמו עיסוי לגוף,רק למוח חוץ מחופשות, כמובן שזה תמיד טוב
.

לא תתויג כחולה נפש אל תדאג,זו גם התפיסה של ההורים הסובייטים שלי וחבל,בעיקר עליהם.

בסוף תמצא

בהצלחה,
אסקימוסי

askimosi

New member
בכול קופה יש

תרים צלצול מכבי ישלחו לך לאימייל רשימה של פסיכולגים פרטים איתם הם עובדים.
אם אני זוכר נכון זה מוגבל לכמות מסוימת של פגישות,אבל בינינו לא תצטרך יותר מידיי
.

פסיכואנליטקה
עושה סדר ומנקה את הראש,
אסקימוסי

Reyn

New member
כל אדם שפוי הולך לפסיכולוג? למה לכתוב שטויות?

askimosi

New member
טוב, חוץ ממך אתה יחיד ומיוחד
....

מה גם שדיברתי על אנשים מודעים לעצמם ולסביבה,עדיף שתחזור לפתור משוואות כי בפירוש סיטואציות,הבנת הזולת ויחס אנוש אתה די חלש.

תמיד טוב כשיש מודעות עצמית,
אסקימוסי

Reyn

New member
אתה לא מצליח להרגיש את האישיות שלהן - איפה?

באיזו סיטואציה? כשאתה נתקל בבחורה ברחוב או בקניון, מן הסתם אין לך דרך להרגיש את האישיות שלה. גם פרופיל ריק באתר היכרויות לא חושף הרבה על האישיות.
לעומת זאת, פרופיל מלא ומפורט יכול לחשוף הרבה פרטים על האופי. הנה, צירפתי תמונה של הפסקא הראשונה בפרופיל שלי - אל תגיד לי שזה לא מאפשר לך ללמוד משהו על הנפש והאופי.
עכשיו תחפש בחורות עם פרופילים כאלה, שמאפשרים לך לראות פנימה לנפש שלהן. זה יעזור לך להבין שיש טיפוסים שונים בעולם, ולא כולם מתנהלים לפי אותה תבנית מקובעת. וחשוב יותר, כך תוכל למצוא בחורה שמוצאת חן בעיניך, ולהתחיל איתה כמו שצריך, מתוך רצון איתי להכיר אותה במקום סתם לזרוק בפורומים הצעות היכרות לכל דורש.

Reyn

New member
אני לא יודע אם אתה רציני או סרקסטי,

אבל זה לא משנה, אנחנו לא מדברים על הפרופיל שלי אלא על הפרופילים של בנות שאתה אמור לקרוא.

ivgy1980

New member
אני רציני. עם פרופיל כזה אינך אמור להיות כאן.

אילו הייתה לי בת-זוג קבועה, לא היה עולה בדעתי לחטט פה.

Reyn

New member
מה הכוונה "פרופיל כזה"?

בסה"כ ציינתי תכונות שמייצגות אותי - זה מה שכולם אמורים לעשות בפרופיל שלהם באתר היכרויות.. גם לא מדובר בתכונות נחשקות במיוחד, אלא דווקא תכונות איזוטריות שמתאימות לחלק קטן מהבנות.
בכל אופן, אתה טועה בהנחה שאנשים מגיעים לפורום היכרויות / חסרי נסיון כי הם נדחים על ידי המין השני. אנשים מגיעים לפה משלל סיבות, למשל ביישנות וחוסר ביטחון. באופן אישי, הבעיה שלי היא לא שכל הבנות פוסלות אותי, אלא שאני פוסל את כל הבנות.

Reyn

New member
זו לא משמעות המילה "שחצן".

שחצן הוא אדם שמתרברב בכישוריו ובהצלחותיו. אולי התכוונת שאני יהיר או מתנשא, ולכן לא מעוניין לצאת עם כל אחת.
בכל מקרה, להזכירך, אנחנו מדברים עליך, לא עלי.

ivgy1980

New member
אני ללכת בחוץ. פשוט חסר לי קצת זוגיות!

אתה מכיר מה נקרא USA, CANADA?
ישראל אין כסף. מיסים הרבה, מדינה קטן.
טילים, בום-בום, הוים קרוב. עובדים קשה.

Reyn

New member
נו, תהיה רציני לרגע =/

אנחנו באמת מנסים להבין מה מקשה עליך בתחום הזוגי.

ivgy1980

New member
מקשה עלי העובדה שיש לי מצפון

לא חסרים מקורות להכרויות, אבל אני מתכנן לעזוב.
ובגלל שיש לי מצפון, לא ארצה להעמיד אשה במבחן.
זה לא הוגן כלפיה ולא מגיע לה. לכן צריך לסבול בשקט.
אבל מסתבר שגמאני בן אדם, וגמאני רוצה חום ומגע אינטימי.

ivgy1980

New member
אם הראיון בסתיו והויזה ניתנת תוך חודשיים -

יש מצב שעד האביב הבא אוכל ללכת.

למעלה