יש לי פיצול אישיות

Reyn

New member
וואלה, סחטיין. אז תסתפק בסטוצים לתקופה הזו P:

ivgy1980

New member
מה סחתיין, מה זה נראה לך בדיחה?

סטוצים? זה אבל כאילו... טוב, תביא!

Elle992

New member
וואלה..אני חושבת שתוכל למצוא מישהי שתשמח

לעזוב איתך לחו"ל, זה מצחיק כי אני תמיד חלמתי להכיר מישהו שירצה לעזוב את המדינה הנוראית הזו(זה נטו דעתי האישית, לא אוהבת איך שהיא נראית ומעדיפה מקומות פחות המוניים) ולעזוב איתו ביחד ולחיות חיי שלווה...זה לא בדיוק יתגשם מתישהו,

אבל נחזור אלייך-אם תרצה-תכיר אחת שתעזוב איתך, אתה רק צריך לציין את זה תמיד כשאתה מכיר נשים וככה מראש ידעו שאתה עוזב ואם תיהיה מישהי שתרצה היא תדע וזה יתרום לחיפושים

Reyn

New member
זה לא כ"כ פשוט..

מעבר לחו"ל מצריך הוצאת ויזת עבודה, שזה לא פשוט ולוקח זמן. ואף אחת לא תעבור לגור בחו"ל עם בן זוג שהכירה לפני כמה חודשים..

אני כמעט עשיתי את זה

ולא למדינה שישראלים נוהגים להגר אליה. מי שקיבל רגלים קרות היה הבחור ולא אני.

Elle992

New member
"אין דבר העומד בפני הרצון"

אם יש רצון-משיגים כל דבר, אבל כן לא כל בחורה תסכים לעבור עם מישהו שהכירה מספר חודשים. אבל משום מה יש לי תחושה שזה יקח קצת יותר מ"כמה חודשים" כל עיניין המעבר שלו לחו"ל.

ivgy1980

New member
אם הכל תקין, פחות משנה.

אני לא אקח על עצמי אחריות כלפי מישהי שמכירה אותי כמה חודשים.
זה פשוט לא הוגן כלפיה! מעבר לכל הביורוקרטיה הלא פשוטה.

Elle992

New member
כל הכבוד על המוסריות איבגי!

לא כל הגברים ככה, יפה שאתה חושב שהצד השני יכול להפגע

ivgy1980

New member
אמרתי לך, המוסריות זו אחת הבעיות שלי!

לא אשקר לאשה, לא אגנוב בעלבית.
לא אשקר ולא אגנוב לקוח.
מוסר זה בעיה.

אבל אבל לא אוותר על זה.
רק שלפעמים זה נורא מציק.

Elle992

New member
זה בעיה לפעמים, אבל תזכור

שזו תכונה מאוד חשובה, בייחוד בזוגיות וקשרים חברתיים וכד'. אל תוותר! אני מאחלת לך מכל הלב שתמצא את בחירת ליבך, ולא משנה כמה זמן זה יקח...כי מגיע לך, כמו שמגיע לכולם

dori78

New member
אני רוצה להגיד משהו על כרטיסים באתרי הכרויות

ראשית, מה שצירפת זה לא פסקה, זה אוסף של מילות תואר.
זה לא מלמד אותי על "הנפש והאופי" שלך שום דבר, אני מרגישה שאני יודעת עליך הרבה יותר רק מלקרוא את ההודעות שלך פה בחודשים האחרונים. הדבר היחיד שהייתי מסיקה מזה על בעל הכרטיס הוא, שהוא בחר את המילים האלה מתוך מאגר של 50 עד 100 מילים אחרות. כמו כן הייתי מסיקה, שבעל הכרטיס מעוניין ליצור את הרושם שהוא עונה על ההגדרות הללו.

שנית - דוגמה לטקסט שכתבתי בכרטיס באתר היכרויות מסוים:
תחת סעיף "קצת עלי"
"מכשפה צינית עם נשמה של פולניה בת 80 (מתעבת את סצנת המועדונים התל-אביבית) בוגרת תואר ראשון בעיצוב ואמנות(אבל עובדת כמנה"ח), חולה על בעלי חיים בכלל וחתולים בפרט (מי שלא אוהב חתולים לא יוכל להיות איתי). חננת על, יוצאת לבלות באירועים מסעירים של... שירה בציבור."
תחת סעיף "אני מחפשת..."
"בחור דומה (שלא נצטרך לריב יותר מדי)... בעל כושר ביטוי מילולי מינימלי ואוצר מילים עשיר יותר משל ילד בכיתה ח'... לא סובלת סיגריות אז בבקשה כל המעשנים - אל תפנו אלי - זה לא אישי נגדכם, זה אישי נגד הסיגריות

פתוחה לצ'טים עם כל מי שיש לו משהו מענין לחלוק איתי
"

אני מניחה שיש פה כמה אנשים (מאלה שפגשו אותי), שירימו גבה כשיקראו את הטקסט הזה.
שים לב - זה מה שבחרתי לכתוב על עצמי, זה לא בהכרח אומר שזה נכון.
על פניו - טקסט שיגרום למרבית הגברים לדפדף הלאה, בפועל - טקסט שהביא לי לא מעט פניות מחבר'ה רציניים.

שלישית ואחרונה - לדעתי, אין דרך טובה יותר להכיר אדם, מאשר אינטראקציה ישירה - אם בצ'ט, בטלפון או בפגישה פא"פ.
אני חושבת שהתרשמות מתיאורים, לעולם לא תחליף התרשמות של מפגש.
ולראיה - אני בטוחה שהיו כמה וכמה בחורות ש"על הנייר" התאימו לך, אבל אחרי שיחת טלפון החלטת שזה לא כיוון טוב בשבילך.

askimosi

New member
יצרתית!

כאחד שלא רשום לאף אתר נכון להיום.אהבתי את התיאורים שרשמת,די משעשע,אני הייתי פונה לכרטיס בנוסח כזה
.אבל לא לפולניה עם נשמה בת 80 - אאוצ'
.
לגבי שאר הדברים מסכים,אפשר לדסקס עד מחר עד שלא מדברים עם הבנאדם במציאות לא יודעים.

אלו היו שתי השורות של,
אסקימוסי

Reyn

New member
אני לא מבין מה הפואנטה בדבריך

כשנכנסים לאתר היכרויות ורואים אלף כרטיסים, צריך אזושהי דרך לסנן אותם ולבחור למי לפנות (אני שונא את השיטה של שליחת הודעות ריקות מתוכן לכל חברות האתר, ולא ממליץ עליה לאף אחד).
כיוון שאנחנו לא קוראי מחשבות, הדרך היחידה ללמוד על אנשים באתר היכרויות לפני שיוצרים עם כולם קשר היא לקרוא את המידע בכרטיס.

נכון שהמידע בכרטיס לא תמיד מייצג, ואם היה כפתור קסמים שמאפשר לאמת את המידע הזה הייתי ממליץ לאיבגי ללחוץ עליו. בהיעדר כפתור קסמים, צריך לנסות לתלות בעצמך את המידע הרלוונטי מהכרטיס, וגם להאמין לאנשים ולקוות לטוב. אני לא מבין איזו אופציה אחרת את מציעה.

בנוסף, אף אחד לא הציע לאיבגי להסתפק בקריאת כרטיסים מבלי ליצור קשר ולהגיע לזוגיות עצמה, אז מה פשר האמירה "התרשמות מתיאורים לעולם לא תחליף התרשמות של מפגש"?

dori78

New member
אני אנסה לצמצם את המסר

כרטיס באתר היכרויות לא בהכרח יגרום לאיבגי לראות "לתוך הנפש" של המועמדת.

Reyn

New member
אבל הוא יאפשר לו יותר insight מכל מדיום אחר

שאני מסוגל להעלות בדעתי, על אחת כמה וכמה ביחס להיתקלות מקרית בבחורה בחיי היומיום, כשלא יודעים עליה כלום. (הכוונה כמובן למצב שלפני יצירת הקשר הראשוני)

dori78

New member
נראה לי שאתה מפספס

את המסר העיקרי שלו - הבעיה היא לא בנשים, אלא בו.
הוא לא מסוגל להתאהב, כי הוא עסוק בשטויות של חוסר זהות בין היותו אוקראיני לבין היותו מנהל פורום של רוסים.
הוא לא מסוגל "לראות לתוך הנפש" של הבחורה, כי הוא מתעסק במקום המגורים של ההורים לו.

למעלה