אני רוצה להגיד משהו על כרטיסים באתרי הכרויות
ראשית, מה שצירפת זה לא פסקה, זה אוסף של מילות תואר.
זה לא מלמד אותי על "הנפש והאופי" שלך שום דבר, אני מרגישה שאני יודעת עליך הרבה יותר רק מלקרוא את ההודעות שלך פה בחודשים האחרונים. הדבר היחיד שהייתי מסיקה מזה על בעל הכרטיס הוא, שהוא בחר את המילים האלה מתוך מאגר של 50 עד 100 מילים אחרות. כמו כן הייתי מסיקה, שבעל הכרטיס מעוניין ליצור את הרושם שהוא עונה על ההגדרות הללו.
שנית - דוגמה לטקסט שכתבתי בכרטיס באתר היכרויות מסוים:
תחת סעיף "קצת עלי"
"מכשפה צינית עם נשמה של פולניה בת 80 (מתעבת את סצנת המועדונים התל-אביבית) בוגרת תואר ראשון בעיצוב ואמנות(אבל עובדת כמנה"ח), חולה על בעלי חיים בכלל וחתולים בפרט (מי שלא אוהב חתולים לא יוכל להיות איתי). חננת על, יוצאת לבלות באירועים מסעירים של... שירה בציבור."
תחת סעיף "אני מחפשת..."
"בחור דומה (שלא נצטרך לריב יותר מדי)... בעל כושר ביטוי מילולי מינימלי ואוצר מילים עשיר יותר משל ילד בכיתה ח'... לא סובלת סיגריות אז בבקשה כל המעשנים - אל תפנו אלי - זה לא אישי נגדכם, זה אישי נגד הסיגריות
פתוחה לצ'טים עם כל מי שיש לו משהו מענין לחלוק איתי
"
אני מניחה שיש פה כמה אנשים (מאלה שפגשו אותי), שירימו גבה כשיקראו את הטקסט הזה.
שים לב - זה מה ש
בחרתי לכתוב על עצמי, זה לא בהכרח אומר שזה נכון.
על פניו - טקסט שיגרום למרבית הגברים לדפדף הלאה, בפועל - טקסט שהביא לי לא מעט פניות מחבר'ה רציניים.
שלישית ואחרונה - לדעתי, אין דרך טובה יותר להכיר אדם, מאשר אינטראקציה ישירה - אם בצ'ט, בטלפון או בפגישה פא"פ.
אני חושבת שהתרשמות מתיאורים, לעולם לא תחליף התרשמות של מפגש.
ולראיה - אני בטוחה שהיו כמה וכמה בחורות ש"על הנייר" התאימו לך, אבל אחרי שיחת טלפון החלטת שזה לא כיוון טוב בשבילך.