that girl
"הילדה הזאת"/that girl 1,2,3,4 יצאתי החוצה עם החבר'ה,ומול עיניי הייתה הילדה הזאת והיא נראתה בסדר והיא הוציאה אותי מדעתי! והלוואי והייתה שלי ואמרתי חכו רגע כי הלכתי לדבר איתה. וחבריי אמרו: (אתה לעולם לא תשיג אותה,לעולם לא תשיג את הילדה הזאת) לא איכפת לי כי מעולם לא פגשתי ילדה כמוה אהבה הייתה באוויר והיא הסתכלה עליי והשאר זה היסטוריה חבוב,אתה טיפש כי לעולם לא תשיג את הילדה הזאת ולעולם לא תשיג את הילדה הזאת. דיברנו שעות היא הורידה את מכנסיי בילינו ת'יום בצחוקים בשמש היה לנו כיף וכל חבריי הביטו מזועזים(כן,כן..) חבוב היא מדהימה,ואני לא מאמין שהשגת את הילדה הזאת. (חבריי אמרו לי היא מדימה ואני לא מאמין שהשגת את הילדה הזאת) והיא נתנה לי יותר כוח לקחתי את הספרים שהיא קראה איך יכולתי לשכוח היא מרעידה את עולמי יותר מכל ילדה אחרת(כן,כן...) חבוב היא מדימה,ואני לא מאמין שהשגת את הילדה הזאת. ואני לא מאמין שהשגת את הילדה הזאת. היא נראתה מופלאה רק בת 17 אני חושב שחבריי צדקו היא מחוץ לליגה שלי אז מה עליי לעשות? היא יותר מדיי טובה בשביל להיות אמיתית. 1,2,3,4 אבל 3 ימים אחורי זה הלכתי לראות אותה אבל היא הייתה עם בחור אחר ואמרתי "בסדר"! אבל מעולם לא שאלתי אותה למה ומאז הבדידות הפך להיות חברי הטוב חבריי אמרו: (כ"כ חבל,מצטער שאיבדת את הילדה הזאת.) מצטערים שמעדת הם אמרו לי בכל יום שזה יהיה בסדר היא מרעידה את עולמי יותר מכל ילדה אחרת דוד כמה חבל,ואני מצטער שאיבדת את הילדה הזאת..ואני מצטער שאיבדת את הילדה הזאת...