יש לי רעיון

yahli13

New member
יש לי רעיון

בפורום שלנו אין הרבה מאמרים(יש רק אחד),אז בוא נעשה מה שעשו בפורום באסטד:נתרגם שירים!!!!!!!!!!!!!! אפשר לקחת את השירים,ולהפוך אותם לעיברית...... אני לא זוכרת אם זה היה בפורום באסטד או פה אבל יש כמה בנות שכתבו שירים מדהימים,וכדאי לשים אותם במאמרים(ומי שלא פירסמה אפשר גם לשים שם).

may90

New member
הנה אוביוסלי../images/Emo3.gif

או בעברית- כמובן בזמן האחרון אני ניסתי להגיע ללא תקנה לבחורה הזו שלא מהעולם תאמינו לי... יש לה חבר הוא מסיע אותה בסיבוב (ניחא) כי הוא בן 23 הוא בחיל האוויר הוא היה הורג אותי... כבר כמה לילות אני מוצא את עצמי חושב עליה כי כמובן שהיא לא בליגה שלי אבל איך אני יכול לנצח היא ממשיכה לגרור אותי ואני יודע שאני לעולם לא אהיה טוב מספיק בשבילה לאלא לעולם לא אהיה טוב מספיק בשבילה.. חייב לברוח עכשיו לעלות על מטוס עכשיו לצאת לLA ושם אשאר לשנתיים אשים אותה מאחורי ואלך מקום שלא תמצא אותי כי כמובן שהיא לא בליגה שלי אני מבזבז את זמני כי היא לעולם לא תהיה שלי ואני יודע שאני לעולם לא אהיה טוב מספיק בשבילה לאלא לעולם לא אהיה טוב מספיק בשבילה.. היא לא בידיים שלי ואני לעולם לא אדע איפה אני עומד כי אני לא טוב מספיק בשבילה טוב מספיק בשבילה... כי כמובן שהיא לא בליגה שלי אני מבזבז את זמני כי היא לעולם לא תהיה שלי ואני יודע שאני לעולם לא אהיה טוב מספיק בשבילה לאלא לעולם לא אהיה טוב מספיק בשבילה.. כי כמובן שהיא לא בליגה שלי אבל איך אני יכול לנצח היא ממשיכה לגרור אותי ואני יודע שאני לעולם לא אהיה טוב מספיק בשבילה לאלא לעולם לא אהיה טוב מספיק בשבילה.. כי כמובן שהיא לא בליגה שלי אני מבזבז את זמני כי היא לעולם לא תהיה שלי ואני יודע שאני לעולם לא אהיה טוב מספיק בשבילה לאלא לעולם לא אהיה טוב מספיק בשבילה..

mayoosh4

New member
לאלאלא נכון!!!! זה לא חיל האוויר!

מרינס זה חיל הים

may90

New member
כע חשבתי על זה אחורי שששלחתי

אבל לא הייתי בטוחה

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

זה היה אמור להגיע מתישהו.. אולי נחכה עם זה קצת כי עכשיו עצמאות וכולם ישנים עד מאוחר ובקושי בבבית. אז אולי נחכה לזמן שיהיו יותר אנשים וזה ירוץ הרבה יותר יפה ! ??

beyonce3

New member
אז אני רוצה את......

room on the 3rd floor ו-not alone השירים האהוביים עליי!

beyonce3

New member
not alone

"לא לבד"/not alone חיים נעשים קשים מיום ליום ואני לא יודדעת מה לעשות או להגיד...כן.. ומחשבותיי נעשות חלשות בכל צעד שאני לוקח זה לא נעים שעכשיו הם חושבים שאני מזוייף...כן... כי אני לא לבד לא לבד לא לבד אני עולה על רכבת משלי והרדיו העייף שלי ממשיך לנגן שירים מעייפים ואני יודע שאין עוד הרבה ללכת כי כל מה שאני רוצה לעשות אני הולך הביתה. כי אני לא לבד לא לבד לא לבד אנשים קורעים אותי בגלל הבגדים שאני לובש כל יום נראה אותו דבר כמו הקודם הם פשוט מקללים לא איכפת להם!לא איכפת להם! כי אני לא לבד לא לבד לא לבד נה נה נה נה כי אני לא לבד.. לה לה לה לה.. לא לבד..

beyonce3

New member
that girl

"הילדה הזאת"/that girl 1,2,3,4 יצאתי החוצה עם החבר'ה,ומול עיניי הייתה הילדה הזאת והיא נראתה בסדר והיא הוציאה אותי מדעתי! והלוואי והייתה שלי ואמרתי חכו רגע כי הלכתי לדבר איתה. וחבריי אמרו: (אתה לעולם לא תשיג אותה,לעולם לא תשיג את הילדה הזאת) לא איכפת לי כי מעולם לא פגשתי ילדה כמוה אהבה הייתה באוויר והיא הסתכלה עליי והשאר זה היסטוריה חבוב,אתה טיפש כי לעולם לא תשיג את הילדה הזאת ולעולם לא תשיג את הילדה הזאת. דיברנו שעות היא הורידה את מכנסיי בילינו ת'יום בצחוקים בשמש היה לנו כיף וכל חבריי הביטו מזועזים(כן,כן..) חבוב היא מדהימה,ואני לא מאמין שהשגת את הילדה הזאת. (חבריי אמרו לי היא מדימה ואני לא מאמין שהשגת את הילדה הזאת) והיא נתנה לי יותר כוח לקחתי את הספרים שהיא קראה איך יכולתי לשכוח היא מרעידה את עולמי יותר מכל ילדה אחרת(כן,כן...) חבוב היא מדימה,ואני לא מאמין שהשגת את הילדה הזאת. ואני לא מאמין שהשגת את הילדה הזאת. היא נראתה מופלאה רק בת 17 אני חושב שחבריי צדקו היא מחוץ לליגה שלי אז מה עליי לעשות? היא יותר מדיי טובה בשביל להיות אמיתית. 1,2,3,4 אבל 3 ימים אחורי זה הלכתי לראות אותה אבל היא הייתה עם בחור אחר ואמרתי "בסדר"! אבל מעולם לא שאלתי אותה למה ומאז הבדידות הפך להיות חברי הטוב חבריי אמרו: (כ"כ חבל,מצטער שאיבדת את הילדה הזאת.) מצטערים שמעדת הם אמרו לי בכל יום שזה יהיה בסדר היא מרעידה את עולמי יותר מכל ילדה אחרת דוד כמה חבל,ואני מצטער שאיבדת את הילדה הזאת..ואני מצטער שאיבדת את הילדה הזאת...

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo45.gif

אני את not alone. חכו, אני רק אסיים את המצעדים ואני אתרגם אותו

beyonce3

New member
לאאאאאאאאאאאא

אני ארמתי שאני עושה את נו אלוןןןןןןן!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifלא ראיתי...

ועכשיו מחקתי את כל התרגום
טוב אז אני עושה את memory lane.

beyonce3

New member
סורי....

וג'נע ביקשה ממני לעשות את room on the 3rd floor...אז אני עושה את that girl....

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif אחרי ג'ואן מארקדיה

אני אעלה את התרגום..סורי

DesertRose7

New member
אני רוצה את..

THE GUY WHO TURN HER DOWN אחד יספיק בנתיים.. נשתף את כולם

למעלה