just jenny
New member
../images/Emo79.gifLola../images/Emo79.gif
או בעברית:
לולה
פגשתי אותה במועדון בסואו הישן הישנה, איפה ששתית שמפניה והיה לזה טעם של קולה ק-ו-ל-ה קולה היא התקרבה אליי והציעה לי לרקוד שאלתי את שמה ובחושך בקול חלש היא אמרה לי לולה ל-ו-ל-ה לולה לו-לו-לו-לו לולה ובכן, אני לא האיש הכי גופני בעולם אך כשהיא מחצה אותי צמוד היא כמעט שברה לי את עמוד השדרה הו לולה שלי לו-לו-לו-לו לולה ובכן אני לא טיפש אך אני יכול להבין למה היא הולכת כמו אישה ומדברת כמו גבר הו לולה שלי לו-לו-לו-לו לולה לו-לו-לו-לו לולה שתינו שמפניה ורקדנו כל הלילה מתחת לנרות החשמליים היא הרימה אותי והושיבה אותי על ברכיה ואמרה: ילד יקר האם תבוא איתי הביתה ובכן אני לא הבחור הכי נלהב בעולם אך, כשהסתכלתי לה בעיניים, כמעט נפלתי בשביל הלולה שלי לו-לו-לו-לו לולה לו-לו-לו-לו לולה לולה לו-לו-לו-לו לולה לו-לו-לו-לו לולה דחפתי אותה לאחור הלכתי אל הדלת נפלתי על הרצפה ירדתי על הברכיים ואז הסתכלתי עליה והיא עליי ובכן, זאת לא הדרך שרציתי שתשאר ותמיד רציתי שזאת תהיה הדרך ללולה שלי לו-לו-לו-לו לולה בנות יהיו בנים, ובנים יהיו בנות זה מעורבב בבלבול, מרעיד את העולם חוץ מאת לולה שלי לו-לו-לו-לו לולה ובכן, עזבתי את הבית רק לפני שבוע ולעולם לא נישקתי אישה לפני אך לולה חייכה ולקחה אותי בידי ואמרה: ילד יקר אני אהפוך אותך לגבר ובכן, אני לא האיש הכי גברי בעולם אך אני יודע מי אני ואני שמח שאני גבר וכך גם לולה לו-לו-לו-לו לולה לו-לו-לו-לו לולה לולה לו-לו-לו-לו לולה לו-לו-לו-לו לולה
או בעברית: