יש לי רעיון

just jenny

New member
../images/Emo79.gifLola../images/Emo79.gif

או בעברית:
לולה
פגשתי אותה במועדון בסואו הישן הישנה, איפה ששתית שמפניה והיה לזה טעם של קולה ק-ו-ל-ה קולה היא התקרבה אליי והציעה לי לרקוד שאלתי את שמה ובחושך בקול חלש היא אמרה לי לולה ל-ו-ל-ה לולה לו-לו-לו-לו לולה ובכן, אני לא האיש הכי גופני בעולם אך כשהיא מחצה אותי צמוד היא כמעט שברה לי את עמוד השדרה הו לולה שלי לו-לו-לו-לו לולה ובכן אני לא טיפש אך אני יכול להבין למה היא הולכת כמו אישה ומדברת כמו גבר הו לולה שלי לו-לו-לו-לו לולה לו-לו-לו-לו לולה שתינו שמפניה ורקדנו כל הלילה מתחת לנרות החשמליים היא הרימה אותי והושיבה אותי על ברכיה ואמרה: ילד יקר האם תבוא איתי הביתה ובכן אני לא הבחור הכי נלהב בעולם אך, כשהסתכלתי לה בעיניים, כמעט נפלתי בשביל הלולה שלי לו-לו-לו-לו לולה לו-לו-לו-לו לולה לולה לו-לו-לו-לו לולה לו-לו-לו-לו לולה דחפתי אותה לאחור הלכתי אל הדלת נפלתי על הרצפה ירדתי על הברכיים ואז הסתכלתי עליה והיא עליי ובכן, זאת לא הדרך שרציתי שתשאר ותמיד רציתי שזאת תהיה הדרך ללולה שלי לו-לו-לו-לו לולה בנות יהיו בנים, ובנים יהיו בנות זה מעורבב בבלבול, מרעיד את העולם חוץ מאת לולה שלי לו-לו-לו-לו לולה ובכן, עזבתי את הבית רק לפני שבוע ולעולם לא נישקתי אישה לפני אך לולה חייכה ולקחה אותי בידי ואמרה: ילד יקר אני אהפוך אותך לגבר ובכן, אני לא האיש הכי גברי בעולם אך אני יודע מי אני ואני שמח שאני גבר וכך גם לולה לו-לו-לו-לו לולה לו-לו-לו-לו לולה לולה לו-לו-לו-לו לולה לו-לו-לו-לו לולה

just jenny

New member
../images/Emo79.gifRoom On The 3rd Floor../images/Emo79.gif

או בעברית:
חדר בקומה השלישית
חדר בקומה השלישית לא מה שביקשנו איני עייף מדי בכדי לישון מיטה אחת שבורה, בחדר ממול מעשנים, המזגנים תקועים על חום, בחוץ גשום, שומעים את האורחים בקומה העליונה מתלוננים על החדר שהטלוויזיה בה רועשת, כי זמנים כמו אלה מזכירים לי שאני צריך להשאר עם הרגליים על הקרקע מתעורר מוקדם בסביבות 7:30 מנהל משק הבית דופק בדלתי שלט "נא לא להפריע" מאחוריי מחשבותיה הייתי חייב להשאיר על הריצפה (Yeah) עיני כואבות וילון הנילון הזול נותן לשמש להתגנב מבעד לעננים כי זמנים כמו אלה מזכירים לי שאני צריך להשאר עם הרגליים על הקרקע נה נה נה נה נה נה נה נהההה נה נה נה נה נה נה נה נהההה כי זמנים כמו אלה מזכירים לי כי זמנים כמו אלה מזכירים לי כי זמנים כמו אלה מזכירים לי שאני צריך להשאר עם הרגליים על הקרקע נה נה נה נה נה נה נה נהההה נה נה נה נה נה נה נה נהההה כי זמנים כמו אלה מזכירים לי (זמנים כמו אלה מזכירים לי) כי זמנים כמו אלה מזכירים לי (זמנים כמו אלה מזכירים לי) כי זמנים כמו אלה מזכירים לי שאני צריך להשאר עם הרגליים על הקרקע

loner in love

New member
Unsaid Things

דברים שלא נאמרו הנערה הזאת שעברה מעבר לכביש ממני יש לה את הרגליים הכי יפות שאי פעם ראיתי ואז היא כתבה לי מכתבים רק כדי להגיד שהיא אוהבת אותי אבל עכשיו הפנים שלה הם רק זיכרון עכשיו כש7 שנים עברו אני התבגרתי אבל היא המשיכה הלאה, ואיכשהו אני עדיין נאחז בה. עדיין יש לי כל כך הרבה דברים שלא נאמרו להגיד, ואני פשוט לא יכול לחכות עוד יום נוסף הלוואי שהיא ידעה אני עדיין נשאר ער ותוהה אם היא תזכור אותי אבל אין דרך שאני אוכל לדעת עכשיו היא נכנסה להריון עם תינוק זה מרגיש כאילו היא חומקת ממני עכשיו כשהיא מתחתנת אני בסבל כי הארוס שלה כל כך הרבה יותר גדול ממני כי הוא מתאמן הרבה אין הרבה שאין לו עכשיו אני מפסיד בעלילה יחד איתה עדיין יש לי כל כך הרבה דברים שלא נאמרו להגיד, ואני פשוט לא יכול לחכות עוד יום נוסף הלוואי שהיא ידעה שאני עדיין נשאר ער ותוהה אם היא תזכור אותי אבל אין דרך שאני אוכל לדעת ואני רוצה שהיא תדע, לפני שהיא מתחתנת ומביאה את התינוק שלה, שאני צריך אותה עדיין יש לי כל כך הרבה דברים שלא נאמרו להגיד, ואני פשוט לא יכול לחכות עוד יום נוסף הלוואי שהיא ידעה אני עדיין נשאר ער ותוהה אם היא תזכור אותי אבל אין דרך שאני אוכל לדעת

just jenny

New member
../images/Emo79.gifIt's All About You../images/Emo79.gif

או בעברית:
"זה הכל עלייך"
[דני:] זה הכל עלייך ([טום:]זה הכל עלייך) זה הכל עלייך, מותק ([טום:]זה הכל עלייך) זה הכל עלייך ([טום:]זה הכל עלייך) זה הכל עלייך [טום:] אתמול שאלת אותי משהו שחשבתי שידעת. אז אמרתי לך בחיוך: 'זה הכל עלייך' אז לחשת לי באוזן ואמרת לי להגיד 'אם תעשי את חיי משתלמים, זה הכל עלייך' [דני:] ואני אענה לכל בקשותייך, אם תבקשי ממני זאת. אך אם תכחישי ממני את אחת מנשיקותייך, לא אדע מה לעשות. אז החזיקי אותי קרוב ותאמרי שלוש מילים, כמו שהיית עושה. לרקוד על רצף המטבח, זה הכל עלייך. Yeah... [Solo] [דני & טום:] ואני אענה לכל בקשותייך, אם תבקשי ממני זאת. אך אם תכחישי ממני את אחת מנשיקותייך, לא אדע מה לעשות. אז החזיקי אותי קרוב ותאמרי שלוש מילים, כמו שהיית עושה. לרקוד על רצף המטבח, כן עשית את חיי משתלמים, אז אמרתי לך בחיוך... זה הכל עלייך. [דני:] זה הכל עלייך ([טום:]זה הכל עלייך) זה הכל עלייך, מותק ([טום:]זה הכל עלייך) זה הכל עלייך ([טום:]זה הכל עלייך) זה הכל עלייך

DesertRose7

New member
the guy who turned her down

זה לא היה היום הכי טוב בגלל שהיא נסעה ועזבה אותי עומד בערפל כי הייתי כל כך לא רגוע כן מותק האהבה החדשה שלי הופיעה והעיפה אותה. וזה כל כך לא קל (אני יודע שהיא תגיד) שאני מלוכלך (אני אוהבת את הדרך) שאת מספקת אותי אני לא יכול להאמין שמצאתי את הבחורה שסובבה לי את החיים היא לפתע באה אלי נעצה אותי למטה על הרצפה יכולתי לדחוף הצידה אבל לא ידעתי מה היא תגיד אבל אני שמח שאני לא הבחור שדחה אותה. פיצלתי את החיים החברתיים שלי לשניים התפטרתי מהעבדוה שלי רק בשביל שאוכל להיות איתך פה החברים שלי אומרים שאני טיפש מאוהב אבל אני לא מותק זה שווה הכל כי את מה שהחלומות שלי עשויים ממנו. כי את נראית כמו (מלכת יופי) נשאב פנימה על ידי (טרקטור) את יודעת שאני אני לא יכול להאמין שמצאתי את הבחורה שסובבה לי את החיים היא לפתע באה אלי נעצה אותי למטה על הרצפה יכולתי לדחוף הצידה אבל לא ידעתי מה היא תגיד אבל אני שמח שאני לא הבחור שדחה אותה. שנים חלפו (כשהשנים חלפו) ואני תוהה למה (התחלתי לתהות למה) היא הגיעה אלי (בה דה בה בה) כל כך שמח שהיא הכירה אותי (בה דה בה בה) והחיים בלעדיך מותק, לא יודע איפה הייתי. אני לא יכול להאמין שמצאתי את הבחורה שסובבה לי את החיים היא לפתע באה אלי נעצה אותי למטה על הרצפה יכולתי לדחוף הצידה אבל לא ידעתי מה היא תגיד אבל אני שמח שאני לא הבחור שדחה אותה. אבל אני שמח שאני לא הבחור שדחה אותה.

just jenny

New member
../images/Emo79.gifHypnotised../images/Emo79.gif

או בעברית:
מהופנט
למה אני מרגיש שהייתי פה פעם את זרקת את התיקים שלי אל מחוץ לדלת ולרחוב באתי הביתה בכדי למצוא אותם על הרצפה ואיך שהגשם התחיל לרדת התחלתי לקפוא וניסיתי להתפשר אך המשכת להגיד לי את כל השקרים הללו לא אני לא מתכוון להגיד את הפרידה האחרונה שלי [פזמון:] להתראות לך, בזבזת את כל זמני הינך כבר שלי עכשיו עזבת אותי נראה כי אני יכול להוציא אותך מהראש זה כשהבנתי שהפנטת אותי למה אני גר עכשיו בבעלותי היא ממשיכה להזמין אנשים הביתה כל הזמן למה אני עדיין משלם לה על הטלפון כשכל העושר שלה צריך להיות שלי. עכשיו התחלתי לתהות מדוע משכת אותי בכתפיים כשאמרתי 'היי' התייחסת אליי כה רע חמרות שכל כך ניסיתי [פזמון:] להתראות לך, בזבזת את כל זמני הינך כבר שלי עכשיו עזבת אותי נראה כי אני יכול להוציא אותך מהראש זה כשהבנתי שהפנטת אותי ילדונת, אינך יכולה להחזיק אותי יותר אינך אפילו שווה שאכתוב את הליריקס בשבילך היה לנו משו טוב ביחד האם את חושבת שנהגת בחכמה? לזרוק אותי במזג אוויר נוראי איך אני שועח אותך עכשיו? איני יכול להוציא אותך מהראש זה כשהבחנתי שהפנטת אותי [פזמון:] להתראות לך, בזבזת את כל זמני הינך כבר שלי עכשיו עזבת אותי נראה כי אני יכול להוציא אותך מהראש זה כשהבנתי שהפנטת אותי

../images/Emo41.gifFive Colors In Her Hair../images/Emo41.gif ../images/Emo80.gif

בעברית: חמישה צבעים בשיער שלה
[זה לא נשמע טוב בכלל] דו דו דו דו דו דו יש לה עגיל בשפה וחמישה צבעים בשיער שלה לא בתוך האופנה אבל אני אוהב את הבגדים שהיא לא לובשת הקעקועים שלה תמיד חבויים מאחורי התחתונים שלה אבל לא איכפת לה כולם רוצים לדעת את השם שלה אני עשיתי מסיבה בבית והיא באה כולם שאלו אותי מי היא לעזאזל? המוזרה הזאת עם חמישה צבעים בשיער שלה היא בסך הכל בודדה עם עמידה/עמדה סקסית ואני אשמח להתקשר אליה כי היא הניחה אותי בדרך השמועות מתפשטות מסביב על כך שהיא מבשלת בעירום אבל לא איכפת לה, לא איכפת לה כולם רוצים לדעת את השם שלה איך היא התמודדה עם השם/תהילה החדש/ה שלה כולם שאלו אותי מי היא לעזאזל? המוזרה הזאת עם חמישה צבעים בשיער שלה היא הייתה כל מה שחשבתי עליו הבחורה שאני לא יכול לחיות בלעדיה אבל אז היא השתגעה היא לא יכלה לסבול את התהילה היא אמרה שאני הייתי אשם היא סבלה מספיק וגילחה את חמשת הצבעים ועכשיו... היא סתם מוזרה בלי שם כולם רוצים לדעת את השם שלה איך היא התמודדה עם השם/תהילה החדש/ה שלה כולם שאלו אותי מי היא לעזאזל? המוזרה הזאת עם חמישה צבעים בשיער שלה 1,2,3,4 דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו דו

T a l14

New member
אני את...

surfer babe , she left me כבר מגיע! אני מתרגשת.. אני אוהבת דברים כאלה

T a l14

New member
ישר מהתנור../images/Emo71.gif

גולשת כוסית טוב, השעה רבע לארבע אנחנו מבלים בפיצרייה ולכולנו יש את הגלשנים שלנו מאוחר יותר אנחנו הולכים לתפוס את הגלים טוב,זה מה שאמרתי כשעזבתי אותה במיטה עם הרדיו דלוק, והספר שהיא קראה תן לאמת לצאת לאור\למען האמת פזמון - אני רק רוצה לצאת עם גולשת כוסית אני מקווה שאני לא קצת יותר מדי מאחר אני אף פעם לא יודע מה את עומדת להגיד את לא חושבת שאת הסגנון שלי אבל את כן, אבל את כן, אבל את כן, אבל את כן את יודעת אני פשוט לא יודע איך אני עומד לעבור את הדבר הזה שאני מרגיש כלפייך את לא חושבת שאני יודע את השם שלך אבל אני יודע, אבל אני יודע, אבל אני יודע את גולשת כוסית את יודעת זה קשה כשדברים אף פעם לא נראים כאילו הם הולכים בדרך שלך אבל אני הולך בהרגשה שזה לא הולך לקרות היום את יודעת, אני חיפשתי בכל מקום אחר נערה באל.איי ואת הפרצוף הכי יפה שעבר בדרכי מאז שפגשתי אותך בחורה פזמון ואני חיכיתי בשביל בחורה כמוך מתכנן איך לעשות את המהלך שלי כי אין שום דבר, שאני מעדיף לעשות מאשר לתפוס את הגלים אתך אני רוצה גולשת כוסית אני מקווה שאני לא קצת יותר מדי מאחר אני אף פעם לא יודע מה את עומדת להגיד את לא חושבת שאת הסגנון שלי אבל את כן, אבל את כן, אבל את כן, אבל את כן אבל את כוסית אני מקווה שאני לא קצת יותר מדי מאחר אני אף פעם לא יודע מה את עומדת להגיד את לא חושבת שאת הסגנון שלי אבל את כן, אבל את כן, אבל את כן, אבל את כן את יודעת אני פשוט לא יודע איך אני עומד לעבור את הדבר הזה שאני מרגיש כלפייך את לא חושבת שאני יודע את השם שלך אבל אני יודע, אבל אני יודע, אבל אני יודע את גולשת כוסית

למעלה