יש לי רעיון

T a l14

New member
והשני

היא עזבה אותי היא נכנסה ואמרה שהיא לא רוצה לדעת עוד דבר (עוד דבר, עוד דבר) לפני ששאלתי למה, היא יצאה דרך הדלת (דרך הדלת, דרך הדלת) אני לא ידעתי (לא ידעתי, לא ידעתי) מה עשיתי לא נכון (עשיתי לא נכון, עשיתי לא נכון) אבל עכשיו, אני פשוט לא יכול להמשיך הלאה פזמון - מאז שהיא עזבה אותי (היא עזבה אותי) היא אמרה לי (היא אמרה לי) אל תדאג (אל תדאג אתה תהיה בסדר, אתה לא צריך אותי תאמין לי, אתה בסדר גמור ואז הבנתי למה היא התכוונה וזה לא מה שהיא מרה עכשיו אני לא מאמין שהיא הלכה אני ניסיתי להתקשר אליה למעלה בטלפון שלה אף אחד לא שם (אף אחד לא שם, אף אחד לא שם) אני השארתי הוגדעות אחרי הציפצוף... באמת? כן בן אדם, המון אני לא ידעתי (לא ידעתי, לא ידעתי), מה עשיתי לא נכון (עשיתי לא נכון, עשיתי לא נכון) אבל עכשיו (אבל עכשיו) אני פשוט (אני פשוט) לא יכול להמשיך הלאה יא, יא , יא... פזמון סולו גיטרה פזמון *מה שבסוגריים זה קולות ליווי

loner in love

New member
You've Got A Friend

מגיע

loner in love

New member
../images/Emo26.gif

יש לך חבר כשאתה מדוכא ומוטרד ואתה צריך יד עוזרת ושום דבר, הו שום דבר הולך כמו שצריך עצום את עינייך ותחשוב עליי ובמהרה אני אהיה שם כדי להאיר אפילו את הלילות הכי חשוכים שלך. פשוט תקרא בשמי ואתה יודע, איפה שלא אהיה אני אבוא בריצה, כן, כדי לראות אותך שוב חורף, אביב, קיץ או סתיו כל מה שאתה צריך לעשות זה לקרוא ואני אהיה שם, כן, כן, כן. יש לך חבר. אם השמים מעליך יהפכו לכהים ויתמלאו בעננים והרוח הצפונית הזאת תתחיל לנשוב תשמור על השפיות שלך ותקרא בשמי בקול ובמהרה אני אדפוק אצלך בדלת. פשוט תקרא בשמי ואתה יודע, איפה שלא אהיה אני אבוא בריצה, הו כן, כדי לראות אותך שוב חורף, אביב, קיץ או סתיו כל שעליך לעשות זה לקרוא ואני אהיה שם, כן, כן, כן. היי, זה לא טוב לדעת שיש לך חבר? אנשים יכולים להיות כל כך קרים, הם יפגעו בך וינטשו אותך. הם יקחו את הנשמה שלך אם תתן להם. הו כן, אבל אל תתן להם. פשוט תקרא בשמי ואתה יודע, איפה שלא אהיה אבוא ריצה, לראות אותך שוב הו בייבי אתה לא יודע שחורף, אביב, קיץ או סתיו היי, כל שעליך לעשות זה לקרוא אלוהים, אני אהיה שם, כן אני כן יש לך חבר. יש לך חבר. זה לא טוב לדעת שיש לך חבר? זה לא טוב לדעת שיש לך חבר? יש לך חבר.

loner in love

New member
לאדעת אם זה מעניין מישו

אבל אני חייבת לשפוך את זה... אני וחברה שלי עכשיו במשבר קטן, כל אחת מהחיים שלה ואנחנו מנסות לעודד אחת את השניה והקדשתי לה את השיר הזה והיא אמרה שהיא מקדישה לי אותו בחזרה ואז התחלתי לשמוע אותו והייתי עם דמעות בעיניים... סוף סוף באמת הבנתי את המשמעות שלו והבנתי כמה זה חשוב שתמיד יש חבר שיעזוב הכל כדי לעזור לך ולעודד אותך... במיוחד כשכל שאר החברים שלך תוקעים לך סכין בגב באופן כרוני למדתי להעריך חברות אמיתית... וסורי על ההשתפכות

T a l14

New member
איזה חמודה...../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

בטח מקפליי היו מאוד שמחים אם הם היו יודעים שהשירים שלהם כ"כ משמעותיים לאנשים...
אני מקווה שאת בדר עכשיו (אם מה שסיפרת שקרה לך)

just jenny

New member
../images/Emo79.gifSaturday Nite../images/Emo79.gif

או בעברית:
שבת בערב
כשהוריי מחוץ לעיר, אני תופס את כל חבריי מסביב, אז אנו הולכים למסיבה הערב ואם אביך קיבל ת'אוטו אז אני בא ולוקח אותך וכל מי שרוצה סיבוב ואם אתה רוצה משקה יש כמה בקבוקים מתחת לכיור יהיו 20,000 אנשים בפנים אתה יודע שכולם אוהבים לערוך מסיבה בשבת בערב אנו מביאים כל בחורה מהבית ספר בעומק בסופה של הבריכה אם אתה רוצה לקחת טבילה ולהביא את החדק שלך כשנתחיל לעמעם את האורות נמצא בחורה כמוך וכדאי שתקווה שהיא כבר שיכורה אם מישו מרגיש בחילה ניקח אותו אל הגינה במהירות כי אנחנו לא רוצים שיקלקלו את כל הכיף אתה יודע שכולם רוצים לחגוג בשבת בערב אנחנו מעירים את כל מי שישן כשנתחיל את המסיבה ברחוב אנו רוצים שהשכנים יתלוננו כי המוזיקה משגעת אותם ואם זה מגיע לך למוח לך מאחורי מחסן הגינה זה איפה שכולם הולכים לה**** אם הינך רוצה בירה נוספת אז יש בשפע מאחור אף- אחד לא בא לבדוק אם אתה קטין ואם הינך חושב שאתה מכייף זה אומר שהמסיבה רק התחילה וכל מי שעזב רק יקווה שהוא ישאר אתה יודע שכולם אוהבים לחגוג בשבת בערב אנחנו מעירים את כל מי שישן כשנתחיל את המסיבה ברחוב אנו רוצים שהשכנים יתלוננו כי המוזיקה שלנו משגעת אותם כשהורי חזרו הביתה אמרתי שהיינו לבד אך, אנו לא יודעים איך הבלאגן נהיה כל כך רע אני אהיה בריתוק לכמה זמן כל מה שנותר לי לעשות זה לחייך ולדבר קצת עם אבי בפעם הבאה שהם יהיו הרחק כל חבריי יוכלו להשאר אנו נעשה כל מה שביכולתינו כדי שהשכנים יתעצבנו אתה יודע שכולם אוהבים לחגוג בשבת בערב כולם רוצים לחגוג בשבת בערב כולם אוהבים לחגוג בשבת בערב

mayoosh4

New member
chills in the evning

להיות איתך, זה כל מה שהייתי צריך, ואני לא יודע למה היית יותר מדי עיוורת בשביל לראות את זה, עכשיו הלכת, ואני צריך אותך פה, הלילה. את יודעת שאני לא יכול לישון כי אני מפחד זה מרגיש כאילו אני נופל למטה ממש מהר ואני מבקש את הלילה, רגעי ערב, הם לא יאבדו. ולפעמים אני מבין, שאני לא יכול להמשיך לחיות אין ממש מה לקחת כשאתה הוא הנותן עכשיו הלכת, ואני צריך אותך פה הלילה. את יודעת שאני לא יכול לישון כי אני מפחד זה מרגיש כאילו אני נופל למטה ממש מהר ואני מבקש את הלילה, רגעי ערב, הם לא יאבדו. ועכשיו אני צריך למצוא, את הדרך להפסיק את הכאב הזה מלהתחזק, ואני פשוט לא יכול להסביר, אני לא מבין, למה עזבת אותי... את יודעת שאני לא יכול לישון כי אני מפחד זה מרגיש כאילו אני נופל למטה ממש מהר ואני מבקש את הלילה, רגעי ערב, הם לא יאבדו. -סולו גיטרה ממממממש מדהים של דני
- את יודעת שאני לא יכול לישון כי אני מפחד זה מרגיש כאילו אני נופל למטה ממש מהר ואני מבקש את הלילה, רגעי ערב, הם לא יאבדו... הם לא יאבדו.. V סתם הומואים

mayoosh4

New member
הממ.. תיקון

במקום רגעי ערב, רגעים בערב.. נשמע יותר טוב. טופ שעחר?

למעלה