יש לי רעיון !

סנטה

New member
יש לי רעיון !

אני חושב שהפורום שלנו , כן וא של כולנו . כל אחד ממכם הוא חלק חשוב בפורום , אנו צריכים לעשות משהו שאף אחד לא ישכח , משהו שיזכיר לכולם את הפורום שלנו לנצח . לדוגמא : עצומה כלשהי , איסוף מזון לנזקקים . משהו שנארגן ויחקק לעעולמי עד ! יש לי כמה רעיונות בראש , אבל אני חושב שקודם כל אתם צריכם לתת כמה רעיונות . תתחילו להציע ... ותעשו טובה בלי להתעלם ממהודעה אני רוצה פה שרשורים ותגובות . יאללה רעיונות !....!....!....!....!....!....!....!....!....!....!...!

סנטה, תשמע..

האמת היא שאני טיפה נרתע מהרעיון, ולא כי הוא רעיון רע, חס וחלילה! פשוט כי מנסיון העבר כל פעם שניסיתי להגדיל ראש יותר מדי, כמו לארגן מבצעים אדירים, במסגרות שמלכתחילה לא נבנו לכך, כמו לדוגמא, כיתה, זה אף פעם לא עבד. זה תמיד נסחב, ולא עשינו שום דבר. ברור שאם כל אחד מאיתנו ייתחייב לעשות משהו משהו יעשה, אבל... אני לא יודע, איכשהו אני מרגיש שגם הבעת הדיעות שלנו טובה מספיק. לא? הקטור

מר זולטן...

מה זאת התבוסתנות הזאת? עם רוח כזאת תנועת מחל"י המהוללת לעולם לא הייתה קמה, והרצל לא היה ממשיך עם רעיון המדינה היהודית. איפה היינו בלי העזה וחדשנות, תגיד לי? ונסיים בפתגם: "if first you don´t succseed try try again"

קץ

ידידי, מבחינה היסטורית פעילותו של הרצל הייתה לזרא, מכיוון שמדינת ישראל לא קמה לאחר מאמציו, אפילו לא בעקיפין, אלא לאחר השואה, והטארומה האיומה שעם ישראל סבל ודרך אגב, האם לא היה זה הרצל שהיה מתבולל בצעירותו, והאמין מכל לב ולב ברעיון ההתבוללות שששר באותה תקופה בקרב רבים מהסטודנטים הציונים? מצטער שאני נטפל ככה לדוגמא שלך. ד"א, עוד רמז לשירן ושירן ושות´ - אני יודע קצת היסטוריה ;)

תשמע...

אתה אולי יודע הסטוריה, אבל כנראה שלא מספיק: הרצל הקים את "ההסתדרות הציונית" אשר הייתה מהתנועות היהודיות הראשונות שעשו עלייה, רכשו קרקעות והקימו תשתיות בא"י. השואה אמנם זרזה את הקמת המדינה, אך לא בגללה בלבד הוקמה המדינה, לתנועתו של הרצל היה חלק לא מבוטל, הרצל עצמו פשוט לא חי בשביל לראות את המדינה. אז הקטור, יכול להיות שאתה יודע קצת הסטוריה וגם איפה נכנסת מילה כמו "לזרא", אך כנראה שאינך בקיא בהסטוריה ברמה של כיתה יא´ אל תיקח אישי

חבר יקר

אני לא רוצה לרדת לרמה של עקיצות הדדיות, ולכן אני לא אגיב על ההודעה האישית, כי הרי היא הייתה מופנית אליי, ואין יותר אישי מזה, וגם לא אל העקיצה שבשימוש שלי במילה לזרא. אני אתעלם, ואני מאמין שמעתה והלאה, גם אתה תעשה כמוני. (אני הרי דוגל במרקואיזם ) אני ממש לא מאמין במדינת ישראל הוקמה מכיוון שקנינו אדמות בא"י וכביכול פיתחנו אותן. הרי הנציב הבריטי שם קץ לכל זאת בעקבות טענות הערבים, והרשה ליהודים לקנות רק קרקעות גרועות הלך הרוח ששר באותה תקופה היא לא של עם גאה וציוני כמו היום אלא של מאבק חסר תועלת מכיוון ששנים עברו ללא שום פעולה רצינית בתחום וכל הפעולות בתחום עד אז התייחסו להצהרות שונות ומשונות שרק התחלפו עם הזמן בהצהרות אחרות בחברות הקטור

להקטור (או מרקו)...

תראה קודם כל לא התכוונתי לפגוע הכל בצחוק. למרות פעולות הבריטים עדיין נרכשו קרקעות והוקמו ערים יהודיות בא"י, ואין לשכוח זאת, לדעתי, אין להזניח את תרומתה של "ההסתדרות הציונית" להקמת המדינה, לדעתי מדובר בתנועה שבכלל העלתה את הרעיון, וגם עשתה צעדים ראשונים להגשמתו ובלעדיה לא הייתה קמה המדינה. עכשיו תגיד, מי אתה?

תראה סנטה

רעיון לא רע.. אבל בשביל לארגן משהו ביחד חייבים להכיר אחד תשני אתה בור מנהל הפורום יכול לארגן מפגש כל שהו במקום כל שהו של כל המעורבים שיהיו מעניינים ומזה נמשיך הלאה להנצחות ומעשי צדקה..זה יכול להיות אחלה.. תחשוב על זה

בעצם

סנטה, אם אנחנו כבר רוצים לעשות משהו, בוא נתחיל מקטן. בוא נתחיל ממשהו שייחד את הפורום, כמו למשל אמנה לכל המשתמשים, בנוסף לאמנה של תפוז אפילו יש לי שם בשבילה - מרקואיזם :) אמנה שתדבר על הצורך בנעימות, ובסובלנות וכל משתמשי הפורום יהיו חייבים להישמע לה

צודק...

יש כמה חברים שלא תזיק להם אמנה כזאת, רק למה מרקואיזם (אני מתחיל לחשוד בזולטן)

קץ חברי!

אני מודה ומתוודה, מרקו הוא האב הרוחני שלי לפני שהגעתי לפורום, ישבתי בערך יומיים וקראתי את כל ההודעות, רק בשביל לדעת אם אני מעוניין להצטרף וממה שראיתי, מרקו היה הכי נחמד, ופעיל ורגוע, ושלו מרקואיזם על שם מרקו, שלימד אותי פרק בסובלנות :) מאז התחייבתי לעצמי שאני בחיים לא אפגע באף אחד בפורום (ומצטער על ההודעה האגרסיבית שלי ממקודם) איזו הודעה רגשנית... :)

תראה, מרקו בסדר אבל...

בהנחה שזאת לא סוג של בדיחה שמתאימה למרקו, ורק אם זאת לא בדיחה, רק כדאי שתפנים: אין אדם שראוי להערצה ולחיקוי, ישנם אנשים שראויים להערכה, אך אין אף לא אדם אחד שאתה צריך לשאוף להיות כמוהו : "כמוני הוא כמעט כמוך אך כמוך אין עוד אף אחד" (מתוך שיר הפתיחה של "המחסן של כאילו")

קץ

כמה דברים דבר ראשון, בקשר למסקנה של ההערצה, אתה צודק. אני הגעתי לאותה המסקנה בדיוק. אין אדם, או יישות ששווה וראויה להערצה. רשמתי שאני מעריץ את מרקו, או שאני מעריך אותו מאוד? אני לא בטוח... אם רשמתי שאני מעריך אותו מאוד, אז זה לא כמו הערצתי בקשר להיסטוריה, לא אכביר במילים ואומר - נכון, אתה צודק. מוריד את הכובע ודבר שלישי. קץ, מי אתה? אתה ממש הרשמת אותי, וזה נדיר. אתה משכיל, בהיר מחשבה, אני מניח שאתה בכיתה י"א אם לא יותר, מכיוון שאתה בקיא בחומר הנלמד. מסקנותייך הכלליות נכונות וצודקות בדרך כלל בקיצור קץ, אתה אחלה גבר! :) אני ממש התרשמתי, וזה ממש לא מלאכה פשוטה הקטור

תודה רבה לך הקטור זולטן.... ../images/Emo39.gif

אני באמת מודה לך על המחמאה. אני באמת משתדל לעזור עד כמה שאני יכול. כמו כן אני מאוד בעד היוזמה שכולנו ניפגש, במקום ניטראלי (ונדסקס) אני בעד!
מרקו וזהו!!!

למעלה