יש לי רעיון !

מה חשדת.. שהוא זה אני?

אז טעית
מתן זה הקטור! מרקו (הולמס) וזהו!!!

וואי..לא ילך לך אנחנו נעלה עליך!

לא יעבדו לך כל הקישקושים האלה.. לך אל הנמלה עצל! לא יודעת מה הקשר אבל הייתי בשוונג!

הקטור אני עליתי עליך

אתה מרקו ומרקו אתה, ועד שלא תודה אני לא מספר מי אני, לפחות תספר מי אתה? בקשר להסטוריה, בוא נסכים ששנינו צודקים, גם לגדולי ההסטוריונים יש חלוקי דעות , ביי לך בינתיים

שואקה

New member
בלתי אפשרי

הקטור לא יכול להזדהות. חיי אנשים רבים מוטלים כאן על הכף! עדיין לא הבנתם שהקטור הוא בעצם סוכן חשאי...? מין ארמונד אילוז כזה,שמשחק אותה סתם אחד והוא בעצם שבק"ניק!

havlaz

New member
מחפשים מקום ניטרלי?

אני חושב שאפשר להעמיד את הבית של מריים לצורך הפגישה (יאקקק!!)) ישבה היום ביום הורים עם כל אחד 40 דקות!!!! ושומעים צעקות מבפנים, מכות נראה לי רבה עם ההורים! אמאמאאאללהההה!!

havlaz

New member
אבא שלי סוף סוף גילה

שמתחילת השנה לא הכנתי שיעורי בית בלשון, ושלא הגעתי לאף שיעור חנ"ג היא קישקשה על הרגרסיה שלי בלשון, על איך אני מתדרדר איזה מתדרדר? ממה? מ0 ל0? אלוהים אני מקבל אצלה 60, איזה רגרסיה יפוסטמה הא, ויש לי נכשל באנגלית כי עדין לא עשיתי מבחן, לא נורא, גם אחרי המבחן זה לא כזה ישתנה

איציק ביציק אתה מדבר על ירידה ?!

בלשון?! הציון שלי במחצית היה 95 ועכשיו הוא....תופים....חדל!...~~55~~

havlaz

New member
לא הבנתי

אמרתי על איזה ירידה היא מדברת? אני תמיד הייתי ויהיה גרוע בלשון.. פשש.. 95? חרשן.. מה קרה ירדת ל55? פגשת את הפורום והתמכרת?
אני לא מבין למה אנחנו לומדים את כל השטויות האלה נפיו, נלה, שטויות 95 אחוז ממה שלומדים בבית הספר הם שטויות שלא נשתמש בהם בחיים!!!

אני קיבלתי

ציון עלוב בלשון ביצפר זה בזבוז של זמן בשביל כולם אני עדיין חושב שצריך לדבר עברית תקנית ויפה ולא להתבלבל עם שגיאות כתיב וכתב שפה זו הצורה הבסיסית ביותר להתקשר עם אנשים אחרים וחבל שבגלל עילגות אנשים לא יבינו אחד את השני

למעלה