יש לי רעיון !

בעצם

אולי הקטור הוא בכלל מרקו, שהרי כולם יודעים שיש לו גישה למחשבים בצורה ממש גבוהה, ככה שלשנות חשבונות בשניות זה ממש לא בעיה בשבילו, וגם הוא חותם בסוף כל הודעה? הקטור

שואקה

New member
עוד אינפורמציה../images/Emo88.gif

עוד משהו ממך הקטור חשודי: אתה מכיר את מרקו טוב, וגם את אליאל הורביץ...ואתה יודע איפה אני גרה, זה אומר שהיית אצלי???

!!!!גיליתי גיליתי גיליתי !!!!!!!!!!

אני יודע מי אתה הקטור אני יודע!!!!!!!!!!!! הקטור זה בעצם - מתן רוטמן , המכונה "דקסטר" איך אנ יודע - הוא מכיר אותי טוב מאוד,,הוא מכיר את אליאל ואותך, והרמז הכי טוב, הוא הציור שיש בדף מידע שלו, כי הוא צייר מצויין, וזה ממש מאפיין את האופן הציור שלו!!!! ועוד דבר, הוא ביקש ממני לפני כמה זמן את הכתובת של הפורום... זה מתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עליתי עליך מתן!! נה נה נה נה נה נה.... (אני מקווה שזה באמת אתה, אבל אני בטוח!) מרקו (הולמס) וזהו!!! נ.ב אמרתי כבר שעליתי עליך מתן?

שואקה

New member
אני לא מאמינה../images/Emo2.gif

הקטור זה דקסטר.....? לי יתכן... אני יודעת שאתה עובד עלינו כדי שנרד לך מהגב!

ואולי

אני פשוט אתעטה במעטה החשאיות שלי? כך אוכל לכתוב את דיעותיי ורגשותיי האמיתיים, בלי שיתנכלו לי ויציקו לי? יונתן שגיא, שמכיר מישהו שחי בעילום שם כבר שנתיים, ומוכיח אותי על ההבדל ביני לבינו צריך לדעת שתודעתי בוגרת מספיק לקבל החלטות פרטיות, והדרך לבגרות סלולה בהחלטות כאלה. האם אני מסתתר מפרנציפ מטופש? מרגיש כמו ליצן שמהתל בכולם, יודע כל ונסתר מעיני כולם? וודאי שלא. אינני ילד האם אני מסתתר מבושה, מפני דיעותי הלא שגרתיות? וודאי שלא, אין אני פוחד מדיעותיי מרקו, אני יכול לתת לך אלף ואחד הסברים על הציור שבאינפו שלי הנה כמה: 1. מתן צייר לי את זה (אם אני מכיר את כולכם אני בטוח מכיר אותו) 2. בתור מישהו שמסתובב הרבה באינטרנט אתה יודע כמה מאגרי ציורים יש 3. אני מצייר לבד אני יודע למה אני מסתתר. אני מסתתר מאותה סיבה שכולנו מסתתרים מפני אנשים שאנחנו מכירים. אנחנו לא רוצים שיסתכלו עלינו מבעד לשבלונה המוכנה שציירו לנו כשהכירו אותנ מהתרשמות ראשונית, ויפספסו חתיכות שלא מתאימות לשבלונה הזו. אנחנו מתחבאים מפני הגיחוך שבידיעה, מפני האימה שבחשיפה, ועוד חשיפת רגשות ודיעות מוקצנות כל כך, למרות ששוב, זאת לא הסיבה האמיתית מי אני? אני לא יודע. מי אתם?

הולמס?...זו אני...

תמצא שם אחר מרקוס... למען האמת די חשדתי... בגין,חוש הומור,מכיר אותי ואת שחף..ולא לשכוח את שואקה!

נו באמת

מי לא מכיר אותך ואת שחף ואת שואקה? נו באמת ואם אני כל כך מתוחכם, אני גם יכול להכיר ילדים מבגין ולדעת שיש להם יום הורים אמנם, זה לא כל כך סביר, אבל מצד שני הייתי אמור ללכת ליום הורים בשעה שלך ולא ראית אותי, או לפחות, לא את מי שחיפשת. תחשבו על כל הצדדים..

havlaz

New member
שו? יפרה גרוזינית

ברוכה הבאה לפורום
ברוך הבא אדון רוטמן

אל תנסה לבלבל אותי...

מתן יקירי, סיפורך כבר משעמם אותי.. תהיה מי שתהיה... זה רק אני והגלשן שלי...(עזוב...)

למעלה