יש לי שאלה אל הנשים ! .............

יש לי שאלה אל הנשים ! .............

מדוע הרבה נשים גרושות נוהגות לצאת עם גברים צעירים מהם בגיל ? ........ קחו בתור דוגמא את " פנינה רוזנבלום " , או אוליי " " שרי אריסון " . אוליי הם מפחדות ש-הם יזדקנו ואז הגבר שלהם יקח להם את הכסף .
 

magenta73

New member
אם הן מפחדות מזה,

אז למה הן עושות את זה בדיוק?... אתה מבין שיש דיסוננס בשאלה שלך?
 
תסבירי לי את בתור אישה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif...

מדוע יש הרבה נשים גרושות ש-יוצאות ם גברים צעירים מהם בגיל
....., " אוליי כי אצל צעירים עומד להם יותר ? " .................
 
לפחות אם זה כבר ! ................

לפחות אם הם זוג נשוי ! - , אז זה שעומד לו יותר אוליי אז הוא נימשכים אחד אל השני יותר חזק ! וככה לא מיסתכלים אל הצדדים ! .
 

shaniza

New member
למה לא?? ...................!?

אני לא חושבת שזה עניין של נשים גרושות ... זה יותר עניין של נשים מבוגרות. כמו שגברים מבוגרים אוהבים לצאת עם ילדות, כך גם נשים מבוגרות אוהבות לצאת עם ילדים. זה נחמד, זה מרענן, זה מעלה את האגו. אז למה שלא יצאו עם צעירים מהם?
 

bulb

New member
לא יפה. למה זבל? לכסף אין ריח

דרך אגב ,שכחת להוריד את הקונדום (מההודעה).
 
אני אישית חושב

שיש איזה בעיה עקרונית אם אומרים "שמע ישראל" וזיון באותו משפט.... אלא אם כן אתה מתכוון כמובן ל"זיון" - ארץ הקודש....
 
../images/Emo10.gif זה לא משנה אח שלי ../images/Emo10.gif

גם אני אהיה הכי חרדי שיש אז אם אני אצטרך ללכת ברחובות של תל אביב אני בכל מיקרה אצטרך לראות שמה הרבה קונדומים בפירסומות של הרחובות או בכלל ברחוב ! . אז בכל מיקרה אני אפול כי אין לי ברירה ! . " הבנת את זה ברוך ?!?!?!?!?!? ................................ "
 
כמו ש-הבנים דופקים אותכם במיטה ../images/Emo70.gif

...........אז אתם הבנות דופקות את הבנים עם הכסף !
, " מה כל כך קשה להבין כאן
..................... " אין היום אהבה אמיתית ! , כי היום הכל זה רק האיטרנסים האישיים ! . אין את התמימות שהייתה פעם ! .
 

Vdrums

New member
לא יודע מה איתך אבל אני לא טחון

בכסף ויש לי חברה, והיא לא שותה לי את חשבון הבנק, מה לא מסתדר לך? ומה זה פעם? שנות ה50?
 
למעלה