יש לי שאלה אל הנשים ! .............

כל מה שנותר לי זה לרחם עלייך על זה

שנידפקה לך הקופסה חזק ביותר. שאלוהים ישמור אותך כמה שטויות אתה מדבר, פשוט רחמנות. יודע מה ולרגע חשבתי שאולי אתה סתם מחפש תשומת לב ובכלל לא חזרת בתשובה סתם משועמם אז תעשה לי טובה אין לי כח לשטויות ולטימטום שלך ומזל שאלוהים לא שומע ולא רואה את השטויות שלך פה כי זה ממש עוון ובניגוד לתורה. תגיד אתה לא אמור להתרחק מהמחשב זה טמא ועכשיו אתה בעצם חוטא זה שאתה כאן פה במחשב. ורק שתדע למרות היותי חילונית כשרה למהדרין ההורים שלי עושים כל שישי קידוש ויש מסורת בבית אז מי אתה שתקרא לי סמרטוט או לכל אחת אחרת פה או בכלל. תתבייש לך על מי שאתה ואיך שאתה מזלזל באנשים, גועל נפש, תת רמה. לך לבית כנסת עדיף!!

זהו ! שאת לא אוהבת לדעת את האמת !

קודם כל אני לא קראתי לך סמרטוט ! . ודבר שני אולי תנסי לשמוע צדדים אחרים לפני שאת ישר חותכת את הדברים ! .

לא ! חס וחלילה ! ..................

אני פשוט חושב ש- " הסקס " אצל החרדים ! הוא הרבה יותר מעניין ! וגם הרבה יותר מהנה ! ...........ל- 2 הצדדים ! . ואני לא אדם חרדי ! , אני ממש לא " חרדי ! " .

Vdrums

New member
מה יותר מעניין? הם עושים את זה

לשם הבאת ילדים לא לשם הנאה. ותתעורר, אצל זוגות נשואים וגם לא נשואים שנמצאים בקשר ארוך אין קונדומים ושאר דברים שמפרידים כדבריך. אצל חרדים אין סקס.

לא ,את לא מבינה ! .................

זה יותר מהנה שזה בלי קונדום , שזה נועד להפוך 2 נשמות לגוף 1 , ועוד במיוחד שזה נותן פרות כמו הריון . גם בתקופת התנ"ך היו עושים את זה אבל לא היו אז את הסטוצים כמו שיש היום . היום זה ממש הפך להיות כמו " שוק " . כל בחורה זה כמו אוטובוס ! , כל מי שהיא רוצה אז היא מעלה אותו למיטה .

Vdrums

New member
אתה לא מבין

שאני לא בחורה.
אמרתי שזה לא מהנה בלי קונדום? אולי תקרא לפני שאתה מגיב?

קינג4

New member
התשובה היא פשוטה מאוד../images/Emo185.gif

כמה פעמים ניכנס הגיל של מבוגר וכמה פעמים נכנס הגיל של הצעיר בגיל של המבוגרת

וואלה תיתפלא !../images/Emo12.gif אבל ! ...........

אצל החרדים אין גיל בנושא של " המין " , כי אצלהם אפשר וגם עדיף לקיים יחסי מין בגיל 50+ .................. עובדה ! , " שרה אימנו ניכנסה להריון בגיל 90 ! " . ואם הגבר הוא כזה חרמן אז הוא יכול להיתחתן עם עוד אשה במקום סתם לזיין ואחר כך לזרוק אותה ! .

רק אצל החילונים ! .................

בגיל 28 כבר בקושי עומד הזין ................... ופתאום החשק שלך לרדוף אחרי בחורות הולך ויורד ! .

נו בטח ! ..........................

הרי " מין " זה כמו : " דבק ! " , ברגע שגומרים את זה מהר ! ..........אז זה ניגמר בגיל צעיר . לכי תיראי אצל החרדים בגיל 40 עוד יש להם חשק לעשות עוד ילדים . זה בגלל שהם שומרים על הדבק הזה . גם " משיכה מינית " זה סוג של דבק , אחרת אנשים לא היו מיתחתנים .

Vdrums

New member
מאיפה אתה יוידע שאין

סקס אחרי גיל 50 אצל חילונים? תפסיק כבר עם השטיפות מוח שאתה עובר בחזרה בתשובה שלך!!! אתה מדבר שטויות בקצב מטורף. שרה אימנו נכנסה להריוין בגיל 90, סבבה. ביולוגית זה לא אפשרי. (אלא אם אצבע(?) אלוהים היתה בדבר)

magenta73

New member
נכון

כל מה שאני רוצה, בתור אישה, זה לזיין כל היום כמה שיותר בחורות שאני אראה. ועכשיו, יש לך 2 אופציות או שאתה נרגע עם השימוש שלך בשפה או שאתה תחסם.

מה רע בזה ש-אשה תיכנס להריון בזיקנה

אבל אם אשה תיכנס להריון אחרי גיל 50 זה רק יביא לה ברכה , וזה רק יגרום לה להרגיש יותר צעירה . אז מה כל כך רע בזה ???????????????????????? ..............

למעלה