יש לי שאלה אל הנשים ! .............

כל השירשור הזה כמו סטנד אפ קומדי:)

מה זה השטויות של החרדי הזה? הלו חרדי איפה אתה חי בשנות התרפפו לספירה אחורה? זה מה שקורה אחרי שמתחזקים או שהחשיבה הזאת מהחינוך שלך בבית שאמא שותה לאבא את הכסף? באמת בלי לפגוע אבל מדברייך משתמע כל הנשים נצלניות והגברים משלמים תמורת זיון. נו באמת

בסדר ! , אבל זאת המציאות היום ! .

היום בעולם החילוני מי שרוצה באמת להקים בית הוא צריך להתחיל עם איזה מישהי שמיתייחסת אליו כאילו הוא סתם מספר בשבילה ! . פשוט אין " אין אהבה אמיתית ! " כמו פעם ! . כי הבנים בראש שלהם זה רק זיונים שהם רואים בסרטים והטלויזיה ! . והבנות רק מחפשות מישהו שיוכלו לנצל אותו בדברים אחרים ! . היום בגלל כל הנושא של השיויון זכויות וזה ש-הנשים צריכים להישתוות אל הגברים אז כל בחורה מיתייחסת לבן זוג שלה כאילו הוא סתם איזה מספר שמתי שהיא תירצה אז היא תוכל ליזרוק אותו ! . בשביל הבנים זה הכל רק זיונים ולא יותר מ-זה ! .

Vdrums

New member
מצטער אבל אתה מדבר שטויות

ואני בטוח שגם בעולם החרדי לא כולם תמימים וישרים. ובקשר לאהבה אמיתית, בעולם החרדי מתחתנים בעזרת שידוך, הזוג המאושר(?) רואה אחד את השני אולי פעם אחת לפני החופה. איפה האהבה פה??? אם אתה אומר שאצל החילונים הכל זיונים אז אצל החרדים זה הכל לשם הבאת ילדים לעולם כדי לקיים את מצוות פרו ורבו, אין שום קשר לאהבה!!!

אז מה רצית שיהיה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אוליי את מדברת ככה כי הראש שלך טחון בכל מיני סרטים אמריקאיים וכל מיני טלנובלות ספרדיות ! . אני לא אומר ש-עולם החרדי הוא 100 אחוז ישר !!! . אבל תאמיני לי ששידוך זה השיטה הטובה ביותר למצוא בן זוג ! . לא צריך ש-הבן או הבת יסתכלו לצדדים לראות אוליי יש מישהו אחר שהם יכולים להיתחלף איתו , ואם כבר לחיות ביחד אז דרך הריון הבן והבת נעשים לגוף אחד !!! וזה מה שיכול לחזק את הקשר ביניהם ואתם החילונים לא מבינים את זה !!!!!!!!!!! . כי מיצוות פרו ורבו זה אותו דבר כמו חתונה רק בלי המוזמנים בתוך המיטה .

Vdrums

New member
קודם כל אני בן ולא בת

ואני לא רואה טלנובלות. ומי אמר שאחרי שידוך אנשים לא פוזלים? אתה אומר ששני אנשים ילמדו לאהוב אחד את השני בגלל מכנה משותף אחד שנקרא ילדים. לדעתי זה עקום לאללה, יותר הגיוני ששני אנשים שמתחברים ביחד יביאו ילד וזה רק יחזק את הקשר ולא ללכת עם מישהו ולהגיד שיהיה לנו ילד אז הכל יהיה טוב. זה שטויות, זה ממש לא עובד ככה, פשוט בחברה החרדית יודעים לטאטא טוב מאוד את הליכלוך מתחת לשטיח הכל נפתר בחדרי חדרים ואף אחד בחוץ או אצל החילונים יודע כמה זה מסריח. אז אולי על צניעות יש מה ללמוד מהחרדים אבל על אהבה הם לא יודעים כלום. (חוץ מהאהבה העיוורת לאלוהים)

בנאדם חייב לשים לעצמו גדרות../images/Emo18.gif

תחשוב שנייה איך אפשר לבנות זוגיות טובה של שנים אם כל הזמן הבני זוג צריכים להיסתכל על אנשים אחרים , אז אם כבר צריך להיסתכל על אנשים אחרים אז שזה יהיה כמה שפחות . חוץ מזה אף אחד שהולך לחוף הים לא היה רוצה שיראו את אישתו הולכת עם בגד צמוד ! - אתה יודע זאת כניסה לחיים האישיים ! וחדירה לחיים הפרטיים של הבנאדם .

פעם שאני הייתי חילוני ! ...........

היכרתי איזה מישהי בחורה זונה אחת מ-השכונה שניסתה להפיל אותי בפח מתי שאני כבר התחלתי לחזור בתשובה ! . החברה שלה ניסתה גם כן להתחיל איתי ! , הייתה מתה לבולבול ! . כדיי שהיא תוכל למצוא איזה מישהו תמים שהיא תוכל לרכב עליו ! . ואיך שהיא לא היתביישה לספר לכולם שאני יוצא איתה שאני בכלל לא מכיר אותה ואין לי שום קשר אליה והייתה מטרידה אותי בטלפונים כדי שאני אתקשר אליה הביתה ! . ודרך אגב היא גם הייתה מכוערת כמו תחת ! .
לך תיראה אצל החרדים איזה בנות יש שם !!! . זה לא בנות " זה פרחים ! "

shaniza

New member
תגיד משהו...

באת לכאן עם הטענות שלך כדי לנסות להחזיר גם אותנו בתשובה?? נראה לי שההתנסחויות שלך הן האחרונות שיגרמו למישהו לרצות ללכת בכיוון שלך לעזאזל... אפילו כאלה שרוצים להתחזק היו נמנעים מכך בקרבתך.

אני שמח לראות שיש כאן תגובות !

הנה הפורום כאן סוף סוף מדבר על מציאות קיימת ולא על שטויות דימיוניות שהוא רואה בסרטים או בקולנוע ! . לא ! אני לא מנסה להחזיר בתשובה אף אחד ! . רק מעוניין לשמוע את התגובות של האנשים ! .

orrin

New member
שאלה

מי פגעה בך כל כך??? אין היום אהבה אמיתית??? אמא שלך אוהבת אותך בשביל אינטרס??? החבר הכי טוב שלך אוהב אותך בשביל אינטרס??? אותו דבר לגבי בת זוג. בוא אני אשבור לך מיתוס- אנשים הם לא רק פונקציה. האמת שהם בכלל לא. בת זוג שלך היא לא רק בת זוג היא אדם בפני עצמו. ולכן היא אוהבת אותך לא רק בגלל הזוגיות שלכם אלא בגלל האדם שאתה אם אתה מבין את זה אני ממש לא מבינה מה מניע אותך להגיד את מה שאתה אומר. מקווה בשבילך שתמצא מחדש את מה שמזיז את כולנו- וזה הידיעה שיש מי שחשוב לנו ומי שנוגע בנו רגשית מעבר לכל החומות. אתה מאמין באלוהים? האדם נברא בצלמו. תפתח בראשית ג' "ויקרא האדם שם אשתו חוה כי הוא היתה אם כל חי" תחשוב על זה....

יופי זה לא אומר כלום ../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif../images/Emo31.gif

אני רק למדתי בחיים ש- " יופי זה לא אומר שום דבר ! " . הכי חשוב זה למצוא אישה חכמה ותומכת שאפשר יהיה להקים איתה בית ! . שאני הייתי חילוני יצא לי להכיר בנות שהם כולם היו יוצאות עם כמה בנים בבת אחת , או שהם סתם חיפשו מישהו לנצל אותו , או סתם בנות שמחפשות בולבולים להנות איתם במיטה . מי שבאמת רוצה היום אהבה אמיתית ! , צריך לעבוד מאוד ! מאוד קשה ! ולחפש עד סוף העולם בן או בת זוג כנה ואמיתית ! .

orrin

New member
תגיד לי- אתה קורא לפני שאתה מגיב???

מי דיבר על יופי??? בסך הכל אמרתי שתפסיק עם ההכללות. לא כל הבנים C כמו שלא כל הבנות V. לא כל החילונים S בדיוק כמו שלא כל הדתיים E . תרגע עם ההכללות כי אתה רק עוצר את עצמך מלמצוא משהו שאולי יתאים לך. ובתור נקבה- פעם אחרונה שבדקתי אני כזו- כסף לא מזיז לי יותר מדי ולא, אני לא מחפשת סקס כמטרה קיומית טהורה ונעלה. ותמיד תמיד תמיד בשביל מצוא משהו אמיתי צריך לעבוד- וזה לא קשור אם זו ידידות, זוגיות, עבודה, ילדים או כל דבר אחר. מה שעולה שקל שווה שקל- כנ"ל ביחסים מול העולם ואגב- בשבילך- אני מקווה שהאלוהים שלך לא קורא את הניסוחים שלך. כי לא מסתדר לי הדת עם כמות הפעמים שהשורש ז.י.נ מופיע אצלך

חחחחחחחח...................../images/Emo6.gif

אני באופן אישי חושב ש-מי שלא רוצה להיתחתן או מי שלא רוצה להוליד ילדים אז הוא יותר גרוע מ- " מחבל מיתאבד ! " . ואם כבר מחבל מיתאבד ! ...................................... חבל שהוא לא מגיע למופע הגאווה !
יסלחו בבקשה לי כל אלה שניפגעו מימני !

Vdrums

New member
אז בגלל שהכרת כמה פרחות בשכונה

שלך אתה מחליט שכל החילוניות זונות מוצצות כסף וכל החילונים מחפשים לזיין ולברוח?

רגע רגע חזרת בתשובה בגלל הבולבול?

לא מבינה, בגלל הפריחות בשכונה שרצו את הבולבול שלך חזרת בתשובה? אתה יודע לדעתי אלו שחוזרים בתשובה ומתחזקים זה בדרך כלל אלו שמחפשים את עצמם ועובדה מה אתה עושה מחפש את עצמך אצלנו כאן בפורום. הרי לדעתך החילוניות פריחות זולות, הדתיות חסודות "פרחים" אז מה בעצם אתה מנסה להגיד לנו שאנחנו פריחות ושכדאי לנו לחזור בתשובה כדי להיות פרחים? יקירי אנחנו לא מבקרים את האורח חיים שלך שאתה בחרת לעצמך אז בתורה לא כתוב ואהבת לרעך כמוך? כאילו לכבד את האחר את השונה זה לא נחשב אצלך? פתאום חזרת בתשובה הפכת לצדיק וכולן הפכות לפריחות והבנים הפכו לזיינים? תכלס מכל הבילבול מח שלך פה מה אתה בעצם רוצה להגיד לנו? מצאת בחורה פרח או לא?

אני אגיד לך משהו " נושי ! " .......

בתור אחד שאיכפת לו מימך ! ומכל הבנות האחרות שהוא רואה ! ........ אז כואב לי לראות איך הופכים אותכם הבנות להיות הסמרטוטים של הבנים או השיפחות מין בגלל הלחץ החברתי שאתם נימצאות בו מול החברה שאתם חיות בה ! ( אם את מבינה למה אני היתכוונתי ? .........) . אני אומר למה לכל הרוחות את צריכה להכתיב לעצמך את החיים שלך לפי הכללים המחורבנים של החברה , אם מחר יגידו לך לקפוץ מ-הגג אז את תיקפצי ? ................. לא ! , נכון ?! . אז אני רק מביע את הדעה שלי ואת תעשי עם החיים שלך מה שמיתחשק לך ! . ובסך הכל אני אומר את זה בכאב כי ככה לימדו אותך מאז שאת היית ילדה קטנה ואני רואה עוד אלפי בנות כמוך בעולם החילוני שהפכו אותם לסמרטוטים של הבנים .

Vdrums

New member
סליחה?

קודם כל מאיפה אתה יודע איך היא חיה את החיים שלה? דבר שני, בקשר לסמרטוטים, אשה חרדיה היא בעצם מכונת לידה שכל תפקידה בחיים הוא להביא ילדים, לבשל, לנקות את הבית, לספק את צרכי הגבר בימים שמותר וזהו. אין לה ממש חיים משלה.

זה טבעי לגמרי שזה אמור להיות ככה !

אם הבעל והאישה רוצים להיתייחד אז תמיד עדיף שזה יהיה " הריון " ועוד בלי קונדום ! , כי לפי היהדות אסור שיהיה משהו שיפריע לחיבור בין הגבר לבין האשה ! . הקונדום ש-אתם מישתמשים איתו הוא " גורם מפריע ! ואפילו חוסם את הקשר המיני ! " ( אם את מבינה למה אני מיתכוון ? ..............) ותשאלי כל אשה חרדיה אז היא תגיד לך שיש יותר ילדים את הבית מיתמלא יותר " אור ! "

זה מה ש-הפכו אותם התקשורת !!!!

" התקשורת החילונית "
( רדיו , טלויזיה , עיתונים , טלפונים , ) הרסה כבר כל חלקה טובה במדינה הזאת ! . כי הם מעודדים " בגידות ! " ומעודדים אנשים לקיים יחסי מין לפני חתונה ! " . אני בסך הכל מרחם עליהם כי הם " תינוקות שנישבו ! "
- כי כבר מאז הילדות דאגו להרחיק אותם מ-התורה
.

למעלה