יש לך איזושהי בעייה בפרשנות של העולם.
בסך הכל לא הבנתי את המשפט שלו, כי כנראה נשמטה ממנו מילה, וניסיתי להבין. כנראה בכלל אין בינינו חוסר הסכמה (עד עכשיו לא בדיוק ברור לי מה העמדה שלו, כי המשפטים שלו לא כל כך ברורים).
וכמו כן, נכון לעכשיו אני לא זוכרת את שם המשתמש שלו...
אבל זה כן נכון שאם יהיו עוד מספר אינטראקציות בינינו אני אזכור אותו ואתחיל לגבש עליו דעה. זה לא אומר שאני "אשחיל תגובה לא נעימה" בכל פעם שהוא יגיב - ממש ממש לא. אבל זה כן אומר שאני אוכל להגיב באופן מותאם יותר לידע שיש לי על אותו אדם, ולא להגיב כל פעם מחדש כאילו זה אדם זר שאני לא יודעת כלום על הדעות שלו, על אופן ההתנסחות שלו, וכו'. אין שום סיבה להניח שאני אנצל את הידע הזה שלי עליו לרעה דווקא. כנראה היו לך התנסויות לא נעימות עם נשים מסוימות בחייך - אבל הדעה שגיבשת על נשים ממש לא תואמת את המציאות.
ממליצה לך להיכנס לפורום שיחת נשים, שהוא אולי הפורום התומך והנעים ביותר שאני מכירה בתפוז - על אף שהפלא ופלא הוא מאוכלס בעיקר בנשים. הנשים שם אכן זוכרות את הרקע זו של האחרת, אבל לא מנצלות את זה כדי להתנגח זו בזו, אלא כדי לתמוך זו בזו, וכו'.
אני מקווה שתוכלי גם את לפקוח את העיניים ולראות שלא כל הנשים מכשפות שרק מחכות לכולם בפינה. ממש לא.
ועל אילו סימני פיסוק את מדברת בדיוק? על סימני הקריאה שלו?