יש לי שאלה לנשים היותר מנוסות פה...

לא הסברתי את עצמי ברור מספיק יכול להיות

ברור שגברים חזקים יותר בגלל איך שהם בנויים
מן הסתם,אונס כרוך בפעולה חודרנית כל שהי..סביר להניח שאם לנשים היה זין..הן היו משתמשות בו
הרבה יותר מכל גבר...נשים הן עם מאוד יסודי...
כנל גם אם לנשים היה כח פיזי יותר גדול...אבל זה ביצה ותרנגולת
סביר להניח שהאגרסיביות המנטלית הנשית מגיעה כתוצר של החולשה הפיזית.

המשכתי לקרוא...יש לך דוגמא מעולה ממש מולך

אתה מנהל ויכוח עם מישהיא
שים לב באיזו אגרסיביות היא מגנה על הטיעון שלה,זאת תקיפה ,לא דיון
וסימני קריאה ועניינים,כאילו אתה עכשיו מולה בבית משפט לתביעות קטנות,
והיא לא תרפה עד שהיא לא תשמע ממך "את צודקת"
או עד שיהיה נדמה לה שהיא נצחה...כי זה נורא חשוב,זה על כבוד,מישהו אמר משהו לא נכון באינטרנט!
ואחרי זה...היא תזכור את השם משתמש שלך..וכל פעם שתכתוב משהו בפורום,היא תשחיל איזו תגובה לא נעימה
כי אתה רשום בפנקס שלה.
בעוד שאתה,בעוד יומיים לא תזכור בכלל שכתבת משהו או שהתווכחת עם מישהי...

דוגמא מאוד מוצלחת להבדל המדובר...

יש לך איזושהי בעייה בפרשנות של העולם.

בסך הכל לא הבנתי את המשפט שלו, כי כנראה נשמטה ממנו מילה, וניסיתי להבין. כנראה בכלל אין בינינו חוסר הסכמה (עד עכשיו לא בדיוק ברור לי מה העמדה שלו, כי המשפטים שלו לא כל כך ברורים).

וכמו כן, נכון לעכשיו אני לא זוכרת את שם המשתמש שלו...

אבל זה כן נכון שאם יהיו עוד מספר אינטראקציות בינינו אני אזכור אותו ואתחיל לגבש עליו דעה. זה לא אומר שאני "אשחיל תגובה לא נעימה" בכל פעם שהוא יגיב - ממש ממש לא. אבל זה כן אומר שאני אוכל להגיב באופן מותאם יותר לידע שיש לי על אותו אדם, ולא להגיב כל פעם מחדש כאילו זה אדם זר שאני לא יודעת כלום על הדעות שלו, על אופן ההתנסחות שלו, וכו'. אין שום סיבה להניח שאני אנצל את הידע הזה שלי עליו לרעה דווקא. כנראה היו לך התנסויות לא נעימות עם נשים מסוימות בחייך - אבל הדעה שגיבשת על נשים ממש לא תואמת את המציאות.
ממליצה לך להיכנס לפורום שיחת נשים, שהוא אולי הפורום התומך והנעים ביותר שאני מכירה בתפוז - על אף שהפלא ופלא הוא מאוכלס בעיקר בנשים. הנשים שם אכן זוכרות את הרקע זו של האחרת, אבל לא מנצלות את זה כדי להתנגח זו בזו, אלא כדי לתמוך זו בזו, וכו'.
אני מקווה שתוכלי גם את לפקוח את העיניים ולראות שלא כל הנשים מכשפות שרק מחכות לכולם בפינה. ממש לא.

ועל אילו סימני פיסוק את מדברת בדיוק? על סימני הקריאה שלו?

supersonic777

New member
2 דברים,אחד את צודקת ואחד טועה...

הדבר הראשון,צודקת,אני לפעמים שוכח מה עשיתי לפני דקה...
הדבר השני,טועה,כי אני אף פעם לא מוותר,ואם אומר "צודקת",כנראה ש"צודקת".אבל עד לשם הדרך ארוכה ובטוח תתייאש,כי אמי לא...

בשביל לירות במישהו לא צריך כוח פיזי רב.

ועדיין הגברים הם אלה שעושים את זה. לא ברור לי ממה נובעת שנאת הנשים של חלק מהנשים (כולל אותך), אבל רוב הנשים שאני מכירה לא תככניות, לא אגרסיביות מנטלית, ופועלות בעיקר לטובת האחרים ולא נגדם. יש אולי לפעמים מקרים כאלה בילדות ובהתבגרות - אבל נשים בוגרות (לא יודעת אם יש קשר להקמת משפחה או לא, אבל יכול להיות שגם הילדים מרככים עוד יותר את הנשים וגורמים להן להיות עוד יותר רגישות לסביבה) לרוב פשוט לא נוהגות כך.

1precious1

New member
אענה בבדיחה

איש אחד מגיע להרצאה באסטרונומיה.
איי שם באמצע ההרצאה, המרצה אומר שהשמש כנראה תיכבה בעוד 5 מליארד שנה.

אותו איש קם לפתע, מאוד מבוהל, עוצר את המרצה, ושואל אותו "בעוד כמה זמן אמרת שהשמש תיכבה????"
המרצה עונה "בעוד 5 מליארד"

האיש נרגע ואומר, וואי וואי, חשבתי שאמרת 5 מליון....

SPARROW13

New member
אל תעלב אבל זה לא ממש מצחיק ולא ממש קשור

מצד שני, בשלב הזה של הדיון נראה לי שלא היו מזיקות כמה בדיחות טובות על הנושא.

ואם כבר הזכרת את השמש, בתור אסטרונומית חובבת עלי לציין שהשמש אכן אמורה לסיים את מחזור חייה בעוד כ-5 מילארד שנים.
להלן ציטוט מהערך 'השמש' בויקיפדיה:

"מסת השמש היא כ- 1.9891x1030 קילוגרם, קטנה מן הגבול התחתון ליצירת חור שחור (עבורו נדרשת ליבה של שלוש מסות שמש) או אף לכוכב נייטרונים (ליבה מינימלית של 1.46 מסות שמש, גבול צ'נדראסקאר). לפיכך, על פי המודל המקובל של התפתחות כוכב, תהפוך השמש בעוד כחמישה מיליארד שנים לענק אדום, כאשר כ-90% מן המימן בליבתה יותך להליום. בשלב זה יתחיל היתוך נמרץ של גרעיני הליום בתהליך שנקרא "הבזק הליום". אז תעלה טמפרטורת הליבה לכ-300 מיליון מעלות, והשכבות החיצוניות של השמש יתפשטו אל מעבר למסלולו הנוכחי של כדור הארץ. בהמשך, תנודות בטמפרטורה יגרמו לשמש להשיל את השכבות החיצוניות, שיהפכו לערפילית פלנטרית. ליבת השמש תהפוך לננס לבן, המצטנן לאיטו בחלל."

1precious1

New member
אני ממש לא נעלב

וזה בטח קשור.
מה אכפת לי איך תיראה החברה האנושית בעוד 100 או 500 או 1000 שנה?
מה אכפת לי אם באמת האנושות תגיע למקום שטכנולוגית, ביולוגית, הנדסה גנטית, השד יודע מה, לא יהיה יותר צורך הכרחי בגברים ומה ההשלכות של זה?

אני במקום שבו ניצלתי כראות עיני, ולמיטב סיפוקי המיני את התרומה שלי למין האנושי, זה בהחלט מספיק לי

SPARROW13

New member
לא איכפת לך מהעתיד של הילדים שלך ומהדאגה שלהם לעתיד

הילדים שלהם וכן הלאה וכן הלאה?
ואם לא אז מה לגבי שאר המשפחה שלך? סביר להניח שלחלק מהם יהיו ילדים.
במילים אחרות, מה אם העתיד המדובר הרבה יותר קרוב ממה שאתה חושב?

1precious1

New member
בראיה

מאוד ריאליסטית מבחינתי, ומאוד אתאיסטית.
אני לא מאמין בגלגול נשמות ובשום דבר אחר שייקרה לי אחרי שאני "אחזיר את נשמתי לבורא".
אני דואג למי שאני יכול לדאוג בתקופת החיים שלי ואולי לוקח עוד קצת אחריות לדור אחד קדימה.
אני משקיע כל מה שאני יכול בחינוך הילדים שלהם ואתן להם את מלוא הגיבוי והתמיכה המוראליים והכלכליים שאני יכול.
אבל אני בטח שלא מתכוון להיות מוטרד היום מה יעלה בגורל האנושות בכלל וצאצאיי בפרט על משהו שייקח יותר ממאה שנה אם בכלל.
כל כך הרבה דברים אחרים יכולים לקרות.
למשל: בקצב הזה, כל העולם הולך להיות תחת המשטר האיסלמיסטי, הרבה לפני הנושאים שאת העלית, לפי דעתי.
כמו שאמר פעם יאסר עראפת ואסור לזלזל בזה כיום (ואי לא מצטט מילה במילה" : האומה האיסלמית תנצח את כולם דרך הרחם של האמא הערביה.
ומה לעשות, בקצב הזה (תרתי משמע) הריבוי הטבעי של המוסלמים גובר על כל דת ואומה אחרת, ולכן אלא אם ייתבצע שוב טיהור אתני, הם בסוף יהיו הרוב.
זה קצת יותר מעשי לדעתי ויותר מטריד מהאם הגברים ייעלמו מעל פני כדור הארץ.

אבל גם זה ייקח זמן, אנא עארף - 50 שנה, 100 שנה. ושוב, אני אישית למזלי לא אזכה לחוות את זה.

SPARROW13

New member
בכלל לא רמזתי אפילו על גילגול נשמות, לא מקשרת בין הנושאים.

אני אוהבת את בני משפחתי מאוד וחשוב לי שיהיה להם טוב גם אחרי מותי.
לגבי האיסלאם, מתי שהוא העולם יגיע לנקודה שבה לא תהיה לו ברירה אלא לצאת במלחמת חורמה נגד המוסלמים.
מלחמת עולם, מלחמת גוג ומגוג, לא יודעת, העיקר להיכנס באמ אמא'שלהם...

למעלה