יש לי שאלה - מה לדעתכם ישראל צריכה לעשות

asparagos

New member
מוחמד לא יכול לספר לך על ההערכות המודיעיניות

זה סודי, לא לפורום ציבורי... לא שמעת על ביטחון שדה?

אז שיספר על המלכודות שצהל הציב

זה הכי מעניין אותי לדעת אך משום מה אני לא מקבל תשובה למרות שאני רואה שהוא ממשיך לכתוב בדיונים אחרים בפורום

אין בעיה מוחמד אז תספר רק על המלכודות

שצהל הכין לפלסטינים בלי הערכות מודיעיניות. למרות שאמרת ששמעת על ההערכות המודיעיניות מהטלויזיה אז לא מובן לי מדוע אתה מסרב לחשוף מהן אותם הערכות מודיעיניות שכשלו?

אז בשביל מה יש את הפורום הזה?

אני יכול למשל לרשום שערבים הם ערפדים ואם אתה תשאל אותי לפי מה קבעתי את זה אני אומר לך שתחפש בעצמך את הסיבות לכך. זה מה שאתה רוצה בפורום שלך? שכל אחד יספר סיפור מצוץ מהאצבע ללא כל סימוכין לכך?

רק תראה איזה מגוחך השרשור הזה

כל כך ארוך אך עדיין לא קיבלתי שום מידע לגבי המלכודות של צהל ולגבי הערכות המודיעין. בקיצור מהשרשור הזה מוחמד בעצם נתן אור ירוק להתחיל לספר סיפורים מצוצים מהאצבע. לא קיבלנו מידע על המלכודות ולא קיבלנו מידע על הערכות מודיעין.

מוחמד5

New member
../images/Emo7.gif

אם אתה לא יודע לחפש מידע , הנה לך פירור שיעזור לך לחפש בהמשך. עשרות אלפי פלשתינים מתכננים להקים (25.2.08) שרשרת אנושית ממסוף רפיח שבדרום רצועת עזה ועד למעבר ארז שבצפונה. זאת במחאה על פעולות ישראל ברצועה. השרשרת האנושית צפויה להתקבץ בשעות הבוקר ולעמוד במקומה סמוך לשעה 10:00 בבוקר. גורמים פלשתינים אמרו לקול ישראל כי לא מדובר בצעדה שמתגרה במדינת ישראל אלא במחאה של כארבעים אלף פלשתינים, גברים נשים וילדים, שיעמדו במקומם וימחו על פעולות ישראל ועל הסנקציות שהשיתה ישראל על תושבי רצועת עזה. לדבריהם, יעמדו המפגינים על ציר צלאח א-דין ברצועה, המרוחק מגדר המערכת. על אף דברי ההבהרה, כאמור, במערכת הביטחון נערכים לאפשרות שארגון חמאס ינסה לארגן צעדות-המוניות לעבר שטח ישראל. זאת על-פי תקדים הצעדה ההמונית שהפילה את מעבר רפיח בין הרצועה לבין מצרים. ביחס למפגן השרשרת האנושית, החשש הוא שאלפי פלשתינים יחליטו לצעוד לעבר ישראל במה שעשוי להיראות כהחלטה מקומית וספונטנית. גורמי צבא וביטחון אומרים שהחשש הגדול במערכת הוא שכוחות צה"ל ייאלצו לעמוד מול המון פלשתיני שיכריח אותם להשתמש באש על-מנת לעצור את ההסתערות על הגדר. http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-155120-00.html?tag=18-16-07 קצה קצהו

נו ו?

אז אתה בעצם בא בטענות על כך שצהל הכין עצמו למספר תרחישים? בא ניקח דוגמא מעולם הכדורגל. במשחק כדורגל תמיד יש אמבולנס ומכבי אש. אם לא יפצעו אנשים ו/או לא תהיה שריפה אז אתה תבוא בטענות על כך שהכינו אמבולנס ומכבי אש? הרי כפי שנאמר בכתבה עצמה שהבאת שכבר היתה חדירה המונית למצריים אז מן הסתם ראוי שישראל תכין עצמה למקרה שכן תהיה חדירה המונית לישראל. ממש מגוחך שעל זה אתה בא בטענות. עדיין לא סיפרת לי מהם המלכודות שצהל הכין?

מוחמד איפה אתה?

אני כבר שעתיים יושב במחשב ומחפש את המלכודות. לא מצאתי בינתיים כלום. מה שכן יש אחלה מבצעים במחלקת מלכודות עכברים. בקיצור או שאתה מסביר לי על מה אתה מדבר או שאתה בעצם נותן אור ירוק להתחיל לכתוב בפורום סיפורים מצוצים מהאצבע בדיוק כפי שאתה עושה

asparagos

New member
וזה רק הקצה של הקצה של המלכודות

ברור שלא תמצא את המלכודות, אם היית יכול למצא מלכודת אז היא כבר לא מלכודת, המלכודות מוחבאות היטב.

asparagos

New member
תרשה לי לצטט איש מאד מאד מאד חכם

"לזכר המקלדות שנדמו"
האיש שהתלונן על מקלדות שנדמו, זה האיש שבורח עכשיו מדיון. יום אחרי שהוא רשם את ההודעה שלו על המקלדות שנדמו, מקלדתו הלכה לנוח בעצמה. נאה דורש נאה מקיים מחמד, אין מה להתבייש בטעויות, צריך להיות קצת גבררררררר בשביל להודות שאין שום מלכודות, וגם אין שום סיבה למלכודות.

asparagos

New member
אתה יודע אולי מה העניינים עם מחמד5?

הוא נעלם כאילו בלעה אותו האדמה, מקווה שלא קרה לו שום דבר. מצורפת תמונה של חיה קטנה וחמודה להנאת הגולשים. זה בלי קשר לנושא, אני לא מנסה לרמוז משהו. רציתי להגיד כמה אני אוהב שפני סלע, חבל שזו חיה פחדנית וקשה לתפוס אחד וללטף, הם כל כך חמודים.

למעלה